Мојс: Разумем због чега је Евра шутнуо навијача!

Менаџер Вест Хема Дејвид Мојс рекао је данас да разуме због чега је фудбалер Патрис Евра шутнуо навијача.

Фудбал 11.02.2018 | 16:00
Мојс: Разумем због чега је Евра шутнуо навијача!
Евра је био без клуба од новембра, када је споразумно раскинуо уговор са Олимпиком из Марсеја, пошто је уочи утакмице у Лиги Европа против Виторије шутнуо навијача свог клуба који га је провоцирао.

Европска фудбалска унија (Уефа) га је због тога суспендовала до краја јуна из европских такмичења и новчано га казнила.

Француз је у среду потписао уговор са Вест Хемом до краја јуна.

"Да ли сам забринут. Не, после онога што ми је рекао. Рекао ми је шта се догодило. То показује да ће се борити за себе и да неће свашта трпети. Када ми је објаснио шта му је тај навијач рекао, немам шта да приговорим на његову реакцију. Не бих волео да то уради на мојој утакмици, али када чујеш шта је навијач рекао, онда можеш да га разумеш", рекао је Мојс.

Евра није играо три месеца, али би Мојс могао да га уврсти у тим за утакмицу у недељу против Вотфорда. Евра би у тиму могао да замени левог бека Артура Масуакуа, који је суспендован на четири утакмице због пљувања противника.

Мојс и Евра су својевремено сарадјивали у Манчестер јунајтеду.

"Добро га познајем, знам шта нам може донети. Он је професионалац као и сваки други и надам се да ће што пре бити спреман. Довели смо га да игра. Могао би да игра против Вотфорда, тренирао је и није далеко од екипе", навео је Мојс.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар