Пјаниђани: За побједу у Београду мора много више!

"Промашили смо доста отворених шутева, нисмо добро бранили рекет, њихови високи играчи су нам направили доста проблема", навео је италијански стручњак.

Кошарка 10.02.2018 | 08:15
Пјаниђани: За побједу у Београду мора много више!
Тренер миланског Арманија Симоне Пјаниђани рекао је да је Звезда правила много проблема његовој екипи у рекету и да је за победу у Београду потребно много више него што је показала у петак увече.

"Истина је да смо добили последња два меча у гостимна, али нисмо константни, овде је тешко побоедити у овактој атмосфери. Да бисте добили у Београду морате випе да се борите, да будете психички јаки. Имали смо превише грешека за једну евролигашку утакмицу. Промашили смо доста отворених шутева, нисмо добро бранили рекет, њихови високи играчи су нам направили доста проблема", рекао је Пјаниђани на конференцији за новинаре.

Неколико секунди пре краја меча дошло је до чарки између Дангубића и Ембаја који му је украо лопту и постигао кош када су већ Звездини играчи кренули да се поздрављају са противником.

"Извинио сам се колеги због тога. Имамо доста новајлија који се некада суочавају са новим стварима. Показао сам играчима да је меч готово, он ме очигледно није разумео. Не ради се о непоштовању".

Италијански стручњак сматра да његова екипа напредује како сезона одмиче.

"Тешко је у Евролиги, изгубили смо две, три утакмице које би нам значиле. Али кад радите овај посао, важно је да видите да екипа напредује. Стање на табели не мора да буде једини показатељ квалитета екипе",закључио је Пјаниђани. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар