Бинић: Вучелићу, докажи да се намјешта!

"Изнео је тешке оптужбе, које захтевају реакцију свих надлежних органа", осврнуо се функционер ФСС на изјаве председника Партизана.  Бинић подноси пријаву против Вучелића: Докази, па у полицију. . . ! Члан Извршног одбора Фудбалског савеза Србије задужен за регуларност такмичења Драгиша Бинић поднеће пријаву против председника Партизана Милорада Вучелића.

Фудбал 10.02.2018 | 12:00
Бинић: Вучелићу, докажи да се намјешта!
Члан Извршног одбора Фудбалског савеза Србије Драгиша Бинић, чије задужење је да брине о регуларности такмичења, најавио је у петак да ће поднети пријаву против председника Партизана Милорада Вучелића.

"Вучелић је изнео тешке оптужбе, које свакако захтевају реакцију свих надлежних органа. Због тога, у име истине и регуларности, захтевам да Милорад Вучелић, после свега изреченог, упозна полицијске органе са својим сазнањима, надам се и конкретним доказима", навео је Бинић у изјави достављеној агенцији Бета.

Вучелић је у разговору са новинарима који су извештавали са припрема црно-белих на Кипру изјавио да намештених утакмица у Србији "наравно да има".

Он је тражио од медија да буду упорни у истраживању таквих радњи, за које "знају и у Европској фудбалској унији".

"Ја ћу, као особа задужена за регуларност испред Извршног одбора, поднети пријаву дисциплинским органима ФСС, јер је просто неприхватљиво и правилником кажњиво да неко из само њему знаних побуда скрнави домаћи фудбал", додао је Бинић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар