Фед куп: Дејана одвела Србију у плеј-оф!

Дејана Радановић савладала је Екатерину Горгодзе и одвела Србију у плеј-оф за попуну Светске Б групе Фед Купа Евро-афричке зоне!

Тенис 09.02.2018 | 13:45
Фед куп: Дејана одвела Србију у плеј-оф!
Претходно је Олга Даниловић донела вођство Србији против Грузије у Талину, да би Дејана направила велики преокрет за славље Српкиња у Талину – 2:6, 7:5, 6:4.

Радановићева, иначе 264. играчица света, лоше је почела претрпешви брејк већ на самом старту, што је ривалка максимално искористила и лако стигла до вођства у сетовима.

Деловало је да ће Грузија ипак успети да изједначи, односно да одлука падне у окршају дублова двеју земаља, али се двадесетједногодишњи девојка из Зрењанина ниједног тренутка није предавала и потпуно заслужено успела да врати два брејка, спасе две меч лопте и преокретом стигне до изједначења. 

Није ни Екатерина желела да одустане, али је овога пута наша играчица имала одговор на њен сваки напад и поново је у кључном тренутку успела да врати брејк. 

Сервирала је Горгодзе за великих 5:3, али је Дејана заиграла максимално агресивно и са два брејка у низу стигла до велике победе. 

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар