Глоговац није остварио велику жељу...

Сјајни српски глумац Небојша Глоговац, који је данас преминуо у 49. години, желео је да направи велику представу на свом омиљеном фудбалском стадиону.

Фудбал 09.02.2018 | 16:45
Глоговац није остварио велику жељу...
Многи љубитељи фудбала и филма наставиће да цитирају реченице које је Небојша Глоговац изговарао у тим остварењима, а поготово ове:

"Знаш ти како се постаје прави шампион? Тако што изађеш на терен када је најтеже… И победиш", објашњавао је као Каја у филму "Небеска удица" свом сину.

Или ову о Душану Савићу, легендарном центарфору Црвене звезде, у филму "Муње":

"Знате ко је ово, бре? То је чувени центарфор Црвене звезде, човек који је ишао главом где нико није смео ногом. То је први човек коме је цео стадион скандирао и име и презиме. 'Дуууле Савић еееее', он је дао гол Арсеналу у Лондону, еј, у 90. минуту... а у Лондону мук".

У једном интервјуу за навијачки форум пре неколико година, Глоговац је открио велику жељу:

"Моја идеја је да се једна представа Југословенског драмског позоришта игра на 'Маракани'. То би био велики пројекат, да поред бине ту буду и видео-бимови. Ето, видећемо да ли ћемо успети".

Звезда се од Глоговца опростила преко друштвених мрежа

Нажалост, није дочекао...

"Као нескривени навијач Црвене звезде, Глоговац је учествовао у више догађаја у организацији клуба и пружао несебичну подршку. Звездина публика је увек обожавала мајсторе, а Небојша је био један од њих. Отишао је у легенду, али је остао у срцима свих", објавила је Црвена звезда на свом сајту.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бошњак

09.02.2018 16:26

Нека ти је лака земља легендо. Саучешце породици и пријатељима.

ОДГОВОРИТЕ