Азар: Нема Нејмара? Барса има човјека који није са овога свијета!

"Прелазак у Реал Мадрид? У фудбалу је све могуће", каже Еден Азар и оставља ову опцију отвореном.

Фудбал 10.02.2018 | 23:30
Азар: Нема Нејмара? Барса има човјека који није са овога свијета!
Листа фудбалера које Реал Мадрид жели следећег лета је веома дугачка, а на њој се налази и Еден Азар, једна од главних виолина енглеског Челсија. Белгијанац ужива у дресу Плаваца, али не одбија могућност да једном заигра код свог идола - Зидана, у Реалу. У овом моменту сања о елиминацији Барселоне из Лиге шампиона, што није лош старт. 

Меч између Челсија и Барселоне заказан је за 20. фебруар од 20.45. Како се Азару чини противник?

"Па, веома су добри. Биће то прелеп меч шампиона. Ове сезоне не играмо тако добро као прошле, наравно, а они су одлични. На крају крајева биће тесно и свашта може да се деси. Зато волимо фудбал. Прилично сам сигуран да можемо да их победимо ако будемо играли као тим. Видећемо", рекао је Азар за Марку.

Ако ти поменемо презиме Овербо, да ли знаш о чему говоримо?

"Не".

У питању је норвешки судија који је свирао на контроверзном мечу Челси - Барселона, када је Инијеста дао гол. Познат је у Шпанији.

"О, да, наравно да се сећам те утакмице, наравно".

Те ноћи није судио неке ствари. Или много ствари.

"Да, неке пенале. Сећам се реакције Дидијеа Дрогбе на крају, али и то је део фудбала. Не плашим се да ће се и нама нешто слично догодити. То не би било добро по Челси, али никада не говорим о судијама. Фокусирани смо на утакмицу и надам се да нам он неће бити потребан да победимо".

Нема Нејмара у Барси, али има доста других играча. Од кога се највише плашиш?

"Знате, они имају момка који није са ове планете. Другачији је, он је суперкласа. Али овде се не ради о играчу већ о целом тиму".

Делује да Челси и Конте имају тежак период...

"Дешава се то да смо освојили прошле сезоне Премијер лигу и сада људи то опет очекују од нас. Али знамо да је то јако тешка лига, већ смо изгубили неке утакмице ове године, а имамо још три месеца испред нас. Сада се осећамо лоше, али рачунаћемо све на крају сезоне. Дајемо све од себе на терену. Понекад се ствари не одвијају онако како смо тренирали, али на крају још можемо да освојимо трофеј".

Многи Мадриђани ће навијати за Челси и тебе против Барселоне. Такође, постоји веза између Зидана и тебе. Мора да је невероватно чути да Зидан прича тако о теби.

"Наравно да је тако. Сећам се осећаја пре 10 година када први пут причао о мени. Невероватно. Био ми је идол када сам био клинац, гледао сам хиљаде његових видео-клипова, а сада је тренер једног од најбољих тимова на свету. Не желим да станем. Желим да напредујем и наравно да ми одговара када људи попут Зидана причају тако о мени".

Многи навијачи Реала те желе у једном моменту у белом дресу?

"Ха-ха... У фудбалу се никада не зна. Срећан сам у Челсију и фокусиран сам на тај клуб".

Како ти се чини Алваро Мората? Да ли је срећан у Лондону?

"Да, веома је срећан. Постизао је голове, али је и мало повређен па не може да помогне тиму. Имамо доста Шпанаца у тиму и то је одлично за његову адаптацију. Он је фантастичан фудбалер и постићи ће много голова за нас, у то сам сигуран. Може да затресе мрежу са обе ноге, има добру игру главом... Одличан је!".

Поред Азара Мадриђани гледају још на неке играче.

Реал Мадрид сутра од 20.45 дочекује Реал Сосиједад и то ће бити прилика да управа клуба погледа Алвара Одриозолу који је интересантан и једна је од мета за лето.

Такође, неки шпански медији пишу да Реал размишља о Јоакиму Леву као наследнику Зинедина Зидана за сезону 2018/2019.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар