У Филаделфији - делиријиум! "Бесмртни" се вратили!

Титула је дошла кући! Филаделфија прославила НФЛ титулу! Загрижени навијачи обучени у тамно зелене дресове Филаделфија Иглса окупили су се по веома хладном времену дуж улице Брод у редовима већим и од 20 људи како би успели да виде и поздраве своје шампионе који су се возили у отвореним "дабл-декер" аутобусима.

Остали спортови 09.02.2018 | 09:45
У Филаделфији - делиријиум! "Бесмртни" се вратили!
Филаделфија је дочекала пехар "Винс Ломбарси"! Први пут у историји, Иглси су победили у Супербоулу, освојили титулу и изазвали транс у Пенсилванији.

Неколико стотина хиљада навијача Филделфија Иглса окупило се у улици Брод (Броад Стреет) на паради и прослави освајања првог "Винс Ломбарди" трофеја за НФЛ франшизу из тог града.

Многи од њих су мислили да никада неће доживети освајање овог трофеја и велику градску параду, али је њихова екипа претходне недеље у финалу Националне фудбалске лиге (НФЛ) победила Њу Ингланд са 41:33.

Загрижени навијачи обучени у тамно зелене дресове Филаделфија Иглса окупили су се по веома хладном времену дуж улице Брод у редовима већим и од 20 људи како би успели да виде и поздраве своје шампионе који су се возили у отвореним "дабл-декер" аутобусима. Многи од навијача из Њу Џерзија су пешачили преко моста "Бенџамин Френклин", дужег од три километара, само да би ушли у град.

Трофеј Ломбарди носио је главни тренр екипе Даг Педерсон, док је власник франшизе Џефи Лури носио транспарент "Хвала вам навијачи", а поред њега су стајали МВП финала и квотербек екипе Ник Фоулс, повређени квотербек Карсон Венц и њихова замена Нејт Садфелд. Многи од играча шетали су поред аутобуса, фотографисали се и поздрављали с навијачима.

Школе, музеји, судови, владине канцеларије, па чак и зоолошки врт у Филаделфији затворени су данас, како би сви грађани могли да поздраве своје "нове бесмртне хероје" за које мало ко изван тог града веровао да у финалу могу да "премлате легенду фудбала Тома Брејдија и тренера Била Беличика".



Неколико стотина хиљада навијача Филаделфија Иглса окупило се у улици Брод на паради и прослави освајања првог "Винс Ломбарди" трофеја за НФЛ франшизу из тог града.

Многи од њих су мислили да никада неће доживети освајање овог трофеја и велику градску параду, али је њихова екипа претходне недеље у финалу Националне фудбалске лиге (НФЛ) победила Њу Ингланд са 41:33.

Загрижени навијачи обучени у тамно зелене дресове Филаделфија Иглса окупили су се по веома хладном времену дуж улице Брод у редовима већим и од 20 људи како би успели да виде и поздраве своје шампионе који су се возили у отвореним "дабл-декер" аутобусима. Многи од навијача из Њу Џерзија су пешачили преко моста "Бенџамин Френклин", дужег од три километара, само да би ушли у град, преноси Бета.

Трофеј Ломбарди носио је главни тренр екипе Даг Педерсон, док је власник франшизе Џефи Лури носио транспарент "Хвала вам навијачи", а поред њега су стајали МВП финала и квотербек екипе Ник Фолс, повредјени квотербек Карсон Венц и њихова замена Нејт Садфелд. Многи од играча шетали су поред аутобуса, фотографисали се и поздрављали с навијачима.

Школе, музеји, судови, владине канцеларије, па чак и зоолошки врт у Филаделфији затворени су данас, како би сви градјани могли да поздраве своје "нове бесмртне хероје" за које мало ко изван тог града веровао да у финалу могу да "премлате легенду фудбала Тома Брејдија и тренера Била Беличека".

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар