Рафа одговорио Нолету...

И ја кажем, хвала што мислиш на мене. . . ! Рафаел Надал, први тенисер света, захвалио се Новаку Ђоковићу на томе што мисли на њега, пожелевши му брз повратак на терен.

Тенис 10.02.2018 | 13:30
Рафа одговорио Нолету...
Новак се у среду присетио епског финала Аустралијан опена 2012. године, када су Србин и Шпанац одиграли један од најбољих мечева у историји тениса.

Ђоковић је славио после скоро шест сати игре са 5:7, 6:4, 6:2, 6:7, 7:5 по сетовима за одбрану титуле, само два дана пошто је у маратонском полуфиналу надиграо и Ендија Марија.

Док су чекали доделу пехара буквално су једва стајали на ногама и тешко дисали,а један од представника спонзора никако није желео да заврши свој говор.

"Није ни чудо што нам је сада потребан опоравак", поручио је Новак Надалу чиме је алудирао на паузе које праве последњих година због повреда, да би му 'Бик са Маљорке' одговорио коментаром на његову објаву:

"Ноле, и ја кажем, није ни чудо. Хвала што мислиш на мене. Надам се да ти опоравак напредује добро. И, надам се да ћу те ускоро поново видети на теренима. Уживај у времену са породицом", написао је Надал.

С друге стране, Рафа би већ следеће недеље могао да остане без трона АТП Тура,пошто је Роџер Федерер променио планове и наступаће на турниру у Ротердаму.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар