Роналдо: У Интеру су луди!

Легендарни Луис Назарио де Лима Роналдо изјавио је да су у Интеру сви луди што његов некадашњи клуб посустаје последњих година.  Роналдо: Интер. . . Луд клуб! Шок због Италијана! Један од најбољих нападача свих времена Луис Назарио де Лима Роналдо изјавио је да су у Интеру сви луди што његов некадашњи клуб посустаје последњих година и да мора макар да се врати у Лигу шампиона.

Фудбал 09.02.2018 | 19:00
Роналдо: У Интеру су луди!
Роналдо је истакао да 'Неразури' морају макар да се врате у Лигу шампиона.

Интер је од 2010. године, након што је освојио "триплету" – трофеје Лиге шампиона, Серије А и Купа Италије, у константном паду и без места у елитном такмичењу, за шта Роналдо нема објашњење, већ само навијачку паролу "Луди Интер".

"Зашто Интер посустаје? Зашто су луди, зар не? Морају унутар клуба боље да процењују, ова сезона је изгледала као добра, једно време су сви били задовољни, али је Интер пао сад. Тешко да ће у скорије време освојити Скудето, али повратак у Лигу шампиона је реалан. Морају људи да верују у пројекат, потребно је време", рекао је Роналдо за Газету дело Спорт.

Роналдо, члан Интерове генерације из 2002. која је у последњем колу испустила Скудето, сматра да ће Наполи ове сезоне прекинути шестогодишњу владавину Јувентуса.

"Данас је дуел Наполија и Јувентуса као Барселоне и Реал Мадрида у моје време. Двобој тима који су изнад осталих, Наполи игра фантастично, док Јувентус ментално руши противнике. Не знам како ће се трка завршити, али волео бих да Наполи прекине доминацију Јувентуса, иако бих тако нешто волео да кажем за Интер. Добра ствар за италијански фудбал би била да не буде Јувентус првак, досадно је да се не мењају шампиони", поручио је бивши најбољи фудбалер света и голгетер ПСВ-а, Барселоне, Реал Мадрида и Милана.

Популарни Зуба осврнуо се и на неуспех репрезентације Италије, која неће играти на Светском првенству у Русији.

"Нисам био код куће те ноћи, али када сам прочитао да нису успели да се квалификују био сам шокиран. У Бразилу и даље не верују да Италијани неће учествовати на Мундијалу. Италија је један од оних пријатеља са којима увек очекујете да се састанете на забави. Можете се навићи на било шта, али ово је стварно тешко прихватити", рекао је Роналдо.

Бразилац је поменуо и великог Ђанлуиђија Буфона, легендарног голмана Италије.

"Ђиђи... Нико нема право да му каже 'мораш да наставиш' или 'боље је да завршиш каријеру'. Цитирао бих Франческа Тотија: 'Желим да напусти фудбал кад он то буде хтео, јер ће он одлучити о томе'", рекао је Роналдо и додао да жали што није играо са "Принцом Рима".

"Играо сам са Робертом Бађом, Зинедином Зиданом, Дејвидом Бекамом, Роналдињом... Волео бих да је и Тоти био на тој листи. Заиста жалим због тога, али обојица смо се добро забављали у фудбалу", рекао је легендарни Роналдо.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар