У Сент Етјену презадовољни Суботићем: Он је тај!

Бираним речима се прича о квалитетима српског штопера.

Фудбал 09.02.2018 | 14:00
У Сент Етјену презадовољни Суботићем: Он је тај!
Невен Суботић је експресно одушевио својим играма у дресу Сент Етјена!

Француски медији у суперлативу пишу о квалитетима дојучерашњег штопера Дортмунда, а у Сент Етјену уверавају да је управо он човек какав је клубу годинама недостајао. Бираним речима говори и капитен Сент Етјена и Суботићев партнер у срцу одбране Лоик Перан, који открива да се њих двојица одлично споразумевају упркос језичкој баријери.

"Суботић и сви играчи који су дошли, све су то фудбалери великог интернационалног искуства. Дошли су у клуб како би донели квалитет више. То није случајност, показују да имају много утакмица у ногама.Верујем да је то све јако важно и много сам задовољан што су део нашег клуба", каже Перан и наставља:

"С Невеном је све добро. Разумемо се, разменимо по неку реч на енглеском... Он је паметан момак, играо је доста година у Дортмунду. Има квалитет, унео је мир у нашу одбрамбену линију", уверава искусни дефанзивац.

До Суботићевог доласка Сент Етјен је имао једну од најлошијих одбрана у Лиги 1, на прагу зоне испадања. Откако је загосподарио тереном Сент Етјен је остварио обе лигашке победе и побегао у мирније воде.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар