Породица Шушница против Стевандића

Породица Шушница одбацује јучерашњу изјаву Ненада Стевандића, да су тобож он и покојни Миодраг Шушница били на истој страни и да је на њега тобож пуцано у истом контектсу, као лажну, малициозну и усмјерену на избјегавање кривичне одговорности Ненада Стевандића који је осумњичен управо за убиство Миодрага Шушнице.

Република Српска 07.02.2018 | 13:16
Породица Шушница против Стевандића
Породица Шушница одбацује јучерашњу изјаву Ненада Стевандића, да су тобож он и покојни Миодраг Шушница били на истој страни и да је на њега тобож пуцано у истом контектсу, као лажну, малициозну и усмјерену на избјегавање кривичне одговорности Ненада Стевандића који је осумњичен управо за убиство Миодрага Шушнице.

Убијени Миодраг Шушница никада није познавао нити се икада сусретао са тадашњим студентом из Дрвара који се одазива на име Ненад Стевандић. Поготово се није дружио са таквим ликом. За све то постоје непобитни докази. Релативно недавно је студент свом бившем страначком колеги а и другима говорио како је он, пазите сад "породични пријатељ породице Шушница". Ноторна лаж, као и ова јуче изречена. Миодраг Шушница са таквим ликом није био ни на истој страни улице, шта више таквима је у својој дводеценијској инспекторској каријери "пружао" године и године робије. То би овај студент морао знати, ако никако другачије оно од својих шефова Дамјановића и Кесића. Први је и окусио нешто од Шушничине робије.

Вјероватно једина рана коју је тадашњи студент медицине Стевандић могао у току рата зарадити је можебити рана од стакла које је разваљивао када је са својом екипом упадао и пљачкао муслиманске и хрватске куће и радње по Бањалуци и Котор Варошу или можебити рана од ноктију неке несрећне старице коју је можебити давио док јој је са својим СОСвцима отимао злато и новац? Или може бити рана коју је задобио у једној акцији у којој су убијени часни официри војне безбједности Стевиловић и Марковић? Не знам, али ево нека надлежне институције испитају ово, јер врло јасне индиције и основе сумње постоје.

И на крају, породица Шушница упозорава Ненада Стевандића да их не узима у уста. Наша породица нема разлога ових дана бити у неком посебном стању, јер већ двије и по деценије трпљиво живи и ради у истом граду са налогодавцима убиства и убицама Миодрага Шушнице, а захваљујући појединим поштеним инспекторима у овом граду, од првог дана је била упозната са тим шта су прави мотиви и ко су праве убице. Ако је ико у "посебном стању" то је онда студент медицине Стевандић и то његово стање ће се утврђивати пред надлежним институцијама. Породица није била у "посебном стању" ни крајем 90тих и почетком 2000-тих, већ је тад у "посебном стању" био је студент Стевандић када је из страха да ће га Хашки трибунал ухапсити побјегао из Бањалуке у Београд, гдје се крио до 2006. године.

Студенту пази добро шта причаш, јер свака твоја изјава се може и искористиће се против тебе на суду правде. Немој лупетати као онај Ћеранић, консултуј се мало.

Унапријед захвални

Срђан Шушница, у име породице

(Импулс)

Коментари / 240

Оставите коментар
Name

Харис

07.02.2018 12:22

Ово ће отићи на Велико имам осјећај да овај смрдо нешто крије можда знају Бањалучани прави

ОДГОВОРИТЕ
Name

П

07.02.2018 12:46

ОВО ЈЕ САМО ЈЕДАН СЛУЧАЈ У БИОГРАФИЈИ ЛАЖНОГ БОРЦА И ПАТРИОТЕ НЕШЕ СТЕВАНДИЋА.ТЕК ЋЕ ДА СЕ ОТКРИЈЕ ШТА ЈЕ СВЕ ОВАЈ ПОЛИТИЧКИ ГЛУМАЦ РАДИО У РАТУ, И СРБИМА И МУСЛИМАНИМА!

Name

ТБ

07.02.2018 12:46

Гледам Народну скупштину и баш се питам гдје је онај одвратни човјек Стевандић.Вјерујте ми частио сам све у кафани када је отјеран из СДС-а.Од тада сам заволио СДС више него прије.Нека је отишао и добро дошао своим истомишљеницима.

Name

Знају бањалучани добро

07.02.2018 12:55

Срдјане све је то истина гола...суле је био отац да се поносис њиме...из града брате...а овај фрфљави крмак је много зла направио....неће дуго

Name

СЈЕЋАЊЕ НА СЈЕТАН ОСМЈЕХ ПОШТЕНОГ ИНСПЕКТОРА

07.02.2018 13:23

Искрена подрска породици Сусница. Нашем Шулету, Стевану Марковићу и другим настрадалим, а искреним и постеним родољубима из предратног СУП-а - нека је вјечна слава и хвала.

Name

војник

07.02.2018 13:45

Срђане соколе једно запамти ,немој да те купе да осрамотиш кости поштене и потомке поштеног покојника.Нека ти је образ чист то је нај важније у животу.

Name

П

07.02.2018 13:52

ЗНАЧИ ПАПАК НЕШО ЛАЖЕ И ЗА ОВО!ДОКЛЕ ВИШЕ ЋЕ НАС ТАЈ ЧОВЈЕК ФАРБАТИ ПРЕКО РЕЖИМСКХ МЕДИЈА?

Name

Локо

07.02.2018 14:12

Лопова одмах испитати детаљно. Такви да нам воде државу! Немам ријечи осим љигавац. Да је спреман лагати такве ствари због политике. Ни стида ни образа

Name

Мистер x

07.02.2018 14:31

Знамо доста за њега а зна и Мектић само незнам што Невади досије.Штета погинули момака из СоСа знају какав љигав полтронцине здапи је био као сад.Само увуче се ту још доста људи из тога времена зато се то не потеже још .Али има Ту свега а он је био и остао здапи.Има још људи из Соса живи који знају ко је био и шта је само нек Мектић покрене то.Покренуче се лавина а знамо да је био хииња миш.Нек се сјети покојног Ведрана Мандића Драшка Михајловића Кајкута Можда ће му бити доста ствари јасно засад толико.

Name

Ректор

07.02.2018 14:32

Главни заштитник Стевандићу је био ратни ректор Мирјанић, за којег је одрадио пуно прљавог посла!

Name

Цхристиан

07.02.2018 15:19

Ово це бити исто као и за Игора, кад је хтио да се одвоји од Додика, па му је Додо фино објаснио да има двоје дјеце која несрецним слуцајем могу да погину и да је боље да не напуста странку вец да буде градонацелник , и цудним цудом одмах је то Иги прихватио и све било дивно и красно... и сву су зивјели су сретно до краја својих зивота :)

Name

еу

07.02.2018 15:50

Е Срби Ко вас представља, Тито пробуди се !!

Name

Ацо

07.02.2018 16:00

На страну све сто се тице овог слуцаја, у то нецу да улазим, не знам ниста о томе да бих дрзао једну или другу страну.Али ови сто подрзавају Срдјана Сусницу нека мало прогуглају и процитају неки његов текст, он сигурно није цовјек кога треба подрзавати посто је цовјек који сигурно,бар кроз његове текстове, дјелује против српског народа.Али не вјерујте мени, прогуглајте мало.

Name

Ре Харис

07.02.2018 16:31

Слазем се. Овај је упетљан у много цега изгледа. Знају вјероватно сви, само због нецег суте. А ко год је у рату запрљао руке, неце се извуци..

Name

Садасњост

07.02.2018 16:55

А сада га вд директор Дјајиц финанцира, кеш од добављача КЦ узимају заједно дигли на 20%

Name

Замислите,

07.02.2018 17:11

Да се тако несто догодило,у неки од западно уређених земаља ,и да се то весто скривало толике године а сви у врху знали;цела дрзава би се дигла на ноге ;пуни би затвори били , ниста се неце догодити ,док мектиц и додик дају оставку и то одмах.

Name

Владимие Миросљевиц

07.02.2018 18:37

Не дирајте ми сефа он је мене измислио ко га буде дирао имаце посла самном

Name

ЦЦЦЦ +

07.02.2018 19:13

По фаци му се види ко је и ста је. Коментар сувисан. Цобани с Мањаце су за њега господа , ја брацо мила ста нас снадзе да нас овакви воде и представљају. Брука

Name

МАСА

07.02.2018 20:08

ГРАДЈАНИ,КОЛЕГЕ И ПРИЈАТЕЉИ АЈМО СА ХИЉАДУ КОМЕНТАРА ПОДРЖАТИ ПОРОДИЦУ СУШНИЦЕ И ОСУДИТИ СРАМОТНО ПОНАСАЊЕ СТЕВАНДИЋА.

Name

Па

07.02.2018 21:27

Па јебига Масо, покрећеш иницијативе а ни презиме честито не умијеш написати.

Name

Милко

07.02.2018 21:38

Нас народ је бескрајно глуп. Воли гласати за олош. Овог цека свијетла будуцност.

Name

Црвена беретка Книн

07.02.2018 23:36

Правда за Сусницу !

Name

Зељковиц Ц.

08.02.2018 04:41

Неко реце да постоје изјаве и признања убица али да оптузница никад није подигнута. Како је то могуце. Ко је одговоран за то. Да слуцајно убицама неко није обецао да никада неце бити процесуирани, али да не откривају сауцеснике и налогодавце. Које ? Убице це се сада позвати на застару, и бице “појела маца”. Мектиц би требало да уради све да се предмет поново азурира, и спријеци застара. Сви они који несто знају о слуцају и дјеловању Мрмка Стевандица у току рата треба да се огласе и понуде сарадњу. Ради цасти и помоци породици која ни након 25 година не зна ко им је убио најмилијег цлана. И због Бога који све види и не праста

Name

Позив на постење

08.02.2018 04:46

Да се помогне озалосценој породици да додје до имена убица и, поготово, налогодаваца. Па нека они послије истјерају правду. Крвна освета не застарјева, ако застарјевају кривицна дјела у Стевандицевом резиму. Ја на то не позивам, али ако нема правне дрзаве, неко мора да се обрацуна са убицама и криминалцима

Name

Порука

08.02.2018 04:53

Срдјане, знам да ти није лако јер убице твога оца слободно сетају градом, и узивају све благодати мафијаско криминалног резима. Али цаст и постовање према сјенама родјеног оца немају цијену и ницим се не могу надокнадити нити платити. Немој одустајати да свим правним средствима додјес до праве истине и убицама као, поготову, њиховим помагацима и налогодавцима, погледас право у оци. Један такав поглед убија боље од било ког ватреног орузја.немојте да вас ова владајуца багра поткупи јер цаст нема цијену. Они це сада уцинити све да вас обраде и подмите и, ако то само и пробају, имацете моралну обавезу према свом најмилијем убијеним цлану, да то осуетите и пријавите. Јавите се Мектицу, јер се види да је један од ријетко постених људи. Сигуран сам да це вам помоци да додјете до праве истине.

Name

Готов је .

08.02.2018 05:06

Срамно......тузно......гресно.....убуце.....криминалци......воде народ куда?

Name

Ујко и друзина

08.02.2018 06:15

Овог окорјелог папка пред лице правде!

Name

Фаца Све Говори

08.02.2018 09:00

По фаци овог Мравоједа се види да је мутан тип и прелун тајни о убиствима. А срце му ко и пилета. Ако га мало стисну признаце све сто је урадио па и висе од тога. Породица треба само на томе да истраје. Ако је могао да измисли да им је пријатељ, а није, тај је био у стању сваста да утади. Па и окаља руке, да не казем окрвави. Кад једног притегну остали це поцети да се осипају као дзампер.

Name

Деда Ставра

09.02.2018 19:56

Битно је питање зашто људи улазе у политику ако није чиста прошлост.Да ли их неки услове да морају па их ондадрже под контролом или они хоће да се покрију политиком,евентуално имунитетом.Умјесто да ћуте и да их нико не дира.Додик има толико да се напише књига о промјенама,промашајима,тандрљањима и свему осталом.Неко је рекао политички побачај

Name

истина

23.05.2018 21:04

НЕНАДЕ-СЕНАДЕ КАКАВ ЈЕ СУСНИЦА БИО ЦОВЈЕК?

Name

трц

07.02.2018 12:23

Шта сад мој Нешо. Налага се ти овом народу а види јада. Па ти си гори него што сам до сада о теби чуо хуљо и отпаду српског рода.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д

07.02.2018 12:55

Ста це сада реци овај гиведји гулас из дрвара ста це сад измислити немага у скупстини е богами сјебо се до краја он разједињује србе а не ус то је преварант оцел сад идкакт у јавност велики "србин" нема га мора да по суду копа да га недирају али сјебо се мислио је да це породица реви такоје па није свак наиван као ти сто су поверовали у његову усра..у српску странку

Name

Опааа фрфљо!

07.02.2018 13:52

Уватисе те поново у лази. Није лако једном руком висити на дрењи у Дрвару, а другом јести банану у Бањалуци.

Name

Отпад

07.02.2018 14:45

Просто за неповјеровати, да је ова хуља на слободи, искрено се надам и у Бога уздам да це правда стици.

Name

Говедо

07.02.2018 16:04

Имас и поглед хује и љигавца, у затвор.

Name

Није Ни Цудо ,

07.02.2018 17:55

Одакле му би госпођа

Name

днк

07.02.2018 20:56

Значи, плаћени полтрон миле додика јавно ухвачен у лажи !Треба му забранити политичко дјеловање и њега и његове лажне спрдње од странке!

Name

Приједлог

08.02.2018 16:12

Ако је угледни др пријатељ породице Сусница, нека покрене истрагу против оних на које се сумња.Тако це заиста доказати своје цасне намјере!

Name

писац

07.02.2018 12:25

СВАКА ЧАСТ! Морао је неко да каже истину овој надуваној жаби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дали Је То Могуце,

07.02.2018 12:42

Убице и мафија воде дрзаву, није ни цудо ,све оплацкано разорено унистено ,народ осиромасен ,одлазите одмах;маму вам га набијем.богами и ви нецете мирно спавати.

Name

Ту

07.02.2018 14:57

Цудиме да се пропали студент није огласио на текст посто се до сада увјек јављао и давао информације хахах буцко дје си да ниси у београду хахахах

Name

Гулас

07.02.2018 20:01

У затвор, срамота ме као Србкиње да сједис у Скупстини .

Name

дисидент

08.02.2018 09:56

Просто је невјероватно колио ми, као народ, у себи имамо мрзње и неког неискаљеног бијеса. Овдје висе није у питању јединка у лику, доктора Стевандица, него свеопста мрзња према свакоме ко се иоле разликује ид нас самих. Стице се утисак као да сте сви ви уцествовали у неким догадјајим за које сто помало криви па вам је сада добро досло да кривицу пребацујете на неког другог. Питам се само, сјецате ли се ви тог времена,ако сте тобозе били на фронту А НИСТЕ, како онда мозете знати ста се десавало у Бањој Луци тада.. Позивам вас разум и достојанство у сваком погледу те ријеци јер нам је то најпотребније ЗАНАВИЈЕК. Срдацан поздрав свима!

Name

Ре дисидент

08.02.2018 12:08

Јеси ли и ти ратовао по Бања Луци па знас ста се десавало специјалци ахахахахха ругло српске војске

Name

БМ

10.02.2018 08:04

Каква гњида лицно га знам стидм се овог лика,сад це ДЗЕВАД ГАЛИЈАСЕВИЦ,КОСАРАЦ,ЛАЗАНСКИ,РТС да дају саопстења .Ово нема ни у Африци.

Name

лактаси

07.02.2018 12:26

Стевандицу бандиту и убицо СРАМ ТЕ БИЛО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Х

07.02.2018 13:06

Ста це сад буцко реци хоцели реци сад да у раме рањен извуце се кесиц и дамјановиц а дрварски буцо иде где му место у цузу ал он се вец навико свакако је у гузи додиковој лопов свјески срамота али изгледа код додика имају мјеста они само сто зло наносе српској

Name

ре лактаси

07.02.2018 14:15

Ајде будало једна сути

Name

Правда

07.02.2018 16:08

(Лакташи) Тебе је будала направила па си зато кретен. Миле вас је понизио све у СНСД-у и показао какви сте људи. Тјеши се ниси ти једини дебил у СНСД-у-

Name

ре правда

07.02.2018 16:46

Ти си бас правда без икакве пресуде одма убица е јеси и паметан

Name

лактаси

07.02.2018 22:39

Бас су ови из смрадови из ове смрдљиве секте у задње вријеме нервозни ко год казе истину за њих је будала,ви сте убице,наруцујете убиства,газите недузну дјецу по бањалуци,дизете људе у ваздух(МИЛАН ВУКЕЛИЦ),ви сте невидјено зло али доци це вам крај кад тад....

Name

Соња

08.02.2018 15:26

Богданић поставио два експерта Стевандића и Дјајића да воде " највеће предузеће у РС" које има 2700 запослених. Све сто раде може стати у три слова. ФУЈ!

Name

Коњ

20.02.2018 14:58

Стевандића знам из школских дана, препотентан човјек из Дрвара.Имао најружнију требу (прави Габор ) надам се да је оженио исту ругобу.Нико није хтио да се дружи са оваквим папаном.Био највећи пешко и увлакач.То могу потврдити сви ученици медицинске школе и дома ученика у којем је боравио.

Name

... ДА ЧИКО Б'ОНУ...

07.02.2018 12:27

Да бас тако тај сељациц из Дрвара је у рату пљацкао куце и прогањао и тукао цивиле и директно је одговоран за убиство тог инспектора!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српски борац

07.02.2018 12:27

Док је српска омладина била на ратиштима "студент" Ненад Стевандић је полагао испите на факултету тако што би на испиту извадио пиштољ и ставио га на сто. тек да не буде неке забуне. А послије положеног испита ишао би да слави у Соколски дом уз бахато шенлучење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харис

07.02.2018 12:34

Свака част свако ко зна о овоме треба јавно износити

Name

борац

07.02.2018 13:59

Добро да народ проговори која хуља а неке је и за гласове преварио вадеци се на диплому коју је пистољем зарадио моле се сви који несто о њему знају да пису морамо једном знати ко нас води и за кога гласамо.

Name

Борац

07.02.2018 16:13

Није он једини. Такав је и његов ујко Шпиран, и Зоран Новаковић-Зенга и многи други дезертери и профитери па и њихов шеф Миле. Али свима је јасно да са ким си такав си.

Name

А

07.02.2018 17:00

А добро "борци" с првих линија, у којој је оно странци био Стевандић до прекјуче!? Тад нешто нисте дијели сва та "сазнања" која наједном просипате. Два'јест и нешто година ви га бирате а ево сад свједочите да сте бирали "убицу" и "дезертера", па стварно није лијепо од вас.

Name

ре .А

07.02.2018 18:19

Ко је знао?Немате оправдање да оптужујете СЗП,прије Мектића ову хијену је штитио ујко Шпирић и СНСД ЗНАЈУЋИ ДА ЈЕ ЊИХОВ ОД ПРВОГ ДАНА.Када је видио да нема шале напушта СДС и иде своима да га штите.

Name

А

07.02.2018 18:59

Аха, сад кужим: СНСД је од 1992. штитио Стевандића знајући да ће он 2016. изаћи из СДС-а. Има ли нека боља теорија или ћеш остати на овој? Хајде нас онда просвијетли кога још СНСД штити у СДС-у од 1993. па да на вријеме сазнамо ко ће у наредних пола године да збрише са бушног чамца.

Name

ре А

08.02.2018 13:29

Не лупај А.И док је био у Сдс-у Стевандића је од овог и других случајева штитио Шпирић на свој начин преко снсд-а!Врх Сдс-а је од почетка знао за Стевандићеву улогу тројанског коња али с обзиром да је имао одређен број гласова у Бања Луци, трпили су га због тога а он их је условљавао стално.Па Чавића је 2 пута зезнуо (кад је био кандидат за градоначелника БЛ) иако је био договор да иде Чавић , Нешо је по цијену напуштања странке захтијевао и своју кандидатуру(поналогу Шпирића) и тако 2 пута поклонио мандат кандидату Снсд-а!Ма дјубре и готово.

Name

ре А

26.08.2018 11:15

ЗЛОЧИН МОРА ДА ИМА ИМЕ И ПРЕЗИМЕ!

Name

... ДА ЧИКО Б'ОНУ...

07.02.2018 12:27

Да бас тако тај сељациц из Дрвара је у рату пљацкао куце и прогањао и тукао цивиле и директно је одговоран за убиство тог инспектора!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Видет Цемо,

07.02.2018 15:47

Колико нам је тај нас ,МУП а и суд јаки,народ умире убице се сецкају

Name

100%

08.02.2018 16:18

Спириц НИЈЕ његов ујак! По 100-ти пут писете лази...прво добро провјери!

Name

Младен

07.02.2018 12:29

Опа, шта сад ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

07.02.2018 16:35

Црна листа

Name

Х

07.02.2018 18:12

Како се данас не јавља где ли је само данас ста би од накога говорника и србенде хихихи мислио је мали буцко дици се високо..ал како казу ко високо лети ниско пада ал овај бас паде ко киса хихи

Name

СНСДовац бивши

07.02.2018 12:29

А ево шта је мој бивши шеф Милорад Додик износио о Стевандићу септембра 2013. године: "Додик је рекао да је Стевандић током владавине своје странке у Бањалуци добио бесплатно општинско земљиште за изградњу куће и да је злоупотријебио Соколски дом у овом граду. Зна се шта је Стевандић радио у току рата, а знамо и на који начин је завршавао школу, а подсјетићу га на још неке активности везане за локалне изборе које му не иду у прилог“, рекао је Додик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аааа

07.02.2018 17:04

А за вријеме владавине КОЈЕ странке је то било?

Name

ријешиће Дјаја

08.02.2018 11:20

Дјајић Влада познати стручњак за народне пјеваче и фалширане неуролошке потврде ће свом шефу написати да је неспособан или још недајбоже неурачуњив тако да нема ништа од казне.

Name

Риалити соуу

07.02.2018 12:30

Тај супак ДРВАРСКИ је на свим странама....код њега зивот изгледа сад сам тамо ,мало сам вамо....ххааа какав ОЛОС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрвар

07.02.2018 12:30

Ђубре,убио им оца а сад им убија и породицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

07.02.2018 12:30

Овај 8 странки промијенио казе има искуства у цему у убијању ето глупи народе какви вам људи управљају судбинама убице властитог народа зликовци ратни профитери и они да буду цаст српског народа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Раде

07.02.2018 17:25

Трагови му смрде нечовјештвом

Name

Ден Хасо

07.02.2018 12:32

И сам жртва црвеног комбија у Бањалуци којег је предводио МЕЂЕД из Дрварске пећине

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додји у РС

07.02.2018 13:06

Цовјеце ако си негдје у иностранству контактирај министра безбједности Драгана Мектица и бицес му од помоци.Мектицу требају свједоци везано за црвени комби јер га је Стевандиц везано за црвени комби тузио за повреду угледа и цасти

Name

Вујо

07.02.2018 13:42

Додји у РС .... чијег угледа и части ?

Name

Додји у РС

07.02.2018 14:19

Знам да је Мектић частан човјек али суд је суд.Не може своју одбрану базирати само на својој изјави.Треба му свједока а Стевандићев адвокат ће вјероватно приложити снимак из емисије Укрштеница на РТРС

Name

ахаха

07.02.2018 17:07

Саберите се, ложи вас Хасо само тако... Осим ако и он нема намјеру да смјести дупе у неку агенцију ко онај један "свједок".

Name

Одговор Хаси

08.02.2018 00:00

Нема потребе за лазима,Стевандиц нема директну везу са "црвеним комбијем",то су користили припадници ЦЈБ Бањалука,имали плаве униформе,а он никада није био у плавој униформи.Један од мајистуренијих је полицајац Вуксан и он све зна.

Name

Петар

08.02.2018 01:35

Пишете да Мектић има досијеа а сад требају му докази. Свашта ко на вашару.

Name

За размисљање

07.02.2018 12:33

Како се придрузити стевандицевој странци,кад је он убица Срба.Једино ако поријекло вуцес из Посусја,Љубуског или вец тако неког мјеста гдје је убиство Србина"за награду"

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕУ

07.02.2018 13:03

Људи моји па тај је србска част.Зар их није увукао у скупштину и осрамотио све србе поштене наравно за формирање паравојске.

Name

Зоран

07.02.2018 15:34

А несто си пара узео за зграду у Сарајеву ... доци це и то на ред..

Name

!!!

07.02.2018 12:36

Ово постаје много озбиљније и опасније него што се могло и замислити, а сам случај вапи за разобличавањем. Као човјек покушавам да разумијем господина Срђана Сушницу и желим му да што прије погледа на неком суду и убицу и налогодавца ма о коме се радило, како би душа невино убијеног нашла смирај, а починиоци иза решетака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

08.02.2018 05:23

Потпуно се слазем. Време је да донесемо промјене.

Name

ИУСТИТИА

07.02.2018 12:38

Сад је кристално јасно зашто је смрад побјегао из СДС-а под режимске скуте. И шта му је режим обећао и дао . Али предалеко је отишло. Клупко се одмотава. Незаустављиво. Срећа за СДС што више није у његовим редовима. Чујте, Срби...извуците поуку из свега. Не исплати се против свог народа и здравог разума. Следи захтев за укидање посланичког имунитета, пресуда и дугогодишња робија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предо

07.02.2018 12:38

Ненаде, Сунце ти калајисано! Мораћеш опет за Београд...

ОДГОВОРИТЕ
Name

нови

07.02.2018 12:40

Ти њега кад видис,видис да је сподоба и олос,људски сљам, а кад проговори видис страх нервозу и малодусност,само да је мени несто лицно скривио ...!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар Николић

07.02.2018 12:41

ОВАЈ ЧОВЈЕК ЈЕ ПСИХОФИЗИЧКА, И МОРАЛНА НАКАЗА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фуј

07.02.2018 12:41

Овај Стевандиц је бас фуј, бљак у сваком смислу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драшко Кантар

07.02.2018 12:41

Јбт па шта овај човјек прица!? Нема овде дискусије,ово дјубре истог момента треба у затвор,али назалост нема ко подици оптузницу и осудити лопова!? Сви докази и свједоци имају ал дзаба!? Зато је и утеко Шојицу у крило!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брука

07.02.2018 15:04

Ако је ово истина, онда га треба стрпати у Фочу, баја дај коментар и ти си беука, дезертер, шверцер.

Name

Последњи кинески цар

07.02.2018 12:57

До сада 25 коментара, а у њима није нико поменуо министра Мектића, који је , ако ме сјећање служи и најзаслужнији што је ово угледало свјетло дана. Ипак је нешто учинио, а не како неки воле рећи вријеме проводио на конференцији за штампу и на Yуо тубу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Х

07.02.2018 13:24

Такоје али најбитније је да се породица огласила да овај дрварски буцко немозе лагати народ затупљени који верује у његове лази мектиц пресдник.

Name

ЕУ

07.02.2018 14:01

Видели сте колко га новинарка брани скупа са Лукачем у емисији кад су гостовали Мектић и Лукач.Врана врани очи не вади,сјећате се снимке о Лукачу,"Води те га "

Name

ГХБ

07.02.2018 13:02

Нама је судјена пропаст! Јели могуце да СДС ниста није знао о стевандицу ? сумњам. Кад су знали, како је могуце да су га дрзали у странци. Нема нама напретка ни за 100 година..

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

07.02.2018 13:02

ПОЗДРАВ ЗА ПОРОДИЦУ ШУШНИЦА .БИТНО ЈЕ ДА СЕ ГОВОРУ О ТАКВИМ СТВАРИМА. НИКАДА НИЈЕ КАСНО. ОВАКВИ ЛИКОВИ КАО СТЕВАНДИЋ СУ МИ ЈАКО ПОЗНАТИ. ДОК СУ ДЈЕЦА ИЗ БАЊА ЛУКЕ ОДНОСНО СТУДЕНТИ РАТОВАЛИ НА БИХАЋУ, ДРВАРУ ПРОМРЗЛИ НИГДЈЕ НЕ РАДЕ СТЕВАНДИЋ ЈЕ МЕШЕТАРИЈО ТАДА А БОГАМИ САДА ЈЕ УЗЕЛО МАХА .СТЕВАНДИЋ ЈЕ НУЛА ОД ЧОВИЈЕКА ЊЕГОВА СВАКА РИЈЕЧ СЕ ВРЛО ДОБРО ПАМТИ ТО ЈЕ ЈЕДАН СЕЉАЧИЋ НА КОЈЕМ СЕ ПО ФАЦИ СВЕ ВИДИ ЗАТО СЕ МОРАМО БОРИТИ ПРОТИВ ЛАЖОВА ПРЕВАРАНАТА МЕШЕТАРА .

ОДГОВОРИТЕ
Name

И

07.02.2018 13:06

Стварно не знам ништа о том случају (ко је кога и зашто убио), свако убиство је злочина како год окренеш, али мала сорошевска икона федералних и профедералних медија није баш у винкл са својим генералним ставовима. Вјерујем да то јесте последица одрастања без убијеног оца и у принципу ми је жао због тога, али дечко у својим наступима нема мјере и укуса. Притом, више мислим на нека друга ауторска (не)дјела него на конкретно "обраћање" којем такође не мањка нетачних констатација.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вујо

07.02.2018 13:49

Па кад не знаш ко је кога убио и шта се десило како можеш тврдити да "не мањка нетачних констатација" ?

Name

ре И

07.02.2018 15:03

Ти си олош попут Стевандића

Name

За И

07.02.2018 15:56

Имаш јаране блог од Слободана Васковица па цес све видјети. До детаља ко је пуцао на инспектора, и изјаве убица, све документовано. Два пута је то цовјек објавио.Његов блог пратило је скоро 3000000 прегледа.

Name

ре

07.02.2018 16:06

Они убице из книна су изјавиле да стевандиц није пуцо него их само посло тамо у кафану а сад народ навалио да окривљује доктора,сви знају да је доктор тада био у которвароси са љубаном гдје је и филм снимио

Name

Борац

07.02.2018 16:21

Јавио се изгледа његов саучесник по лоповлуку криминалу и осталим недјелима. Ти си већа протува од овог Квазимода.

Name

за И

07.02.2018 21:37

Прво проучи чињенице па коментариши.Имаш изјаве егзекутора,случај је истражен и завршен још 1992,али никад није подигнута оптужница. Ах да,ви ботови црвене секте једино знате да скрећете тему,а ако ништа не пали идете на лично вријеђање.Али од газде сте научили.А за то "одрастање без оца оставља посљедице" -биће ти једном јасно шта си рекао. П.С.Дијете палог борца

Name

Робин Худ

07.02.2018 13:10

Потпуно су у праву,на страни сам породице...не дозволити овом Бајином дупелисцу да ,сем на суду ,објасни шта треба....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА ИПАК

07.02.2018 13:10

СВАКО ДОБРО ПОРИДИЦИ СУСНИЦА ОД СРЦА ЗЕЛИМ ПОСЕБНО У ДОКАЗИВАЊУ ИСТИНЕ КОЈА КАД ТАД ИЗАДЈЕ НА ВИДЈЕЛО А ОВОМ И СЛИЦНИМ ЛИКОВИМА ДА ЗАВРСЕ ОНАКО КАКО СУ ЦИНИЛИ И ЦИНЕ. КАКО ЦИНИС ТАКО СЕ И НАДАЈ!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања лука

07.02.2018 13:12

А ста је са Кесићом треба га убацити у турбину горе на централи Бочац ајмо борци устајте као 91 показите овим дезертерима и јакарама гдје им је мјесто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

07.02.2018 14:11

Покупили су они лопове и у борацке организације да би се осигурали.

Name

Борац

07.02.2018 16:30

Направили су много некаквих удружења и на тај начин расули борце. Борачка организација мора бити једна па били то борци, инвалиди, нестали или породице погинулих, али овако се боље влада. Колико је ту више администрације а сви су они уједно активисти владајуће олигархије. Због тога нема новца за поштене борце. Борац ће добити својих 160 КМ на годишњем нивоу а осталих мјесеци нека пасу траву. Па за пса у азилу се издваја 150 КМ мјесечно, што значи да борац прве групе вриједи 12 пута мање од пса.

Name

Злојутро

07.02.2018 13:17

Свињче се меншчини укакило!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

07.02.2018 13:17

Очекујем да се додо огради од стевандићевих недавних изјава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

07.02.2018 16:32

Оградио се не оградио они су исти. Он је све ово знао прије него што му је дошао у партију. Он само такве и скупља.

Name

чињеница

07.02.2018 13:18

да се сада пакују афере када је рејтинг УС највећи у њеној историји.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бањалука

07.02.2018 15:30

Ха, ха, ха... одличан гег, суперфора.... браво.... а историја странке цца. 2 године. Прави си шоумен, шаљивџија... врх.

Name

X

07.02.2018 16:07

Ја колико видим овдје се ништа непакује, него је све кристално јасно.

Name

дјикан

07.02.2018 21:48

Ја зајебанта наког Стевандићевог хахаха,оплаках.

Name

Ре дјикан

07.02.2018 23:50

Није он зајебант вец обицна будала.Хех...

Name

Митар М.

07.02.2018 13:20

Овај слуцај има два аспекта. Први, овог битангу Стевадница макити заувјек из политике. Друга је ствар сто он не мозе одговарати кривицно-због застаре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

може

07.02.2018 13:43

Убиства не застаријевају.

Name

ејјј мој Митре

07.02.2018 15:42

Знас ли ти да дјело за убиство никад не мозе застарити.

Name

Види чуда

07.02.2018 13:50

Што би народним ријечима рекли, басамаке су насафунате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А главни Баја?

07.02.2018 14:02

Ста казе Главни? Ста казе нас биједни предсједник који управо овакве прима у своје редове па их цува,цува јер нико се Баји неце толико дубоко увуци у .узицу као такви-УПРЉАНИ,СМРДЉИВИ,ПОКВАРЕНИ. Сад да те видимо предсједнице!! Пробај заститити овог криминалца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

07.02.2018 14:03

Ста цемо сад господине говедји гулас?! Бахати сине требао си да дрзис језик у топлом умјесто сто си се дигао у небеса и умислио да си недодирљив. Суд мозе да те и не осуди али те овај народ и породица овог цасног цовјека заувијек обиљезила. Јајаро једна полтронска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

07.02.2018 14:09

Главни налогодавац убиства инспектора, судице му се кад тад, све додје на своје и зато се сада и бори да презиви уз Додика. Зна да му друге опције доносе робију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Х

07.02.2018 14:42

Ко је сад издајник и бакирови полреони..е буцо додикова дебела куцо ај сад реци ко је издајник е па ти си стевамдихузу!

Name

ре

07.02.2018 15:30

Хахахха само пакујте киеви полтрони али не вриједи вам слиједи вам политичка канализација

Name

Дени

07.02.2018 19:14

Управо тако, убица над убицама, подли лицемјер којем це се судити за ово убиство. Не могу га спасити ни ботови црвени којима је наредјено да коментарису овдје, иста мафија. Истрага циста као суза и све се зна, послије избора вама слиједи канализација, прије свега издајницка.

Name

Па

07.02.2018 14:17

Невероватно колики шљам испаде овај Стевандић. Сад мени није јасно како је СДС предложио овог за подпредсједника НС РС. Немојте ми рећи да све ово нису знали и прије 3 године. Добро нам је и предобро ко нас води.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Па

07.02.2018 15:07

Режимски ботови не бирају ни тему ни прилику да пљуну по свима који нису уз скуте њиховог Баје у рату знаног као Ронхил ефендија

Name

Ре.ре

07.02.2018 17:12

А шта, Стевандић није био 100 година у врху СДС-а?

Name

Па

07.02.2018 17:36

Не не не. Ја само констатујем чињенице. Нисам ја за ове горе нити мислим ишта добро о њима, али нисам ни за ове твоје. И да ти кажем 96 год и ја сам подржавао СДС и од тада никад никог и ни једну странку. Изађем на изборе и прецртам листић. Изгледа прије ћу умријети него дочекати правог. Јбг

Name

војо

07.02.2018 14:34

Јел ово та црна листа????

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДНС ДОКТОР

07.02.2018 14:35

А мислио си зузети наше мјесто докторе. Ко другоме јаму копа. Сам у исту пада. Ако сад предсједник не види ко му је искрени и прави партнер, неће никад. Живјела најдуготрајнија коалиција у РС. Ријеч је ријеч

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

07.02.2018 14:48

Полако колега. У ДНС др, нама у УС нису ни до кољена.

Name

Борац

07.02.2018 16:39

И једни и други сте го..а. Ви са вашом коалицијом доведоште овај народ до дна и имате образа и морала да се јавите. Бједнији сте него што човјек може замислити. Народ је рекао да чега се паметан стиди са тим се будала поноси.

Name

Ре: ДНС доктор

07.02.2018 16:43

Ух зали бозе сто је из Дрвара одакле сам и ја. Инаце овде бих ја изњео јос низ гадости о њему али не могу док год је у скупстинској вецини. Дрварска је туга преголема Марко против Ненад а резерве нема. Недељко Ч. ће морат распетљават. Спасавај се ко стигне

Name

Маки

07.02.2018 14:40

Стома Дрварска

ОДГОВОРИТЕ
Name

зулфо Ом

07.02.2018 14:45

Па шта очекивати од човјека који је променио осам партија

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јамес бонд

07.02.2018 14:52

Овај лазов је право дјубре од цовјека

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тодор

07.02.2018 14:56

Стевандицу љиго,ако се доказе да си ти крив,на робију цес ици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стева

07.02.2018 15:13

Кадар СзП!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

07.02.2018 15:16

Њега ће спасити земљак Шпирић он је јос у безбједносним агенцијама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрвар

07.02.2018 16:42

Није само земљак него и рођени ујак.

Name

Црни

07.02.2018 15:22

ПА кад онда овај заврси факс...у у а лијеци

ОДГОВОРИТЕ
Name

БС

07.02.2018 15:25

Докле год ово царство контролисе судове и тузиластва нема правде.Бице правде тек кад ово царство падне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Цхристиан

07.02.2018 15:42

Еј немој лагати.Нисам за Доду и Игора али немој сада додавати неке патолошке конструкције.Као Додик је спомињао његову дјецу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ин

07.02.2018 15:44

Бањалуцани знају ста си радио нецете спасити твоји из Дрвара и Лактаса

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxл

07.02.2018 15:51

Казу 8 партија промјенио као земљак Спириц....говна ДРВАРСКА....оце пензију ко за време Тита....и крава им имала пензију....лоси људи лоса вода и земља......ОЛОСИ И ОН И СПИРИЦ.....ОЛОСИ,ОЛОСИ,ФУКАРЕ,ГАДОВИ ФУЈЈЈЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

07.02.2018 16:18

Шпирић му је ујак.....што се види из приложеног.....шљам и разврат.....фуј.....

Name

ЈКриминално

07.02.2018 15:52

А син једног од убица из такозваних црвених Беретки је данас директор фирме РСА Гаминг доо која се бави прањем новца,а Мицу су убиле такозване Црвене Беретке!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

07.02.2018 19:04

ТАТА И СТРИЦ ОД ТОГ МАЛОГ ДРИПЦА СУ КРИМИНАЛЦИ И ПРЕВАРАНТИ КОЈИ ПАСУ,НАЗАЛОСТ,СВАКОМ РЕЗИМУ. ДАНАС ТАТА И СТРИЦ РАДЕ У ЦАРИНИ И ПОРЕСКОЈ УПРАВИ,А ФИРМА КОЈУ СПОМИЊЕС СУ НОВОМАТИЦОВЕ И ДОДИКОВЕ И ПРИМАРНА ДЈЕЛАТНОСТ НОВО РС ДДО И РСА ГАМИНГ ДОО ЈЕ ПРАЊЕ НОВЦА,А СТРИЦ И ТАТА ПОРЕД ЈОВЕ РАДУКИЦА СТИТЕ ТАЈ КРИМИНАЛ.

Name

ХОТЕЛ БОСНА

07.02.2018 19:12

25 ЈАнуара 2018 ЈЕ БИО СУСРЕТ ПЕРАЦА НОВЦА ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ И АУСТРИЈЕ,А СУСРЕТ ЈЕ ОРГАНИЗОВАО ПЕРАЦ ИГОР РАДОЈЦИЦ У ХОТЕЛУ БОСНА ЦИЈИ ЈЕ ВЛАСНИК ЈАНКОВИЦ НАЈВЕЦИ ПЕРАЦ НОВЦА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ. ОВО ЈЕ СРАМОТА ДА НИКО ИЗ ПОЛИЦИЈЕ И ПРАВОСУДЈА НЕ РЕАГУЈЕ НА ОВАКВА ОКУПЉАЊА.

Name

Аааа

07.02.2018 19:51

Брао. Ајде сад још један пост на ћирилици, нико неће скужити. И немој да заборавиш НОВОМАТИЦ. Мо'ш и Марсовце поменути.

Name

ДБ

07.02.2018 15:55

А знаци нису били на истој страни??? На чијој је онда страни био ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Граданин

07.02.2018 15:58

Нецу ни да цитам до краја овај текст, али сам цитао од Васковица о њему. Стевандиц је једно ђубре најобицније, не везујуци га за ово. А сад ме цујте друго. Највеца олос у РС и сире су ти тзв ДБ овци. Па каква је ту само калакотра била повезивана. Од неког Кесица идиота( кад му видите главу видите да није сав свој) па неког Субаре, па неког Буце, па Кнеза...... Ста су они били, нико и ниста вец обицни смекери. Ста су такви ДБ ци донијели добро. Ниста, само су преприцавали кафанске прице и глумили опасност. Све је то сљам био и то не описани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

X

07.02.2018 16:19

Најгоре што су многи остали и даље у том ДБ-у.

Name

ре градјанин

07.02.2018 16:36

Одлицна анализа градјанине.Ти си то примјетио у своме мјесту и видио си да ти људи никакву корист нису дали МУП односно као неки обавјестајци да помогну слузби опстег криминалитета него напротив цесто су обавјеставали људе који су мало имуцнији а цинили су неке незаконите ствари и материјално се богатили

Name

Котор Варос

07.02.2018 15:58

Он је по Котор Варошу током рата само пљачкао и отимао новац, злато и аутомобиле од ненаоружаних цивила и то је његов допринос али и ратни плијен. Свако може на Yтјубу погледати оригиналан снимак отимачине жутог стојадина из гараже

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАЊЕ НОВЦА

07.02.2018 19:07

ДАНАС ДЈЕЦА ТИХ УБИЦА КАО СТО ЈЕ ТАЈ МАЛИ ДЕЈАН КОЈИЦ РАДЕ ИСТЕ СТВАРИ КОЈЕ СУ ИМ РАДИЛИ ОЦЕВИ. ЈОС НИСУ ПОЦЕЛИ УБИЈАТИ АЛИ ЈЕ ПИТАЊЕ ДАНА КАД ЦЕ ПО НАЛОГУ КРИМИНАЛНЕ ВЛАСТИ ПОЦЕТИ И ТО РАДИТИ.

Name

Маса

07.02.2018 16:33

Хајмо са хиљаду коментара осудити Стевандица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са

07.02.2018 17:05

Него?

Name

Ајмо Машо

07.02.2018 17:22

Ал онда ових 20 коментатора морају напуцати у просјеку по 50 коментара. Дотле ће доћи и октобар а онда ће и најглупљи скужити да народ није попушио намјештаљку.

Name

Ре: Маса

07.02.2018 18:29

Нафурани сељак мислио да испадне "зртва"....глуматао пред огледалом да увјезба .....кад оно....Срдјан му рече у брк! Па Стевандићу...( најјачи поред несретног првог нам лика кога нико од обичних људи не схвата.....те његове тричаве милионе, виле ....јер патриотизам је скуп јел'те)....како да гласамо за тебе....надамо се да нас нецеш до октобра напустити.....било би бас тузно за људе који се уздају у тебе....смрц... И је ли молим те... како ходас градом?

Name

хиљаду коментара

08.02.2018 14:14

Приједлог је одлицан,а ја јос додајем да требамо масовно поцети да их кунемо.Кад се сви овдје саберемо сто имало цовјества имамо и поцнемо да кунемо и убице и помоцнике,и оне сто затаскавају и оне који окрецу главу,Бог це услисити насе молитве,

Name

СРБИН

07.02.2018 16:51

ЦИТА ЛИ ТО СМЕЦЕ ОД ЊЕГА ОВЕ КОМЕНТАРЕ.АКО ЦИТА,НЕК СЕ ОДМАХ ЗАПАЛИ ФУКАРА.СИГУРНО ЈЕ УЦЈЕЊЕН ПА МОРА ЛИЗАТИ СВЕ СТО ЈЕ РАНИЈЕ,,,,.ГЊИДА КО И ОНА ФУКАРА СПИРИЦ.ПАПЦИ САМИ,ДЗАМИЈСКИ ГОЛУБОВИ ПРЕЛЕТАЦИ-ФУЈ БАГРО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ахаха

07.02.2018 17:24

Убио ме бог ако сам икад чуо да Србин помиње "џамијске голубове". Де, дина ти, немој да се бламираш.

Name

ре

07.02.2018 18:02

Стевандиц и воли да га народ овако укива и хвали јер како би другације постао медијска звијезда

Name

@ахаха

07.02.2018 20:38

А ти БОТУ се као лозис.... Па ти си написао оба коментара!

Name

Зоки

07.02.2018 17:11

Овај смрад од цовијека док су сви постени родољуби бранили РС,он је пљацкао и малтретирао и ста све јос несрбско становнуство у Б.Луци.Јадна је ова РС кад је овакви представљају,а јос су јаднији они који су цланови његове партије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Думине

07.02.2018 17:21

Отац би био поносан на Тебе Срдјане. Лака му земља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зока

07.02.2018 17:50

Стевандицу,правда је спора,али се надам да це те стици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДОЉУБ

07.02.2018 18:13

За овог љигавца и лазова одавно се зна: доктор хеклер никада ниједан једини дан није провео у рату и на фронту јер никада и нигдје није аргументима демантовао оне који годинама тврде да је једини његов фронт био Господска улица у Бања Луци никада и нигдје доктор хеклер није био рањен у борби нити га је икада ико покусао убити. сам је себи пуцао у руку и то бањалуцани јако добро знају лазе доктор хеклер да нема везе са "црвеним комбијем" у Б.Луци јер је заједно са својим СОСовцима сијао само злоцине по Б.Луци. кад се није имало ста украсти и опљацкати од муслимана и хрвата отимао је од срба. ОВО СМЕЦЕ НИЈЕ НИ ЗА РОБИЈУ. ОН ЈЕ ЗА ЛОМАЦУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зxс

07.02.2018 19:55

Правдољубе у пар реценица си све рекао

Name

зуx

07.02.2018 19:27

Ријетко иритантан лик који заслузује шамар на први поглед...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја не знам

07.02.2018 19:29

Ако овај Стевандиц заиста има везе са свим овим и ако буде одговарао за сва ова недјела бице то цист примјер да је правда спора али достизна и да кад тад дугови на наплату додју.Клупко се одмотава захваљуци Мектицу само да те драги Бог цува Мектицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ц

07.02.2018 19:52

А ако овај Стевандић није имао везе с тим? Кога брига, опет ћете рећи да јесте имао, јел' тако?

Name

ре ц

07.02.2018 20:11

Битно је да се нешто прича, како другачије да зауставимо раст УС Измислити ћемо ми још нешто.

Name

Ја не знам

08.02.2018 00:02

Извини УС или комби странка? То ти пуно говори ваљда. Није се дзабе дигла прасина, несто негје смрди, а ста смрди видјецемо.Гдје има ватре има и дима.Зиви били па видјели како це се ово заврсит.Стрезе се обруц око њега.Ово це изац на велико како ми се цини.

Name

ре ја не знам

08.02.2018 13:09

комби странка? 50 одбора ,49 канцеларија за 19 мјесеци и највећи раст од свих странака у РС.

Name

Тацно

08.02.2018 16:58

Да ли теби ста говори тај податак: 50 одбора...за 19 мј? Паметном говори пуно.Не да је странка у порасту и да је популарна.Тај твој податак би био или це бити од користи за оне који се буду бавили овим слуцајем.Како? Од куд?

Name

Добој

07.02.2018 19:29

Ал је народ напаљен на овога Стевандића одавно нисам прочитао тако нешто...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија

07.02.2018 19:41

Изгледа да је она пословица тацна мозес како хоцес, али нецес докле хоцес. Досла маца на вратанца, убица у затвор!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јок море

08.02.2018 07:05

Та пословица не важи у РС-у. Суспендована је на неодређено вријеме. Не одговара вођи ни онима до њега.

Name

Которваросанин

07.02.2018 19:44

Стевандиц у Котор Варосу насао највецег дезертера који је рат провео у Бецу да му води партију, а при том цовјек је кретен за медаљу и нико га у Кв не воли видјети оцима јер са свима је у клинцу славко звани пицајзла или неписмени надувенко!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

07.02.2018 20:33

Људи тразите правду

Name

Правда

07.02.2018 20:34

Правда за убијене

Name

Правда

07.02.2018 20:36

Хиљаду коментара за осуду стевандица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

07.02.2018 20:38

Хиљаду коментара за подрску породици убијеног

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

07.02.2018 20:39

Људи подрзите коментарима породици Сусница

ОДГОВОРИТЕ
Name

СУП

07.02.2018 21:00

Имају подаци и изјаве у супу када је усао у станицу милиције К.Варос и командиру потргао цинове и све истјерао из зграде, заједно са колегама Данком Кајкутом и осталим из Црвене марице.

Name

СУП

07.02.2018 21:00

Имају подаци и изјаве у супу када је усао у станицу милиције К.Варос и командиру потргао цинове и све истјерао из зграде, заједно са колегама Данком Кајкутом и осталим из Црвене марице.

Name

Ин

07.02.2018 21:32

Подрска породици настрадалог Суснице . саосецам са тим људима јер из лицног искуства знам како је кад изгубис најблизег цлана породице а слуцај се неразјасни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

07.02.2018 21:47

Људи коментарисите...писите.....толико бар моземо....помоци породици и осудити злоцин

ОДГОВОРИТЕ
Name

дзо

07.02.2018 21:54

Срамота, брука...........злочин.........мало је ријеци.. ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

07.02.2018 21:57

Колико сам схватио овде је све јасно,убице се саме пријавиле,рекли ко су налогодавци и слуцај није разјасњен 25 год.Постоје изјаве које це вјероватно сад нестати,оне које медији имају бице фалсификати,изврсиоци це измаглити а Стевандиц це за министра енергетике,Дамјановиц це градити даље и појео вук магарца. Тог тузиоца који је радио на тако цистом предмету требало је одмах ухапсити и одузети му лиценцу да кад изадје из затвора иде на баустелу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кондор

08.02.2018 05:59

ИМА ЈОС ЈЕДАН ЗЛОЦИНАЦ КОЈИ ЈЕ БИО У СВЕ УМЈЕСАН ГРМУСА 007 БИВСИ ПОЛИЦАЈАЦ А ДАНАС ПЕДОФИЛ ЗЕЛЕНАС И КРИМИНАЛАЦ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре кондор

08.02.2018 12:12

Све је тацно и сад даје паре на камату инаце цлан ПДП-а.

Name

ре ре Кондор

08.02.2018 16:11

Није висе цлан ПДП. Напустио је странку и отисао са Зораном Талицем

Name

Правда

08.02.2018 06:01

Људи у памет се дајте видите ли да нам је садашња власт све голи лопов криминалац и што је најгоре УБИЦЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијана

08.02.2018 08:26

Подршка породици Шушница !

ОДГОВОРИТЕ
Name

иван

08.02.2018 10:08

ПОДРСКА ПОРОДИЦИ,БОЗЕ ПРАВДЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

08.02.2018 10:57

Стевандицу,ЛОПОВЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

???

08.02.2018 11:37

Стевандиц нема никакве везе са Хипократом. Невјерник, нецовјек... Једна породица је тразила његову помоц да се млада особа, о тросковима породице, из бањалуцког клиницког центра премјести у Београд. Није помогао. Назалост, особа је, уз помоц неких других добрих људи, пребацена у БГ, али, ... прекасно. Упокојила се. Ово је права биографија Стевандица. Борац САМО за СЕБЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ???

08.02.2018 15:37

Има процедура како се иде за Бг. какве везе има са тим др Стевандић . То је као да си и од мене тражио .

Name

ре ре ???

08.02.2018 17:30

Има везе. Зар ти не знаш да се не може лијечити илити пребацивати у болницу без да обавијестиш главног политичара из свог округа.

Name

ре ре ????

08.02.2018 22:24

Ја сам љекар и знам која је процедура ако иде легално и то сви знају није то никаква тајна. Али ако хоћеш да идеш преко политичара значи да одмах гледа с да ти неко учини а то одмах значи да је мимо процедуре.И самим тим улази с у нелегалне токове.И политичари нису дужни нити у могућности да ти учине ако хоће да раде легално. И вјероватно је др тако се понашао а онда ти пишеш глупости.Ако хоћеш ја цу ти објаснити све у здравству и кажем ти без обзира шта си су у почетном дијелу написао да нису у праву.Јос једном да ти кажем да сам лекар и дуго сам година у здравству. То јест никада ништа друго и нисам радио.ЛП

Name

Ре:ре,ре

09.02.2018 09:19

Ја да сам љекар, ја бих, прије свега, испостовао зељу пацијента, а сто се тице процедура, породица је била спремна испостовати све процедуре, али је господине докроре проблем сто је господин Стевандиц обецао да це помоци све сто буде требало, а онда када је требало... изгубио се. Питање је, како је онда ипак (назалост касно) дозвољено пребацивање за БГ. Јасно је мени господине да ни доктори нису свемогуци, али је за мене цастан онај доктор који хоце признати да несто не мозе, или цак незна и који хоце признати да су ипак струцнији они код којих је студирао. Муцно је ово коментарисати.

Name

егали

08.02.2018 12:04

Некад у СДС у, сада у коалиционој партији са СНСД ом. Значи, сви се исти. Зашто СДС није причао о његовој одговорности кад је био њихов члан? Све се ради по потреби и дозирано, за лицне интересе. Афере излазе на видјело кад то одговара појединцима из врха , а не зато што је неко крив и треба одговарати. Ма гоните се сви, сви сте исти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

08.02.2018 12:12

Зна Бањалука све, зато ће га сада наградити на изборима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

08.02.2018 12:14

Стевандиц треба да сада организује прес конференцију и све објасни,да оставкиу и да му се суди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Канада

08.02.2018 12:55

Подрска породици Сусница, а ову зивотињу , не у затвор него не вјесала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберија

08.02.2018 13:12

Кад му видис фацу и поријекло све ти је јасно ујак спиркан све сами партизани из дрвара заједно имају 18 странки борци за правду криминал ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

мега

08.02.2018 13:16

Засто о овом не извјестава РТРС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Клика

08.02.2018 15:39

Није интересантно јер сее све зна

Name

Правада

08.02.2018 15:36

Људи писите прузимо подрску породици убијеног...а питајмо се и ко је убио Вукелица.....хиљаду коментара подрске

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неправда

08.02.2018 16:54

Само писите, писите, писите...немојте никад несто конкретно подузети!

Name

Правда

08.02.2018 16:56

Правда

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

09.02.2018 14:50

За српског борца који се и даље бори.

Name

Питам се

08.02.2018 17:31

Да ли би ико потегао одговорност овог типа да није у политици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРАТИ ТОРБУ

08.02.2018 18:20

ВРАТИ ТОРБУ КОЦЕСИОНАРУ ТИ ИЛИ КУМ СВЕЈЕДНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Калигула

08.02.2018 19:25

Врати торбу Николи Вукелицу крме дебело

Name

Правда

08.02.2018 18:35

Засто је убјен Милан Вукелиц

ОДГОВОРИТЕ
Name

ацо

08.02.2018 19:36

Стевандицу ТРАГОВИ ТИ СМРДЕ НЕЦОВЕЦСТВОМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глас

08.02.2018 19:47

глас за Шушницу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Yy

08.02.2018 19:58

Покрените посланици иницијативу за смјену Стевандица....док се не утврди истина

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миланце

08.02.2018 22:18

Под хитно гњиду смјенити са мјеста подпредсједника Скупстине.

Name

ре

08.02.2018 22:26

истина???погледај ко је написао текст! хахаххаах .Смијесан си.Хахахах Теслицки лоби!хахахаха.

Name

Ре ре

09.02.2018 12:53

Ти ли си Ненаде?

Name

борац

09.02.2018 08:56

И Овај СТУДЕНТ Подпредседник СКУПСТИНЕ,БОЗЕ ПРАВДЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боско

09.02.2018 09:53

Ово има само у Лактаси.

Name

Правда

09.02.2018 12:10

Хиљаду коментара против убистава.....сви ми моземо бити зртве

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xx

09.02.2018 12:15

Хиљаду коментара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правада

09.02.2018 20:19

Ако неко несто зна о убиству ово породице и убиству Милана Вукелица..ко је то урадио и засто нека писе..мозда могне користи правди..охрабрите се људи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xx

09.02.2018 20:22

Ово људи мора да буде стално најцитанија виест..да не заборавимо слуцај

ОДГОВОРИТЕ
Name

стево м.

10.02.2018 04:05

Стевандиц казе да је постен доктор И политицар који се бори за народ. Дај, пустите цовјека на миру....дрварцани су прави...постени...па није Тито горе безвезе боравио!

Name

Породица

10.02.2018 06:52

Породица убијеног инспектора и убјеног Милана Вукелица треба да јавно иступа ..удрузења треба јавно давиступају и тразе правду истрагу...сјетите се убиства Ивана Стамболица Србији

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин Худ

10.06.2018 17:13

Смрад!!!!

ОДГОВОРИТЕ