Шаровић данас и сутра у Женеви

Министар спољне трговине и економских односа Босне и Херцеговине Мирко Шаровић учествоваће данас и сутра у Женеви на завршним преговорима о приступању Босне и Херцеговине Свјетској трговинској организацији (WТО).

Босна и Херцеговина 07.02.2018 | 09:16
Шаровић данас и сутра у Женеви
Билатерални преговори водиће се са Бразилом, Украјином и Русијом, а претходно су испуњени сви преостали кључни услови за приступање WТО-у.

Делегација WТО-а, недавно је оцијенила да је Босна и Херцеговина, у посљедње вријеме, направила велики прогрес у преговорима, те да је веома близу историјског потписивања пуноправног чланства у Свјетској трговинској организацији.

(Н1)

Коментари / 17

Оставите коментар
Name

Харис

07.02.2018 08:27

Надам се ал искрено слиједећи Предсједник РС-а и коликог толиког помирења не морамо се волити али поштовати да.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

07.02.2018 08:56

Није ми нешто симпатичан из ранијег периода, али му се мора признати да је скоро једини политичар на свим нивоима који је барем нешто успио урадити у протеклом мандату. Највише по питању извоза роба из БиХ. А колико смо озбиљни и као народ и као држава говоре чињенице о преварама домаћих фирми око извоза јабука у Русију ,меса у Турску. Штета је само што га нико други није пратио, него је изгубљено још 4 године.

Name

Горан

07.02.2018 09:12

Е мој Харисе једимо је среца што га нећете ви бирати.

Name

ре Горан

07.02.2018 10:16

А за вас је несрећа што га нећете изабрати...Никада вам није довољно несреће...уживајте! Сљедећих година кукајте над судбином...кукајте на онога ко ће вам бити на челу ентитета...и Предсједништву БиХ...тражите непријатеље код других народа...код УСА и ЕУ...уживајте у свом национализму..србству, тиме храните дјецу, тиме школујте дјецу...и бавите се митовима о томе како сви мрзе Србе..

Name

Какофонија

07.02.2018 11:01

Камо пусте среће, да сви народи у БиХ бирају оне људе, за које вјерују да уживају какав-такав углед и код осталих народа. Глупо је вјеровати да тај углед следује сваког ко је изабран, јер он представља тај народ. То би значило да Бакиру треба дозволити углед код Срба, а Баји код Бошњака. Није ли то глупост? Не мора значити да су они који су највећи псовачи, уједно и највечи патриоти. Окачим ти такав патриотизам ако то могу бити само овакви попут Бакира и Додика, а не заборавимо и ону љигу Човића.

Name

Горан

07.02.2018 11:02

Било би поштено да напишеш своје право име као ја своје за почетак,па да наставимо.

Name

Спасоје

07.02.2018 14:18

Мозда га неце они бирати али зато хоцемо ми.

Name

Лажно Име

07.02.2018 09:06

И док други измисљају непостојеће терористичке групе и групације,спомињу ентитете којих неће бити измисљају унутрашње,спољашње,подземне непријатеље,издајнике... Човијек ради бори се за привреду неби ли побољшао економску ситуацију у земљи да сви боље живе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

роле

07.02.2018 10:06

Поцео и он као црнадак..док не списка 2,5 милиона км,неце стати..а народ,плаца ли плаца..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бобан

07.02.2018 11:09

Па роле, глупане један, да би био успјешан министар, мораш негдје отићи, и са неким разговарати! Човјек се бори као лав, да се нешто из ове вукојебине може негдје извести, да ти неки произвођачи (нпр. меса, воћа), могу нешто и да зараде. А, онда се неки задригли додикови кркани нађу паметни, па шверцују јабуке из Пољске. Па онда много недужних људи, који те јабуке производе, немају гдје да их продају. А, ви само знате да србујете, да људима који се боре да појефтине лијекови, и мобилна телефонија, који се боре против поскупљења горива, да им дате етикету издајника. зато што је тако рекао , ваш до гуше огрезли у криминалу, воћа секте! Али , шта причати теби, и осталим таквим неписменим будалама, који немате појма, шта је Свјетска трговинска организације, и какве користи сви ми који овде живимо, можемо имати од тога. Живите у свом ограниченом, затуцаном , неписменом свјету, и величајте вашег шефа мафије!

Name

за Бобана

07.02.2018 14:44

Око извоза меса у Турску,ста је он ту доприњео.Мозда несто око технике,како це то функционисати.Најглавније је да су Турци одлуцили да це да купују месо у БиХ.Политицка одлука!Јер имају они другдје гдје би ово могли куповати.Турски свијет.И Србија исто овако извози месо у Турску.Сада це неки Сарофили углас да је и то Саровиц средио.Руси купују јабуке у БиХ.Политицка одлука!Који смо у Европи по производњи јабука и гдје смо са сортама које узгајамо.Да је Саровиц толико способан,основао би приватну фирму,сваки мјесец обртао милионе и нипосто се не би спустио на мјесецну плату од 5000 или 6000КМ.Ово вриједи и за све остале насе политицаре који су се сципили око својих енормних плата.Добро, неке гледју гдје има тал.То је тако 100%.Немате појма,вец имате потребу да некога уздисете у небеса.

Name

Бобан

07.02.2018 20:22

Јефтинији лијекови, јефтинија телефонија, велика борба против лопова, да се не уводе акцизе....

Name

Борац ВРС

07.02.2018 11:00

Председник РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ од октобра!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

неутралан

07.02.2018 11:11

Мене као Босњака бас брига кога це Срби изабрати као свог лидера,,али реално и искрено говореци овај Саровиц је стварно способан цовјек умјерен политицар,али таквог Срби никад неце бирати на изборима бас из наведених разлога јер се свако ко ради у интересу народа,мислим на све третира као издајника..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

07.02.2018 11:46

Чим је теби добар,ту нешто смрди.

Name

ре ре

07.02.2018 12:54

Видис..бас о таквима као ти и говорим..управи си потврдио оно о цему говорим..Нек је србенда и националиста па нек се буде и гладно..

Name

Успјех

07.02.2018 12:58

Само овакви као госп. Саровиц нам требају. Они који хоце да раде, а не да у празно прицају. Само је залосно сто веци број гласаца не разумије ста ко ради. Насједају на празне националистицке пароле...

ОДГОВОРИТЕ