Посланици још о дневном реду

Сједница Народне скупштине Републике Српске биће настављена данас посланичком расправом о приједлогу дневног реда.

Република Српска 07.02.2018 | 07:53
Посланици још о дневном реду
Влада Српске затражила је да по хитном поступку у дневни ред буду уврштени Приједлог закона о измјенама и допунама Закона о управљању отпадом и Приједлог закона о измјенама и допунама Закона о концесијама.

Затражено је да по хитном посптупку буду уврштени Приједлог закона о престанку важења Закона о накнадама за коришћење природних ресурса у сврху производње електричне енергије и Приједлог одлуке о прихватању задужења Републике Српске према Европској инвестиционој банци за додатно финансирање по пројекту изгрдање ауто-пута Бањалука-Добој.

Влада је затражила да по хитном поступку буду уврштени и Приједлог одлуке о прихватању задужења Републике Српске према Свјетској банци и Међународној банци за обнову и развој по пројекту реструктурисања "Жељезница Српске" и Приједлог одлуке о износу гаранције коју може издати Република Српска у овој години.

На предложеном дневном реду 23. редовне сједнице су Приједлог закона о средњем образовању и васпитању.

Посланици би требало да разматрају Приједлог закона о гасу, Приједлог закона о страним улагањима и Приједлог закона о бањама.

На предложеном дневном реду су Приједлог закона о хемикалијама, Нацрт закона о извршењу кривичних и прекршајних санкција Републике Српске и Нацрт закона о заштити жртава ратне тортуре.

Са предложеног дневог реда повучени су Приједлог закона о измјенама и допунама Закона о заштити од пожара, Нацрт закона о заштити здравља становништва од дуванских и осталих производа за пушење и Нацрт закона о измјенама и допуни закона о студентском организовању.

Повучени су и Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о дувану, те Нацрт стратегије заштите здравља становништва од дуванских и осталих производа за пушење од 2018. до 2023. године.

Сједница Народне скупштине биће настављена у 10.00 часова.

(Срна)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

марљивост

07.02.2018 07:12

Тако је. Закона о управљању отпадом има приоритет. Док брод тоне Ви са палубе бацате отпад, тја ста це вам?

ОДГОВОРИТЕ
Name

П. П. Његош

07.02.2018 08:20

Јоој како ће се кмечавци отрјезнити у октобру кад им народ покаже гдје им је мјесто. Само кмечите до октобра, потпуно је бесплатно а онда баy, баy, политичка пензија. У свему овоме само ми је жао СДС-а али јбг, сами пали, сами се убили.

Name

Ре Његос

07.02.2018 09:00

Зали ти себе немој залити друге, процитах твој заиста празан коментар па те презалих, онако ми паде на памет, овоме је проблем са мозгом. Цувај овце немој од ране зоре красти богу дане, иди несто ради. Науцио писати па одмах Његос.

Name

реално

07.02.2018 09:02

Не треба Вама закон о отпаду, вецина Вас је за отпад, а не да јос одлуцујете о било цему.

Name

Најбоље

07.02.2018 07:40

Би било да не настављате , свеједно је све унистено и пропало , или сте кибицовали концесије , ту би се јос несто дало заврнути !

ОДГОВОРИТЕ
Name

лоса процена

07.02.2018 08:29

Ссамо народе подрзи црвену секту да докрајце ово јос мало сто је остало.

ОДГОВОРИТЕ