Спрема се бомба на љето: Леонардо опет црно-бијели?!

"Вратио бих га, кумуницирамо, прави проблеме у Ал Ахлију", наговестио је Милош Вазура, први оперативац Партизана.

Фудбал 08.02.2018 | 14:00
Спрема се бомба на љето: Леонардо опет црно-бијели?!
Партизан и Леонардо да Силва Соза поново заједно.

Не само да је могуће, него црно-бели активно прате информације из Судијске Арабије и надају се да би једног од протагониста похода на дуплу круну могли да врате под окриље у летњем прелазном року.

"Уколико буде постојала могућност да вратимо Леонарда, учинио бих то", најавио је Милош Вазура, генерални директор Парног ваљка, од понедељка вече прикључен експедицији српског шампиона у Лимасолу, у завршници припремног периода.

Први оперативац Партизана је у разговору са представницима медијиа предочио како би био спреман да трпи све бубице карактеристичне за плаховитог Бразилца. Зарад спортског резултата.

"Лично комуницирам са једним од најбољих странаца који су играли у Србији. Чујемо се, често ми се јавља. Не знам да ли је задовољан у Саудијској Арабији, међутим, знам да воли Партизан. Колико год сарадња са Бразилцем била тешка, исплатио нам се и у спортском и у економском смислу. Довели смо га без обештећења, а уновчили за 4.000.000 евра. "Тежак" је играч, међутим, кад изађе на терен и он и ми заборавимо на бубице".

Вазура је појаснио је да уговор некадашњег крилног везисте Анжија, приликом доласка у Партизан, био сачињен тако да откупна клаузула буде постављена на 2.500.000 евра у првој години сарадње а да - за случај да се не прода после годину дана - падне на 1.500.000 у наредном прелазном року. То се није десило, јер су уродили плодом преговори у Барселони са његовим заступником, Димитријем Сељуком.

"У почетку је Леонардо био љут на мене, на крају је потписао нову клаузулу на 4.000.000 евра. Знао је и те како шта потписује. Кад је то урадио, рекао сам: "мирни смо, Партизан ће добити шта му припада, а и Лео је супер прошао, по сезони зарађује 2.200.000 евра".

Последњи детаљ наговештава колико комплексан посао чека челнике Партизана.

"Кад је већ све било потписано, звао ме је Леонардо из Рима и рекао: "купи ми авионску карту, хоћу да се вратим". То је та његова лудост. Недавно је напустио Арабију и отишао у Бразил, а кад се вратио није играо две утакмице, вероватно прави проблеме сличне као у Хумској. Дешавало се често да играчи за велике паре оду у Кину, Дубаи или Саудијску Арабију, а поменуте дестинације напуштају за џабе. Очекујемо и ми у јуну тако нешто. Неће бити лако, јер је Ал Ахли дао велики новац и њему и нама", подсетио је МИлош Вазура.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар