Меланија поново искулирала мужа!

Прва Дама Меланија Трамп још једном је јавности (не)свјесно показала да не жели да држи руку свог супруга и предсједника САД Доналда Трампа, а око камере забиљежило је како га је одбила.

Свијет 06.02.2018 | 17:44
Меланија поново искулирала мужа!
Приликом посјете Охају, камера је снимила како Доналд покушава да је ухвати за руку, коју је она вјешто крила испод широког жутог капута. У једном тренутку се види како је Доналд посегнуо да је ухвати за руку, а она се вјешто измигољила.

Твитер је горио због овог снимка, а корисници су подсјетили да је прије неколико дана приликом посјете Флориди урадила исто то.



"Сад ми је јасно зашто Меланија носи капут само пребачен преко рамена. Па да Трамп не би могао да је ухвати за руку", написао је један корисник Твитера, а други узвратио: "Меланија просто не жели овог човјека да држи за руку (ко може да је криви). То је јасно и није се први пут десило. Ухваћена је у клопку... особа која се уда за новац, обично 'заради сваку пару'".

Медији посљедњих неколико седмица све више извјештавају и откривају "нове" Доналдове љубавнице, па се претпоставља да се због тога Меланија и понаша овако.

Све је почело након што је "Wасхингтон пост" објавио информацију да је у вријеме када је Меланија била трудна са њиховим сином Бароном, Трамп био у вези са порно-звијездом Сторми Денијелс.

Њој је наводно Трампов адвокат понудио 130.000 долара да у јавности не прича о наводној вези, преноси Блиц.



Извор: Агенције

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Wолф

06.02.2018 16:53

Јесу ли ово оне ципеле што јој баја посла ономад док смо мислили да ће бити од користи за режим

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јок

06.02.2018 19:55

Кад баја оде до америке, понијеце јој нове.

Name

Тиранија

06.02.2018 22:38

Ко се уда због новца, сваки динар заради...и висе од тог..

ОДГОВОРИТЕ