Павићевић: Засмијава ме комбинаторика Партизана…!

"Поручујем новинарима који прате црно-беле да се опусте, ствар је завршена", каже стратег Морнара из Бара.

Кошарка 07.02.2018 | 09:30
Павићевић: Засмијава ме комбинаторика Партизана…!
Морнар у среду игра одлучујућу утакмицу за пролаз у четвртфинале ФИБА Еврокупа, против Цмокија у Минску, али у Бару још одзвања недељни тријумф над Игокеом у гостима, који им је практично обезбедио плеј-оф АБА лиге.

Морнар ће, како ствари стоје, играти са првопласираном екипом, а то ће највероватније бити Црвена звезда.

"Нисмо мислили на Цмоки, јер смо били фокусирани на Игокеу. Својим играчима сам пре меча рекао 'Игокеа је прва меч лопта, али не постоји разлог да осећате притисак, јер и да изгубимо све до краја, поносан сам на оно што сте урадили ове сезоне’. Рекао сам им да играју опуштено и да уживају", изјавио је за "Дневне новине" тренер Морнара Михаило Павићевић.

Три кола пре завршетка лигашког дела АБА лиге, Морнар има јасну ситуацију:  две победе више од Партизана и бољи међусобни скор. Само чудо може да се деси, па да Барани испусте четврто место, а да црно - бели освоје последње место које води у плеј-оф.

Међутим, Партизан се још нада…

"Стварно ме засмејавају комбинаторике и разна писања новинара који прате Партизан. Ја им поручујем да се опусте, ствар је завршена. Баве се тиме колико ће Морнар имати пораза, а заборављају да смо, уз Звезду, једина екипа која у другом делу има само један пораз. Ми смо гледали свој пут", истакао је Павићевић.

Извор: мондо.ме

Коментари / 0

Оставите коментар