Вујошевић о Олимпији: Далеко од договора, нереално!

Клуб из Љубљане наводно је направио амбициозни план да споји најтрофејније тренере "вечитих" ривала. Ево шта о томе каже Душко Вујошевић.

Кошарка 06.02.2018 | 20:30
Вујошевић о Олимпији: Далеко од договора, нереално!
Душко Вујошевић селектор је Босне и Херцеговине и извесно је само да ће то остати и у будућем периоду.

Трофејни тренер помињан је претходних дана у словеначким медијима као функционерска жеља Олимпије, која је наводно хтела и Дејана Радоњића на челу стручног штаба.

Јужно од граница Словеније од почетка је било јасно да је жеља да се споје некадашњи велики ривали и сарадници из репрезентације Црне Горе - неостварива. Исто тако, практично је немогуће да Душко Вујошевић постане члан Олимпије у било којој форми, што је дугогодишњи шеф струке Партизана и потврдио у изјави за "Ало".

"Моје основно бављење кошарком тренутно је повезано са репрезентацијом Босне и Херцеговине. Ништа не може да угрози тај ангажман", рекао је Вујошевић.

Шеф струке "змајева" није порекао да је било контаката са Љубљанчанима, али...

"Далеко је то од било каквог договора. Моје здравствено стање лимитира обим ангажовања, а он је, рекох, повезан са репрезентацијом БиХ. Док год се не уради трансплатација бубрега, рад у клубу је нереалан... Прича са Олимпијом није реална".

На питање да ли се чуо са Радоњићем, Вујошевић је дао кратак одговор:

"Нисмо се чули".

Тако је у старту и јавно стављена тачка да план "змајчека" да на својој клупи споје најтрофејније тренере београдских "вечитих" ривала.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар