Спектакл Џастина Тимберлејка на 52. Супербоулу

Од америчке химне коју је маестрално извела прехлађена Пинк до најишчекиванијег музичког дела у последњих неколико година – савршено осмишљеног наступа Џастина Тимберјлека, Супербоул је био и музички спектакл, не само спортски.

Забава 05.02.2018 | 11:07
Спектакл Џастина Тимберлејка на 52. Супербоулу
Око 14 милиона Американаца данас неће доћи на посао измишљајући прехладе или сличне разлоге јер је ноћас пратило Супербоул - финале америчког фудбала које је 52. пут одиграно прве недеље у фебруару. Овога пута, у Минеаполису, екипа „Филаделфија иглса“ освојила је први Супербоул у својој историји, победом над петоструким шампионима, екипом „Њу Ингланд париотса“ са 41:33.

Чувени Том Брејди, квотербек екипе из Бостона, постао је трагичар утакмице, јер је изгубио лопту два минута пре краја, иако је до тада остварио рекорд каријере.

Најјефтинија улазница била је 3.200 долара, секунда ТВ рекламе 173.000 долара

Звезде су, као и ранијих година, били и музичари који су наступали на почетку меча и у паузи између два полувремена. Пинк, иако болесна, отпевала је америчку химну Стар-Спанглед Баннер, а за спектакл док се спортисти одмарају између два полувремена, ове године, био је задужен Џастин Тимбрлејк.

Дуго се са толиким нестрпљењем није чекао музички део Супербоула. Нема сумње да је реч о великој музичкој звезди, међутим, разлог због чега су амерички, али и стотине хиљада гледалаца широм света чекали Џастинов наступ је скандал са Супербоула пре 14 година када је певач наступао са Џенет Џексон и нехотице изложио њену дојку погледима милиона.

Спекулације да ће се у великом финалу такмичења и она појавити прекинуте су тек када је певачица на Твитеру објавила да неће наступити.

Тимберлејк је на „сцену“ изашао само са бендом, мноштвом плесача и дувачким оркестром и  извео своје највеће хитове. Било је проблема са озвучењем, али је наступ био спектакуларан, оцена је музичких познавалаца и обожавалаца 37-годишњег уметника.

Такође, будући да је Супербоул овог пута одржан у Минеаполису, Џастин је део наступа посветио покојном колеги Принсу који је из овог америчког града.

Дугогодишња сарадница и током кратког периода и вереница покојног Принса, Шила И противила се холограмском појављивању Принса на сцени. Ипак, у више објава на друштвеним мрежама уочи почетка Супербоула, Шила је објаснила да је разговарала са Џастином и да је добила обећање да холограма неће бити. 

Неки Принсови обожаваоци су љути јер пројекција покојног певача „сувише личи на холограм“, то јест на оно што Принс није желео да се ради после његове смрти.



РТС
фото:интернет
 
 

 
 

Коментари / 0

Оставите коментар