Мира Шкорић направила скандал

Требало је да отпутујем код вереника у Немачку, па онда да заједно идемо на одмор. То само мени може да се догоди

Забава 05.02.2018 | 10:28
Мира Шкорић направила скандал
Мира Шкорић направила је скандал протеклог викенда на аеродрому „Никола Тесла“ због тога што јој је отказан лет за Црну Гору! Певачица је планирала да најпре оде до Подгорице, где је имала уговорен наступ, а одатле у Немачку код вереника.

Њих двоје су планирали да отпутују на егзотичну дестинацију, али сада је све то пало у воду јер је фолкерка остала у Београду.

- Полудела сам као никад у животу! То само мени може да се догоди. Око ми је заиграло, а желудац ми се преврнуо колико сам се изнервирала. Данас је требало да певам у једном клубу у Подгорици, где су све карте биле распродате, а већ сутра ме је чекао вереник у Немачкој. Уместо да сам се укрцала у авион, сад морам да чекам сестрића да ме вози кући - огорчено прича Мира, коју ни клавијатуриста није могао да смири.

Иако је била љута као рис, покушали смо да сазнамо на којим плажама је требало да ужива. Али, то ју је још више изнервирало.

- Ма пусти ме у пи*ку материну! Ово би нам било први заједнички одмор. И он је полудео кад сам му јавила. Пропале су ми и карте, и сунце, и море... Ја не знам шта се ово дешава, нигде снега, а ја када треба да одем негде, одједном се створе оркани, кише, тајфуни, урагани и остале непогоде. Следеће суботе идем у Подгорицу да одржим наступ, а онда правац егзотика - поручује Шкорићка.

(Курир)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ургент хитно

05.02.2018 09:38

Е ово је проблем, тек сада нећу моћи да спавам. Није проблем што немам посла ни пара, али ова вијест ме докусурила начисто. Па кроз шта ова жена пролази људи моји. Која штета.

ОДГОВОРИТЕ