Шек: Јокић може све!

Баркли: Он је најпотцењенији играч у НБА! Шекил О'Нил, Чарлс Баркли, Кени Смит и Ерни Џонсон већ годинама сарађају на америчкој телевизији ТНТ где имају свој шоу и где коментаришу НБА лигу.

Кошарка 06.02.2018 | 12:30
Шек: Јокић може све!
На полувремену утакмице између Оклахоме и Њу Ореланса, Џонсон је питао О'Нила и Барклија да прокометаришу Јокићеву игру против Тандера.

Српски играч одиграо је можда и најбољи меч ове сезоне против екипе Билија Донована пре три дана, када је меч завршио са 29 поена, 14 асистенција и 13 скокова.

"Обојица (Баркли и Шек) волимо Јокића. Он је центар који може све да уради – дода, шутне... Веома је паметан играч. Погледајте овде могао је да шутне, али је он лопту спустио на под", кометарисао је О'Нил Јокићеву игру против Тандера. 

Легенда НБА лиге потом је истакао оно у чему је српски играч најбољи.



"Ово је оно што ради најбоље – има сјајан преглед игре. Он је одличан асистент за високог играча... Јокић може све да уради", казао је Шек.

У расправу се укључио и Баркли, који је Јокића ставио на његову листу играча који би требало да учествују на Ол-стару.

"Мислим да је он вероватно најпотцењинији играч у НБА лиги. Био је на мојој листи (Ол-стар тиму) зато што играју добро. Имају гомилу добрих играча, Мајк Малоун ради одличан посао... Имају добар тим, само су у лошој ситуацији јер нису бољи од топ 3 или четири тима", истакао је Баркли.

Овакве речи великана ове игре сигурно значе, а да је неизоставан играч Денвера видело се у великој победи над Голден Стејтом.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар