Радоњић и Вујошевић тандем у Олимпији?!

Најуспешнији тренери у историји Црвене звезде и Партизана могли би постати тандем у стручном штабу љубљанске Олимпије следеће сезоне.

Кошарка 05.02.2018 | 15:30
Радоњић и Вујошевић тандем у Олимпији?!
Како преноси локални "Дневник", нови тренер Олимпије могао би да постане Дејан Радоњић, а сарадник би му био доскорашњи велики ривал Душко Вујошевић!

Радоњић је без посла од прошле сезоне када је после доста буре напустио Црвену звезду, након неколико трофејних сезона и одличних резултата у Евролиги.

С друге стране, Вујошевић је тренутно селектор Босне и Херцеговине, а последњи клупски ангажман је имао у француском Лиможу. Својевремено је водио Партизан до Фајнал-фора Евролиге. 

Словеначки медији спекулишу да би његова улога у Љубљани била консултантска, с обзиром да због здравствених проблема не може да се потпуно посвети тренерском послу, а у Словенији би имао боље медицинске услове него у Србији. 

Ово не би био први случај да Вујошевић и Радоњић сарађују. Дејо је био асистент Дулету када је он постао селектор Црне Горе, а потом га је на препоруку Вујошевића и наследио на истој функцији. 

Олимпија је тренутно на деоби осме позиције у АБА лиги, тим из Стожица има скор 7-12.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар