Шта кажу Чанак и Милојевић пред дуел Мега - Партизан?

Милојевић: Агресивно против пријатеља Чанка! "На нама је да одиграмо агресивно у одбрани и са пуно енергије на обе стране терена", поручује тренер Меге пред меч против Партизана. Партизан сања плеј-оф: Док год постоји теорија. . . ! "Наше је да идемо на победу, пружимо максимум и надамо се најбољем", поручује "плеј" црно-белих Вилијамс-Гос.  

Кошарка 03.02.2018 | 16:30
Шта кажу Чанак и Милојевић пред дуел Мега - Партизан?
Партизан не губи наду!

Тренер црно-белих Ненад Чанак рекао је пред меч са Мегом (недеља, 19 часова) у хали "Александар Николић да он и његова екипа нису изгубили наду да је могућ пласман у плеј-оф АБА Лиге, иако су шансе за то веома мале.

"Мегу сјајно предводи Дејан Милојевић и они у саставу увек имају веома талентоване играче. Очекујем да обе екипе буду инспирисане да у Пиониру пруже свој максимум. Желимо победу сутра, желимо што више победа до краја сезоне и не губимо наду у плеј-оф докле год постоји и теоретска шанса за то", рекао је Чанак за клупски сајт.

Партизан ће сутра у хали "Александар Николић" дочекати Мега Бемакс у 19. колу АБА лиге. Црно-бели у утакмицу улазе са шестог места и скором од по девет победа и пораза.

Плејмејкер Партизана Најџел Вилијамс-Гос оценио је да је његова екипа ове сезоне играла с доста успона и падова, али верује да и даље може да се домогне плеј-офа АБА лиге.

"До сада смо имали и успоне и падове током сезоне, али никада нисмо одустајали од борбе. Наше је да идемо на победу, пружимо максимум и надамо се најбољем. Мега је незгодан тим, веома талентован, али верујем да ћемо победити ако будемо на свом нивоу", рекао је Вилијамс-Гос.

Милојевић: Агресивно против пријатеља Чанка! "На нама је да одиграмо агресивно у одбрани и са пуно енергије на обе стране терена", поручује тренер Меге пред меч против Партизана.

Тренер кошаркаша Мега Бемакса Дејан Милојевић је у најави меча против Партизана рекао да његова екипа мора да одигра агресивно у одбрани и са пуно енергије на терену.

Утакмица 19. кола АБА лиге игра се у недељу од 19.00 у хали "Александар Николић".

"После победе над МЗТ-ом у прошлом колу којом смо практично обезбедили опстанак у АБА лиги, сада можемо у потпуности да се посветимо борби за што бољи пласман. Црно-бели имају веома квалитетну екипу коју са клупе добро води мој пријатељ Ненад Чанак. На нама је да одиграмо агресивно у одбрани и са пуно енергије на обе стране терена. Најважније је да дамо све од себе, а за шта ће то бити довољно на крају, видећемо", рекао је Милојевић, објављено је на клупском сајту.

На табели регионално такмичења, Мега је на деоби деветог места са шест победа и 12 пораза, док црно-бели имају три победе више.

Тренер Меге за меч против Партизана због повреда неће моћи да рачуна на Костју Мушидија и Николу Мишковића.

Крилни центар Меге Стефан Фундић истакао је да мотив у оваквим утакмицама не сме да изостане.

"Утакмицу против Партизана у недељу дочекујемо у добром расположењу после победе у прошлом колу. Партизан је квалитетна екипа, али ми тражимо победу у сваком мечу. Морамо да покажемо нашу карактеристичну агресивност у одбрани да бисмо дошли у прилику да се боримо за победу, а мотив у оваквим утакмицама не сме да изостане", рекао је Фундић.

Утакмица између Партизана и Мега Бемакса играће се у недељу од 19.00 у дворани "Александар Николић".

Извор: мондо.рс/Бета

Коментари / 0

Оставите коментар