Ђоковић: Да, оперисао сам лакат!

На путу сам опоравка, али велики је то изазов! Новак Ђоковић потврдио је гласине да је подвргнут медицинском захвату на лакту, истакавши да очекује потпун опоравак од повреде.  Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић потврдио је да је имао мањи захват на руци и поручио: "Недостаје ми такмичење, то је у мојој крви. Делује ми да је после интервенције боље и да сам на добром путу ка опоравку".

Тенис 03.02.2018 | 13:30
Ђоковић: Да, оперисао сам лакат!
Ђоковић је након елиминације у осмини финала Аустралијан опена најавио нову паузу због проблема са лактом, али није било јасно да ли ће опет само да "одмара", или ће овај пут покушати са операцијом.

Српски тенисер је изабрао другу опцију, коју је покушао да избегне, али није навео колико ће овај пут паузирати. 

Ипак, умирио је навијаче који су се плашили много горих вести након што је у четвртак објавио емотивну фотографију са почетка каријере. 

"Драги моји, желео бих да поделим са вама новости о мом опоравку. Већ две године колико имам повреду добијам различите дијагнозе, мишљења, препоруке шта да радим.... Морам да признам да ми је било јако тешко да пресечем и одлучим шта да радим, баш зато што нисам добијао иста мишљења од лекара. Паузирао сам шест месеци уверен да ће то бити довољно да се опоравим, али и после свих терапија и одсуства и даље сам осећао бол", огласио се Ђоковић. 

"Покушао сам да се такмичим на Аустралијан опену, недостајало ми је да се борим на терену и зато сам морао да пробам. Договорио сам се са тимом да ћу после турнира покушати са другим опцијама за опоравак. Зато сам пре пар дана имао медицинску интервенцију лакта у Швајцарској. Чини ми се да сам на добром путу да се опоравим потпуно, али знајте, ово је баш један велики изазов. Увек сам се трудио да на најбољи начин бринем о себи и зато сам успевао толико година да играм на врхунском нивоу. Размишљам позитивно и верујем у брз опоравак са надом ћу ускоро моћи поново да изађем на терен и да радим оно у чему истински уживам", закључио је српски тенисер. 

Ђоковић је током каријере освојио 12 Гренд слем турнира и 30 Мастерса.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар