Развод је само маркетиншки трик?

Николићева и Ђурић прошле недеље виђени у цркви Ружици, где су се код свештеника распитивали шта им је потребно да би склопили брак пред Богом.

Забава 01.02.2018 | 20:18
Развод је само маркетиншки трик?
Ана Николић и Стефан Ђурић Раста ни сами више не знају да ли се заиста разводе или су пласирали лажне информације зарад маркетинга пред певачицин повратак на сцену након породиљског боловања.

Наиме, како Курир сазнаје, брачни пар који је у новембру објавио да ставља тачку на своју заједницу прошле недеље је посетио цркву Ружицу на Калемегдану, где се код свештеника распитивао за венчање.

Брак у општини

Певачица и репер појавили су се руку под руку, а занимало их је шта је све потребно од докумената да донесу како би заказали овај свети чин.

- Николићева је одувек маштала да се уда у цркви, а сада, када је очито да од развода нема ништа, дошло је време да се Расти обећа и пред олтаром. Њих двоје су разговарали са свештеником, којег су упутили када и где су склопили грађански брак. Он им је објаснио шта им је све потребно од папира, као и православне обичаје којих се морају придржавати како би се сјединили за цео живот. Колико сам упућен, још нису одредили датум, већ су се само информисали - открива наш добро обавештен извор и додаје да је певачица искористила прилику да свештеника упита и о обичајима приликом крштења.

Овим поводом контактирали смо са црквом Ружицом и тражили да разговарамо са неким свештеним лицем.

- Не смемо да дајемо такве информације, не би било у реду. Немојте то да тражите од нас, надам се да нас разумете. Ви сте новинари, можете се распитати на некој другој страни. Свако добро - речено нам је у цркви.

Без коментара

Покушали смо да добијемо коментар и од Ане и Расте, али њихови бројеви телефона познати редакцији били су недоступни.

Подсетимо, пар је у новембру објавио да се разводи. До данас рочиште за почетак њихове парнице још увек није заказано, а њихов заједнички адвокат Боривоје Боровић је рекао за медије да се његовим клијентима никуда не жури, што је донекле потврдило приче да од развода неће бити ништа. У прилог тим тврдњама иде и чињеница да је Раста више пута усликан како ујутро излази из стана у ком живе Ана и њихова ћерка Тара.

Извор: Курир

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Јоде

01.02.2018 19:22

Дајте молим Вас ста овим будалама дајете на знацају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аууууу

01.02.2018 19:31

Овај Раста је оно када мислите да од турбо фолка нема ништа лошије схватите да има и то у најгорем облику.Ово се неможе назвати музиком већ звуцима наркоманских сеанси што неприја уху нормалног људског бића..Да је нормална држава ово би требала опорезовати 1000% и пошто неплати бацати у тамницу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако је друг

03.02.2018 10:51

Тески СТРУЦЊАК за музику.А она се усвињила да нелици нинаста.Бозе ти сацувај.

Name

бск

01.02.2018 19:36

Кога интересује овај лик

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

01.02.2018 20:32

Коме су ове две луде примјер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ин

01.02.2018 21:18

Две небитне персоне . без ове вијести неби могли презивети пиххх

ОДГОВОРИТЕ