Звездин лав Јовичић: Кум гори и чека!

Могу и боље него против Спарте. . .  Све ће бити другачије него јесенас, навијачи сад очекују много више, свестан је сјајни везиста великих изазова који очекују црвено-беле.

Фудбал 02.02.2018 | 08:00
Звездин лав Јовичић: Кум гори и чека!
Играла је Звезда у одличном ритму јесенас и без Бранка Јовичића. Међутим, и у тим тренуцима славе, после победе у Келну или ремија у Лондону, сви су се питали на каквом би нивоу била чета Владана Милојевића да се напјала енергијом некадашњег члана Амкара.

Навијачима је ушао под кожу срчаним партијама против Спарте, несвесно подигавши лествицу очекивања. Летос је био изненађење, сада мора да буде адут!

Без обзира на то што је имао четворомесечну паузу изазвном повредом метатарзалне кости.

„Сви ми кажу да ће овог пролећа све бити другачије. После седам утакмица у Звезди доживео сам тешку повреду. Међутим, то не мења ништа. Од мене се очекује да будем одговоран, борбен, радан, дисциплинован. Игфрам на таквом делу терена. Верујем да ћу од првог кола пролећа бити онај Бранко Јовичић кога су заволели навијачи“, поручио је одлични задњи везни.

Велике речи и велика обећања ретко излазе из његових уста. Готово никада. Али насмејао се на нашу контатацију да би навијачи јако волели да буде на нивоу изнад оног из Прага.

„Верујем у себе да могу да одиграм боље него тада. Јесте тешко то извести, али уз рад с Владаном Милојевићем свашта је могуће. Имам и праву конекцију са саиграчима. Увек су стајали уз мене. Помогли су ми у критичном периоду. Добра страна свега је што сам још у  финишу првог дела сезоне ухватио залет, одиграо неколико мечева. Сад ми је лакше да поднесем напоран рад.“

До пре неколико седмица чинило се да ће Јовичић поново играти у тандему са кумом Миланом Јевтовићем. Црвено-бели су веровали да ће продајом Боаћија довести крилног играча Анталије, али...

„Кум гори и чека. Није му лако. Одбио је да игра за Анталију у првенству и купу како не би изгубио право да дође у Звезду. Не знам шта ће бити. Шансе су 50:50“, констатује Јовичић, уз подсећање да прелазни рок у Србији траје још две седмице.

Црвено-бели чекају Јевтовића, а опростили су се од Гелора Канге. Везни ред црвено-белих имаће другачију композицију.

„Много је дао Звезди. Нека му је са срећом. Много ће нам недостајати. То  говорим и као  његов саиграч и као неко ко је играо против њега у Русији. Желим му много среће.“

После Јовичићеве повреде црвено-бели су довели Ненада Крстичића. Сада ће играти у троуглу.

„Много ми је дфраго што је у клубу. Он је сјајна личност и одличан играч. Он може да носи овај тим до титуле и још једног успеха у Европи. Зато је и доведен“, закључио је Јовичић који на припремним мечевима у Анталији игра с таквим жаром као да су у питању мечеви шеснаестине финала Лиге Европе против московског ЦСКА. Зато га навијачи и воле.

Извор: моззартспорт

Фото: СТАР СПОРТ

Коментари / 0

Оставите коментар