Кимова супруга изложена тортури

Од тога да је забранио вјенчања и сахране, убио сопственог брата, тетка и питање којег све не члана породице те чињеници да је уредио државу без елементарних људских права гдје је све подређено елитама - односно њему, није тешко закључити како Ким Џонг-ун нема баш неке квалитете које би чиниле доброг супруга.

Свијет 31.01.2018 | 21:28
Кимова супруга изложена тортури
Избрисао је њену прошлост

Његова жена је сасвим друга прича - барем према оно мало детаља које њен супруг допусти да се пласирају у јавност. Другарица Ри Сол-ју наводно је рођена у периоду између 1985. и 1989., мада нико не зна тачно рећи, а наводи се како јој то није нити право име већ псеудоним. 

Њена породица дио је сјевернокорејске политичке елите, а бројни извори тврде како је она цијели живот одгајана да му буде супруга, као и уосталом бројне дјевојке које су биле примјерене доби, данас-сутра за вјенчање с Кимом.

Завршила је средњу школу у Пјонгјангу те је студирала музику у Кини, што није ништа необично будући да је познато како је Ким велик обожавалац плеса и пјесме, а у женама види неког "чија је дужност забављати га".

Наводно је неко вријеме била дио оркестра Унхасу те је имала неколико јавних наступа. Сјевернокорејске власти и полиција провели су строге мјере уништења свих материјала који приказују Ри Со-ју у тој фази живота, јер сада више није примјерена чињеница да је пјевала другима.

Осим тога, она је била и активна навијачица те се такмичила на Азијском атлетском првенству које се одржало у Јужној Кореји. 

До њиховог упознавања и брака није дошло јер је Ри Киму "запела за око", већ зато што је његов отац, предосјећајући да је лошег здравственог стања прије можданог удара, договорио његов брак 2008., а он се и остварио 2009., писао је ББЦ. 



На њој тренира дисциплину

И док се понекад појављује на разним друштвеним маршевима и манифестацијама са својим супругом, забиљежени су дуги периоди - од чак годину до двије, кад Ри Сол-ју уопште није виђена у јавности.

Спекулисало се тада да је Ким можда наредио да је убију, а мање драстичне идеје кажу како јој Ким забрањује изласке као "тренинг дисциплине".

Претпоставља се да пар има двоје дјеце - једно рођено 2010. и једно рођено 2012., што се поклапа с њеним дуготрајним нестанком из јавности. У то вријеме је у Сјеверној Кореји у посјети био кошаркашки идол Ким Џонг-уна Денис Родман, који је по повратку у САД изјавио британском "Суну" како је вођа добио кћерку, здраву насљедницу.

Тражио да јој се индукује ранији пород јер му се свидио датум?

Његово лудило иде толико далеко да се у опсесији ликом свог дједа и утемељивача државе Ким-ил Сунга, да је наводно обавио велик број пластичних операција како би му што више био сличан.

Осим тога, анонимни извор из сјевернокорејске владе је изјавио како је Ким тражио да се његовој жени раније индукује пород због јако уврнутог разлога, како би се дијете родило крајем 2012., кад се обиљежава 100 годишњица рођења Ким ил Сунга - без обзира на здравствене ризике за мајку и дијете. Дијете се наводно зове Ју-ае.

Убио бившу цуру и љубавницу због љубоморе?

Будући да воли музичарке, не чуди како је у оркестру Унхасу имао још једну дјевојку прије Ри Сол-ју, а она му је наводно наставила бити љубавница и у браку.

Љубавна веза између Ким Јонг-уна и Хјон Сонг-Вол се одиграла 2007. Она и још 12 других познатих музичара одведени су пред стрељачки вод 20. августа 2013., док су њихове породице биле присиљене гледати како их убијају. 

"Публика" са смакнућа је одведена у затвор, а након тога се о њима више ништа није чуло нити су виђени. Могуће је да је Хјон настрадала по наредби Кимове супруге или да је пресудило то што је порнографски филм са снимком неке од оргија сјевернокорејске елите завршио у Кини, а о томе је у јужнокорејским медијима говорила плесачица која је пребјегла из Сјеверне Кореје.



Жена мора трпјети његово иживљавање и оргије

У Сјеверној Кореји наводно постоји тзв. Пета дивизија, харем од око 2000 жена којима је задатак да забављају партијске функционаре и да с њима спавају након тога.

Таква пракса постоји још од Ким-Ил-Сунга, који је своју улогу 'оца нације' схватио врло дословно. Наводно је и сам Ким-Ил Сунг користио услуге плесачица-проститутки и зачео с њима велик број ванбрачне дјеце, а наставио ју је Ким Јонг-ун. 

Оргије се наводно организују и с дјевојчицама дјевицама од којих су неке старе тек 13 година. По дјевојке у школе долазе војници који их одводе и упозоравају да ништа не смију рећи породици јер ће их смакнути.

Кад их одведу, дјевојке воде докторима који утврђују јесу ли дјевице. Ако јесу, тинејџерке ће постати дио тзв. "јединице за задовољство". Тамо ће добити титулу "забављачице за одрасле" која стоји на располагању државној и војној елити.

Дјевојке траже државни агенти, који у школама налазе  "високе и лијепе" младе жене које жели "тренирати" у хотелу у Пјонгјангу.



Извор: Еxпресс.хр

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Кал

31.01.2018 20:53

Добра му кока.

ОДГОВОРИТЕ
Name

курблај

31.01.2018 21:16

Надамо се брзом одласку и његовом и Бакировом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лажно Име

31.01.2018 21:28

Тако је и да Додик још дуго деценија влада РСом :) можда нешто и остане за градјане РСа.

Name

Наказа

31.01.2018 21:33

Бозе саклони и овај манијак као Арапи има харем ,познато је да у вријеме Османског царства султан наредио да зенама из харема завезу слуге камен око врата и баце робиње у море. .

Name

организовано

31.01.2018 21:43

Све то има у све и једној дрзави само није доступно медијима и мозда свугдје није тако добро организовано. Ако помислите о краљевинама онда ова хистерија је иста само људи на знак прекину, а овим нико не дизе таблу с инструкцијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

норд кореа=рс

01.02.2018 07:02

Све ми некако лици на дудука милета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ин

01.02.2018 23:40

Па ни Милине даме нигде нема.

ОДГОВОРИТЕ