Интервју: Шта је поручио Тодорић?

Тодорић је своју страну приче о Агрокору одлучио изнијети у форми видеоинтервјуа који је снимљен у његовом привременом дому у Лондону.

Регион 31.01.2018 | 18:08
Интервју: Шта је поручио Тодорић?
Као што је и најавио, Ивица Тодорић направио је нови корак у онлине свијету. Наиме, власник Агрокора је отворио свој YоуТубе канал путем којег ће одсад комуницирати с јавности, а објавио је и први видео.

“Ја као човјек који сам са запосленима и менаџментом из ничега изградио такву индустрију у Хрватској морао сам реаговати како бих обавијестио јавност о томе што се догађа. Изванредна управа Агрокора жели провести нагодбу. Све око тога је протууставно и протузаконито, али једним дијелом и криминално”, рекао је на почетку разговора Тодорић.



“Оно што се нуди за нагодбу, то је нешто што значи ликвидацију Агрокора и огромног дијела хрватске индустрије. То је огромна штета за државу, вјеровнике, власнике и цијело друштво”, додао је.

У интервјуу је проговорио и о својој имовини.

“Одлуком Жупанијског суда у Загребу блокирана је сва моја имовина. Е, сад ја могу рећи да немам пара, али мени нико не вјерује. А то је истина. Сви мисле да лежим на парама и не знам куд ћу с њима, а никад нисам имао на својим рачунима можда ни 20.000 куна. Никад нисам имао нити на рачунима имам значајније новчане износе, поштујем сваку куну. Плату сам давао у кућу, дјеломично сам трошио и дивиденду.

Једино што је утврђено да имам стамбени комплекс који смо моје троје дјеце и ја подијелили на четири дијела. И ја сам власник 25 посто стамбеног комплекса на локацији на којој живимо у Загребу и још неколико малих њива. То су мале њиве, к’о градилишта за кућу. Нешто сам наслиједио, нешто купио, донедавно сам и обрађивао те мале њиве”, рекао је Тодорић.

 Цијели интервју погледајте у прилогу.



Извор: Агенције

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

КОМУНА

31.01.2018 17:24

Кад ово процита, цовјеку дофје да заплаце. А и птицама на грани је јасно да су ови тзв. новопецени тајкуни и богатаси (бивси УДБАСИ) опљацкали све сто су наси оцеви и дједови деценијама мукотрпно стварали. Објавите само велике бивсе дрзавне компаније које је овај, и њему слицни, "откупио" у приватизацији за 1 еуро. Да има образа покрио би се усима и бар цутао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мислис?

31.01.2018 19:43

Небојса Радмановиц,?

Name

Цар,

31.01.2018 21:56

И ја некада слазем ,али овакве лазовцине свет није видео,свака му цаст "да је успио да енглезе преговори да је соц -проблем .

Name

БОБА

01.02.2018 09:56

НОВИНСКЕ АГЕНЦИЈЕ СУ ЧУДО НЕВИЂЕНО.И БЕЗ ОВИХ СМИЈЕШНИХ ИНФОРМАЦИЈА ОЧИ НИКАД НЕ ВАРАЈУ ПО ФИЗИЈОНОМИЈИ ТОДОРИЋА МОЖЕ СЕ ЗАКЉУЧИТИ ДА МУ ЈЕ РАТ ДОБРО ДОШАО И ОПУСТОШЕНИ ТЕРЕН НА КОМЕ СЕ БОГАТИО.ОВО СУ ТРАНСАКЦИЈЕ НЕВИЂЕНИХ РАЗМЈЕРА.ЈА БИ МУ ПОМОГЛА КАД ГА ГЛЕДАМ .ЏАБА ЛОНДОН ЏАБА ПАРИЗ.НИЈЕ ВАЉДА ДА ЈЕ КОД ЊЕГА СКРОМНОСТ ВРЛИНА.

ОДГОВОРИТЕ