Нови пораз Њукасла - Данијел Стариџ на Хоторнсу!

Да ли ће Рафа коначно кренути по Боаћија? Биће то жестока борба за опстанак.

Фудбал 30.01.2018 | 18:15
Нови пораз Њукасла - Данијел Стариџ на Хоторнсу!
Чак 11 тимова у распону од само шест бодова. Већ сада је јасно да нас у наставку сезоне чека жестока борба за опстанак у Премијер лиги. Алан Пардју је управо извукао јаког штиха. Данијел Стариџ, досадашњи нападач Ливерпула, до краја сезоне играће за Вест Бромвич Албион!

Клуб са Хоторнса је и званично објавио да је у трци за потпис 28-годишњег фудбалера победио клубове какви су Интер, Севиља и пре свега Њукасл, који је све до јутрос био убеђен да је завршио посао око Стариџевог довођења. Међутим, у последњем тренутку је у причу ускочио Вест Бром и за само неколико сати практично испред носа Свракама узео повременог енглеског репрезентативца.

Испрва ће то бити позајмица за коју ће ВБА платити свега 1.500.000 фунти илити негде око 1.700.000 евра.

Ливерпул се ратосиљао играча на кога Јирген Клоп није рачунао још од дуела са московским Спартаком у Лиги шампиона почетком децембра. Ове сезоне Стариџ је само пет пута био у првој постави Редса. Нада се да ће на Хоторнсу бити много боље. А на Хоторнсу се надају да ће са Стариџем у шпицу бити много ефикаснији. У досадашње 24 утакмица постигли су само 19 голова и по том парамтеру су бољи само од фењераша Свонсија.

Са друге стране, Њукасл наставља потрагу за нападачем на коме инсистира Рафа Бенитез. Отпао је и Николај Јоргенсен, пошто газда Мајк Ешли није желео да плати око 25.000.000 евра колико је Фајенорд тражио за 27-годишњег Данца.

Стидљиво се помиње - у фокус се вратио и Ричмонд Боаћи? На адресу Црвене звезде још није стигло ништа опипљиво. Пратимо развој ситуације.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар