Чанак: Не губимо наду!

Тренер Партизана Ненад Чанак рекао је после пораза од Црвене звезде да ће се његова екипа до самог краја борити за пласман у плеј-оф АБА лиге.  Ненад Чанак: Зауставили једне, "искочили" други! "Не губимо наду, борићемо се за што бољи пласман, а да ли то бити довољно за четврто место, видећемо на крају", поручио је тренер Партизана после пораза у дербију.

Кошарка 30.01.2018 | 13:15
Чанак: Не губимо наду!
Црно-бели су шансе да се пласирају у плеј-оф свели на минимум јер четири кола пре краја имају две победе мање од четвртопласираног Морнара.

До краја регуларног дела сезоне очекују их дуели са Мегом (у Београду), Олимпијом (у Љубљани), Будућности (у Београду) и Цедевитом (у Загребу).

"Окрећемо се даљем току такмичења, не губимо наду, борићемо се за што бољи пласман, а да ли то бити довољно за четврто место, видећемо на крају", рекао је Чанак.

Кошаркаши Партизана изгубили су вечерас у Београду као гости од Црвене звезде са 86:74, у 18. колу АБА лиге. Црно-бели су шести на табели и имају две победе мање од четвртопласираног Морнара из Бара. 

"Честитам Звезди на победи. Мислим да смо (Тејлора) Рочестија и (Милка) Бјелицу контролисали током већег дела, јер смо њих препознали као највећу опасност. Изненадили су нас (Огњен) Добрић и (Матијас) Лесор који су дали неке поене, али у утакмицама оваквог типа не смеш да примиш такве поене", рекао је тренер Партизана. 

Он је оценио да је његова екипа две и по четвртине имала контролу. 

"Око 26, 27 минута смо ималу контролу утакмице, односно били смо у њој, али смо опет реаговали као на неким утакмицама раније... Уследиле су грешке у одбрани. Покушавали смо да вратимо брзим нападом, али је то против евролигашке екипе пропаст", навео је Чанак. 

Кошаркаш црно-белих Вања Маринковић рекао је да се екипа окреће борби за плеј-оф. 

"Честитам Звезди на победи. Играли смо изједначено до треће четвртине. Имали смо неке налете, али то је било безуспешно. Они су до краја одржавали предност. Окрећемо се мечу против Меге у суботу и борби за плеј-оф", рекао је Маринковић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар