Жулио Сезар завршава каријеру!

Дугогодишњи голман репрезентације Бразила вратио се у Фламенго после 13 година.  Жулио Сезар затвара круг – крај у Фламенгу! Бразилски голман Жулио Сезар рекао је да се вратио у бивши клуб Фламенго, где ће за три месеца завршити каријеру.

Фудбал 31.01.2018 | 09:00
Жулио Сезар завршава каријеру!
Жулио Сезар Еспиндола (38) потписао је краткорочни уговор са својим матичним клубом, Фламенгом из Рио де Жанеира, у коме планира да оконча играчку каријеру.

"Надам се да ћу заједно са навијачима уживати у та три месеца и да можемо на срећан начин да затворимо ово поглавље", изјавио је Сезар, освајач Лиге шампиона са Интером 2010. године.

Голман који је од 2004. до 2014. сакупио 87 наступа за репрезентацију Бразила, рекао је да у новом-старом клубу не очекује велику минутажу.

Сезар је био први чувар мреже Бразила на последња два Светска првенства. Бранио је и у полуфиналној утакмици Мундијала 2014, у којој је домаћин изгубио од Немачке резултатом 7:1.

Осим Фламенга и Интера, на листи његових клубова налазе се Кјево, Квинс Парк Ренџерс, Торонто и Бенфика, са којом се разишао пре два месеца.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар