Обрадовић о шамару: Као отац са сином!

Тренер Фенербахчеа Жељко Обрадовић објаснио је свој потез са утакмице у недељу када је ошамарио капитена Мелиха Махмутолуа.  Жељко објаснио шамар: Васпитна мера! "То што се догодило је била реакција да се екипа пробуди. Треба је гледати само на тај начин и моји играчи су је тако и протумачили, као и људи у клубу. Волим своје играче и према њима имам приступ као отац према деци", поручио је.

Кошарка 30.01.2018 | 09:30
Обрадовић о шамару: Као отац са сином!
Српски стручњак је био у центру пажње кошаркашке јавности због неортодоксне "тактике" током тајм-аута.

Он је објаснио да је ошамарио Мехметолуа јер је желео да "распламса ватру у тиму" који је лоше играо.

"Волим све своје играче и имам различит однос са сваким од њих. Мелих је капитен тима и једини играч с којим сам увек сарађивао откако сам дошао у Фенербахче. Оно што се догодило је моја жеља да пробудим цео тима, да распламсам ватру до краја утакмице, јер нисмо играли добро. Оно што се догодило треба тако да се посматра. Играчи то знају и понашају се у складу с тим. Ја се понашам као отац са сином. Нико у клубу то није другачије схватио. Разумем зашто медији тако преносе ту вест. Не знам шта се прича ван тима, али Мелих, тим, моји асистенти и ја ћемо наставити да радимо напорно и нећемо слушати приче са стране које би могле да науде нашој екипи. Нећемо дозволити да нас било шта омете на путу ка остварењу циљева", саопштио је Обрадовић.



Жељко Обрадовић познат је као веома темпераментан тренер, који не може да сакрије емоције кад екипи не иде добро, па често и виче на играче. На мечу Фенербахчеа и Банвита, отишао је најдаље - "ћушнуо" је капитена екипе Мелиха Мехметолуа по лицу.

Будући да су камере турске телевизије снимиле тренутак током тајм-аута када Обрадовић удара Мехметолуа, у медијима се подигла велика прашина.

Фенербахче је поражен од Банвита у Бандирми 63:61, а Махмутолу је меч завршио без иједног поена.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар