"Љајић остаје. Можда тренутно не игра, али..."

Српски репрезентативац Адем Љајић неће напустити Торино ове зиме, потврдио је председник Бикова Урбано Каиро.  Љајић? Остаје! Тако је председник Торина Урбано Каиро реаговао на питање о нашем фудбалеру.

Фудбал 30.01.2018 | 15:00
"Љајић остаје. Можда тренутно не игра, али..."
Каиро је демантовао писање медија, а последње интерсовање показао је Спартак из Москве, који је наводно понудио 12 милиона евра за долазак Љајића.

"Питате ме за Љајића? Све је у реду, он остаје. Можда тренутно не игра, али то ништа значи.Биће још прилика за њега", рекао је Каиро.

Фудбалер 'Орлова' је током ове сезоне одиграо 17 мечева, забележио три гола и осам асистенција, и то све док је на клупи био Синиша Михајловић, док од доласка Валтера Мацарија није играо за клуб из Торина.

Бивши фудбалер Роме, Фиорентине, Интера и Партизана са 'Биковима' има уговор до 2020. године.

Питање је какав ће статус имати Адем Љајић код Валтера Мацарија, али ако се председник Торина Урбано Каиро пита, а пита се, Адем ће остати ове зиме фудбалер Бикова.

Киро је имао излагање пред италијанским новинарима и говорио је на тему многих играча, а између осталог тамошње новинаре интересовао је Љајићев статус.
"Љајић? Остаје, све је у реду! Можда сада не игра, али то не мора ништа да значи. Биће још прилика за њега", рекао је Каиро.

Љајићево питање је отворено ове зиме после одласка Синише Михајловића из клуба. Појавила се информација да Љајића жели Спартак из Москве и да нуди 12.000.000 евра за његове услуге, али се испоставило да је то мало.

Према неким информацијама Торино жели да добије 20.000.000 евра за српског фудбалера, али је то било превише за Спартак па ће руски тим морати да се "задовољи" са једним српским играчем ког је довео ове зиме - Николом Максимовићем.

Љајић има уговор са Торином до 30. јуна 2020. године, а у овом клубу је од 2016. године где је дошао из Роме.

Ове сезоне одиграо је 16 утакмица, а уколико се буде наставио тренд по ком Љајић неће играти довољно, растанак на лето би био врло вероватан.

Наравно, уколико буде било довољно добрих понуда и за Торино и за самог играча.

За време које је провео у Торину, Љајић је дао 13 голова у Серији А.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар