Умро Чачанин који је "оживио"

Предраг Гостиљац (75), пољопривредни пензионер из Липнице у близини Чачка, који умало да жив буде сахрањен у четвртак, данас је преминуо упркос напорима лекара да побољшају његово здравствено стање.

Србија 29.01.2018 | 13:42
Умро Чачанин који је "оживио"
У посети су му јуче били ћерка и син, али он је био веома лоше, да би данас око 9.30 часова изгубио битку за живот.

Прича о Гостиљцу којег је екипа Хитне помоћи прогласила мртвим, а он после неког времена васкрснуо, шокирала је грађане Србије.

У чачанској болници је речено да је на одељење примљен као дијабетичар, да се његово здравствено стање пратило, али никакве прогнозе нити друге коментаре нису желели да дају.

Из Дома здравља, у оквиру којег функционише Служба хитне помоћи, поново се нису оглашавали поводом грубог пропуста свог лекара који је породици издао смртовницу, а када је Гостиљац „оживео“, тражио је да му је врате.

Зет Саша је причајући о овом случају рекао да је Предрагов први комшија и кум Томо Милутиновић приметио да се „мртвацу“ помера најпре стомак, а затим и прст.

Куме, нисам најбоље

"Готово сви су побегли из собе у којој је лежао „покојник“, али кум је био присебан и одмах су поново позвали Хитну помоћ. Кум га је питао: „Предо, како си?“, а он му је с кревета одговорио: „Није баш најбоље, али добро сам“.

(Ало)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

необична теорија

29.01.2018 13:56

Да ли човјек може у вишедеценијском животу милијарде пута бити час клинички мртав час потпуно здрав да се то смјењује као полупериоди изразито нискофреквентне наизмјеничне физичке величине??? Није нико баш толико издржљив. Нисмо ми толико јаки за тога.

ОДГОВОРИТЕ