Меланија о секс афери Трампа

У међувремену је потврђено да ће се порно глумица Сторми Данијелс појавити у емисији Џими Кимела у уторак

Свијет 29.01.2018 | 11:46
Меланија о секс афери Трампа
Меланија Трамп је одлучила да прекине ћутање и да стави тачку на приче о свом браку и наводно неверство супруга, америчког председника Доналда Трампа. Последњих недеља се увелико пише и прича о сексуалној вези Трампа и порно звезде Стефани Клифорд, познатије по имену Сторми Данијелс.

Њена портпаролка Стефани Гришам је у петак критиковала "изношење прљавог веша и лажно извештавање медија о Трампу".

У свом твиту Гришам је додала да је Меланија фокусирана на породицу и на своју улогу прве даме, а не на нереалне сценарије и свакодневно пласирање лажних вести.

Ово је уследило након што је америчка амбасадорка у УН Ники Хејли негирала да је имала везу са Трампом, преноси тхегуардиан.цом.

У међувремену је потврђено да ће се порно глумица Сторми Данијелс појавити у емисији Џими Кимела у уторак.

Исте вечери биће емитован Трампов говор о стању америчке нације. То је годишње обраћање америчког предсеника заједничкој седници оба дома (Сената и Дома представника), а које се редовно догађа у јануару.

Дејли Мејл је објавио у петак да је Меланија провела бројне ноћи у једном хотелу након што је у јавност изашла вест о Трамповој афери са Сторми Данијелс.



Она је такође одбила да са својим супругом отпутује у Давос на Светски економски форум.

У четвртак је посетила Меморијални музеј Холокауста у Вашингтону пре Међународног дана сећања на Холокауст.



Подсећамо, да је прича око Сторми Данијелс кренула када су амерички медији објавили да јој је Трампов адвокат платио 130.000 долара прошле године уочи председничких избора како би ћутала о њиховој наводној афери.

Они су се упознали 2006. године на једном голф турниру, а након тога су вечерали и провели ноћ заједно. Све се то дешавало само неколико месеци након Меланијиног порођаја.

(Телеграф)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

xx

30.01.2018 23:58

Та цудна Америка. Један фуфиц руси јавно репутацију председника. Кад би се код нас могло овако нешто догодити.? Мустерија је велики, нема ту никакве замјерке.

ОДГОВОРИТЕ