Додијељене Греми награде

Кендрику Ламару и Бруну Марсу синоћ су додељене прве Греми музичке награде

Забава 29.01.2018 | 08:48
Додијељене Греми награде
Кендрику Ламару и Бруну Марсу синоћ су додељене прве Греми музичке награде.Славио је у свих шест категорија у којима је номинован, укључујући и оне најважније - за песму, снимак и албум године. С пет номинација и ниједном освојеном наградом, посрнула је Сза, а много се очекивало и од ЈаyЗ-ја, но Марс их је све помео.

Ламаров хит "Хамбл" награђен је за најбољи музички видео, док је Марс добио признање за најбољи албум - "24К меџик", преноси Ројтерс.

 Најважнија музичка награда на свету ове године је била у знаку политичких позива за уједињење света те покрета за женску равноправност и прекид сексуалног злостављања честог у свету схоwбизза. У том контексту најемотивнији је био наступ Кесхе која је наступила уз женски збор и извођење завршила у сузама, заједно с публиком.

Кантри певачица Реба Мекинтајер, текстописац Дајен Ворен и бенд "Меверикс" били су само неки од оних који су на свечаности носили беле руже - симбол солидарности са жртвама сексуалног злостављања.

Додјела награда одржала се на славном њујоршком Мадисон Сqуаре Гардену, а о победницима је одлучивало 13 хиљада чланова америчке академије дискографске уметности.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар