Мужу прекипјело - написао правила

Већина људи углавном ''прегризе'' језик и само почисти, у нади да ће друга страна схватити поруку. Но, не и овај муж. За њега је доста било доста!

Занимљивости 28.01.2018 | 15:39
Мужу прекипјело - написао правила
Од мокрог отирача у купатилу до тоалетног папира који није промијењен, заједничке купаонице могу бити минско поље за навигацију, без изазивања сукоба.

Већина људи углавном 'прегризе' језик и само почисти, у нади да ће друга страна схватити поруку, али не и овај муж из Брисбанеа у Аустралији. За њега је доста било доста!

Више није могао поднијети лоше навике - или недостатак истих - своје супруге. Њезина употреба његових производа за косу и бритвице, као и необичан одбачени ручник, очигледно му је дао "анксиозност због изненађења у купатилу".

Како би покушао успоставити равнотежу, направио је скуп правила за купатило, коју је АБЦ Брисбане подијелио на Фацебооку.

Ово су само нека од правила:

Зубна паста - колико тешко може бити вратити поклопац након кориштења, тако да се друга особа која је користи (ја) не мора борити са сувом и спојеном као прегажена животиња на улици. Да те не волим толико, био би у напасти да саботирам пасту за зубе с неком непознатом материјом (препуштам то твојој машти), како би те научио лекцију. 

Дезодоранс: двије ријечи - користи свој!

Пешкири: они се вјешају, а не бацају на под! За твоје добро, што се тиче образовања, кука је у Оxсфордском рјечнику дефинисана као прикладна направа на зиду на коју се вјешају ствари. 

МОЈ жилет - дјед ми је рекао да фрајери никад не би требали дијелити бритвице, питам се што би рекао на то да супруга користи мужеву?

Пуштање воде - супротно твом увјерењу да 'флусх' описује побједничку руку у покеру, то је и водоводни термин. Потражи га. Практикуј га!, пише РТЛ.

(РТЛ) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

НАРЦИСА

28.01.2018 16:35

ИМАЛА САМ МУЗА КАО СВИЊА ЈЕ БИО,ФАЛА БОГУ ПА САМ СЕ РИЈЕСИЛА. НИЈЕ СЕ МОГАО ПРЕВАСПИТАТИ НАУЦИЛА ГА МАЈКА ДА СЕ ПОНАСА КАО ЦАР АЛИ ДА ДРУГИ ЗА ЊИМ ЦИСТИ.

ОДГОВОРИТЕ