Џеко и Челси - БЕЗ ДОГОВОРА!

Сага око преласка бх. репрезентативца на "Стамфорд Бриџ" ближи се крају, али исход по свему судећи неће бити очекиван.

Фудбал 26.01.2018 | 19:15
Џеко и Челси - БЕЗ ДОГОВОРА!
Трансфер о којем ове зиме брује Италија и Енглеска по свему судећи неће бити реализован!

Иако се до прије неколико дана чинило да ће Един Џеко и Емерсон Палмијери напустити Рому и прећи у Челси у трансферу вриједном 55-60 милиона евра, италијански и енглески медији у посљедња 24 часа донијели су бројне детаље, према којима су умијешане стране све даље од договора.

Ударна вијест јуче је била да Џеко није задовољан понуђеним условима, тачније дужином уговора. Ромин голгетер тражио је уговор минимум до 2020. године, док су "плавци" нудили сарадњу на 12 мјесеци.

За нападача, који ће у марту напунити 32 године, ти услови су били испод очекивања, тако да је комплетан трансфер, не само Џека, него и Бразилца Палмијерија, дошао под велики знак питања.

Њих двојица требало је у "пакету" да напусте "Олимпико", али времена за договор све је мање.

Џеко је такође незадовољан и чињеницом да би добио лимитирану минутажу у односу на Алвара Морату, као и немогућност играња у Лиги шампиона, гдје је већ наступао за "вучицу".

Подсјетимо, Рома је такмичење у групи, у којој је био управо и Челси, завршила на другој позицији, док је тим из Лондона пласман у осмину финала обезбиједио заузевши другу позицију.

У осмини финала римски клуб играће против Шахтјора, док ће Челси преко Барселоне покушати да се домогне четвртфинала.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар