"Сбербанк" уводи нове погодности

Сбербанк а. д. Бања Лука је у децембру протекле године увела нову функционалност мобилног банкарства мСбербанкБЛ, која представља могућност уплате средстава на број мобилног телефона. Нова функционалност услуге мСбербанкБЛ „Плати на број телефона“ омогућава корисницима апликације да приликом слања тј. уплате новца према другој особи умјесто броја рачуна, користе број мобилног телефона особе која је прималац уплате.

Република Српска 26.01.2018 | 10:30
"Сбербанк" уводи нове погодности
Потврдом налога плаћања примаоцу се шаље СМС порука са линком на интернет страницу на којој прималац уноси број трансакционог рачуна на који жели да се уплате средства, у било којој банци у Босни и Херцеговини.

Ова функционалност доноси многобројне предности као што су брзо и једноставно креирање налога, више нема потребе за телефонским позивима и диктирањем броја рачуна за уплату, услуга је доступна 24 сата дневно, а постоје дефинисани и сигурносни лимити за овај вид плаћања.

„Свјесни чињенице да живимо у дигиталном добу као и чињенице да клијенти имају све мање времена, ми у Сбербанк а.д. Бања Лука улажемо велике напоре и средства у континуиран развој и унапређење наших дигиталних производа.

Трудимо се да наши клијенти путем мобилног и електронског банкарства, као и путем наше интернет странице могу обављати своје пословне трансакције без доласка у банку.

На овај начин им помажемо да уштеде своје драгоцјено вријеме али и новац, узимајући у обзир да су трансакције обављене путем мобилног и електронског банкарства значајно повољније у односу на трансакције које се обављају на шалтеру банке.“, изјавио је овим поводом Сандро Михајловић, члан Управе Сбербанк а.д. Бања Лука.

Сбербанк а.д. Бања Лука је такође омогућила интернет плаћања са својим Виса Елецтрон картицама, што до сада није било могуће, тако да све Виса Елецтрон картице које су издате корисницима након 1. октобра имају могућност плаћања роба и услуга преко интернета.

Како би се додатно осигурало плаћање на интернету Сбербанк а.д. Бања Лука је увела 3Д Сецуре функционалности на свим картицама банке, а које имају могућност плаћања на интернету. У продукцију су пуштене како Виса тако и све МастерЦард картице са којима је могуће радити на интернету.

Ова функционалност се код Виса картица назива "Верифиед бy Виса", а код МастерЦард картица "МастерЦард СецуреЦоде".

У питању је додатни сигурносни корак приликом плаћања на интернету гдје се од корисника захтјева унос посебне једнократне шифре коју корисник добија путем СМС поруке у тренутку плаћања.

Потребно је напоменути да се МастерЦард СецуреЦоде и Верифиед бy Виса не користе на свим интернет страницама, а што зависи од тога да ли страница подржава ову функционалност. 

Све додатне информације о услугама и производима Сбербанк а.д. Бања Лука, се могу пронаћи на интернет страници www.сбербанкбл.ба, на бесплатан инфо телефон 0800 59 999, као и у било којој пословници Сбербанк а.д. Бања Лука.












Коментари / 1

Оставите коментар
Name

БЛ

26.01.2018 16:01

Најбоље мобилно банксрство на трзисту ! Свака цаст.

ОДГОВОРИТЕ