Бен о асистенцијама и голу: Тек сам почео!

Нови фудбалер Црвене звезде Мохамед Ел Фарду Бен одиграо је први меч у црвено-белом дресу, одмах се уписао у стрелце и каже да се радује што је одиграо цео меч.  "Дошао сам у Звезду како бих постигао много погодака", поручио је нови нападач црвено-белих.

Фудбал 25.01.2018 | 20:00
Бен о асистенцијама и голу: Тек сам почео!
Црвено-бели су на другој провери пред одлазак у Анталију победили БАСК са 4:1, а Бен је имао један гол и две асистенције.

Иако БАСК није екипа завидног квалитета, то је била друга провера Звезде пред одлазак на други део припрема у Турску, а голови никад нису на одмет.

"Осећао сам се одлично данас на терену, веома је важно за екипу да на почетку успоставимо добар ритам и да побеђујемо. Прошло је много времена од када сам последњи пут одиграо свих 90 минута, зато је овај сусрет за мене посебно важан. Одлично сам се разумео са саиграчима. Наравно, биће нам све лакше како време буде пролазило и када се још мало уиграмо. Надам се да ће наредне утакмице бити све боље",рекао је Бен за клупски сајт.

Након асистенције младог Вељка Николића Звездин новајлија је у 87. минуту затресао мрежу БАСК.

"Јако сам срећан што сам успео да постигнем погодак, први у црвено-белом дресу и тиме употпунио радост због прве победе. Када дате први гол после долазе и остали много лакше. Ово је само почетак, дошао сам у Звезду како бих постигао много погодака. Борићу се сваког дана, даваћу свој максимум и трудићу се да што више пута савладам противничке голмане", каже Бен.

Изабраници Владана Милојевића сутра у јутарњим часовима крећу пут Анталије на завршни део зимских припрема пред пролеће и Лигу Европе.

"Још увек се повезујемо на терену и упознајемо једни друге. На другом делу припрема у Турској ћемо се сигурно још боље упознати и разумети. У томе ће нам много помоћи и пријатељске утакмице. Желимо да победимо сваки меч, то ћемо показати чим следећи пут истрчимо на терен у недељу", истиче Бен.

Црвено-бели у петак путују на Кипар где ће обавити завршну фазу припрема и имати четири провере - против Динамо Бреста (28.1), Амкара (1.2), Ујпешта (4.2) и Зенита (7.2).



Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар