Серена поручила Сандгрену: Не треба ми твоје извињење!

Серена Вилијамс је из свог дома у Америци ушла у мали "твитер рат" са Тенисом Сандгреном, сензационалним четвртфиналистом Аустралијан Опена.

Тенис 26.01.2018 | 20:15
Серена поручила Сандгрену: Не треба ми твоје извињење!
Америчка тенисерка које ове сезоне не игра на теренима у Мелбурну очигледно помно прати шта се дешава на првом гренд слему сезоне, па јој тако није промакла ни бура која се дигла око твитерашке прошлости 96. тенисера света.

Он је између осталог био оптжен за низ расистичких и хомофобичних твитова, као и оних у којима је давао подршку појединим ултрадесничарским покретима. У међувремену, он је избрисао спорне твитове нагласивши да жели "чист почетак", а потом је на конференцији за медије у саопштењу које је прочитао са телефона, напао и новинаре.

У једном од спорних твитова из 2015. године Тенис је прозвао и Серену Вилијамс назвавши њено "урлање" после једног поена према противници Роберти Винчи "одвратним".

Да Серена неће ћутати могло је да се наслути из њеног твита који је објавила баш у време када је Сандгрен играо меч четвртфинала против Чунга у којем је поражен у три сета..

"Пребацујем канал", писало је у њему.

Тек нешто касније, Американка је решила да Тенису директно "изађе на црту" и обрати му се следећим цитатом:

"Зрелост је бити у стању извинити се и признати кад ниси у праву јер тако знаш да те грешке које чиниш не дефинишу." Потом је додала и своје речи: "Тенис Сандгрен, мени извињење није потребно. Међутим, постоји велика група других који заслужују извињење. Не могу да гледам своју ћеркицу и да јој кажем како сам решила да се повучем и да све прећутим. Не! Она ће знати како да се избори за себе и друге на мом примеру", поручила је Вилијамсова.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар