За 8. март путују чак и на Малдиве

За осмомартовска путовања влада јагма, а према подацима из туристичких агенција припаднице љепшег пола спремне су да за прославу Дана жена оду чак и до Малдива.

Босна и Херцеговина 25.01.2018 | 10:08
За 8. март путују чак и на Малдиве
Из Агенције "Релаx Тоурс" Сарајево кажу да имају разноврсну понуду те додају да се аранжмани увелико попуњавају.

"У понуду смо убацили сјеверни Кипар, релативно нову дестинацију на нашем поднебљу, гдје су скоро сва мјеста резервисана. Имамо и егзотична путовања на Малдиве, гдје осам ноћења кошта 2.900 КМ", казали су из ове агенције.

Додају да, иако је још у јеку зимска сезона, велико интересовање постоји за путовање на архипелаг украшен кокосовим палмама с блиставим бијелим плажама.

"Од аутобуских тура нудимо Будимпешту - Праг - Братиславу, Милано и Женеву, мада нам се већином аранжмани своде на авионске туре", казали су из ове агенције.

Додају и да бх. грађанке већ традиционално иду на путовања у Дубаи и Инстанбул.

Према њиховим ријечима, и Јадран је актуелан међу путницима за 8. март.

"Наши путници су углавном жене, поготово за 8. март, мада се нађе и господе која почасти своје љепше половине путовањем за празник", казали су из ове агенције.

Како кажу, најјефтиније путовање је Будимпешта - Праг - Братислава, које кошта од 350 КМ, док је најскупље путовање на Малдиве.

Из приједорске агенције "Вуковић" истакли су да већ имају богату осмомартовску понуду.

"То су стандардни аранжмани које увијек радимо, као што су Љубљана с обиласком Бледа те Праг с обиласком Беча, а Златибор је редовно интересантан нашим дамама. Ту су још путовања у Трст и Верону", истичу из Агенције "Вуковић".

Додају да двије године нису имали у понуди Инстанбул, али су га ове године уврстили, а аранжман с три ноћења са доручком кошта 350 КМ, док је путовање у Будимпешту с једним ноћењем и доручком 110.

Из бањалучке агенције "Зептер Пасспорт" кажу да су код њих путници углавном даме, које су највише заинтересоване за краће аранжмане, јер је махом ријеч о путовањима с колективом или породицом на неколико дана или за викенд.

Из "Френд травела" Требиње кажу да увелико траје продаја аранжмана за 8. март те да је у понуди путовање у Монте Карло, које се полако попуњава.

"Цијена је 455 КМ, укључује полазак из Требиња туристичким аутобусима, смјештај у двокреветним собама, туристичку боравишну таксу, обилазак знаменитости, услуге туристичких водича и путно здравствено осигурање", нагласили су из ове агенције.

Како кажу, у понуди имају и Барселону, за коју такође влада заинтересованост, те додају да су њихови путници углавном жене и брачни парови.

Извор: НН

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Зока

25.01.2018 14:50

замисли ти....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тете

25.01.2018 16:07

Зна се ко иде ? Комплексаши.Да буду виђени.Родитељи су им сигурно чували овце ( што није срамота ) или на пијаци а дијеци лова ударила у главу још кад нађу шупчинарку која воли провод,ето Малдива.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахахаах

26.01.2018 12:02

Љубомора је цудо :Д