Радников Шербечић четири године у Розенборгу!

Досадашњи фудбалер Радника из Бијељине званично је потписао уговор са норвешким шампионом.

Фудбал 24.01.2018 | 12:45
Радников Шербечић четири године у Розенборгу!
Норвешки шампион Розенборг озваничио је трансфер Бесима Шербечића, 19-годишњег фудбалера који је стигао из бијељинског Радника.

Млади фудбалер, који је потписао четворогодишњи уговор, није крио задовољство након доласка у Трондхајм.

"Веома сам срећан што сам овдје. Розенборг је велики клуб и радујем се новом почетку", рекао је за клупски сајт тима који је 25 пута био шампион Норвешке.

Након што је одрадио медицинске прегледе, на стадиону Леркендал услиједио је потпис уговора.

"Имам велика очекивања након доласка овдје. Први и најважнији ми је да будем у тиму и даћу све од себе да се уклопим. Наравно, надам се и да ће Розенброг наставити са титулама. Овдје се осјети побједнички менталитет", додао је.

Малу препреку представља му непознавање језика.

"Мало говорим енглески, али потрудићу се да га ускоро савладам", рекао је Шербечић.

Он ће већ данас отпутовати у Шпанију, како би се прикључио новим саиграчима.

"Знам нешто о Розенборгу, али радујем се што ћу упознати клуб још више и што ћу бити у прилици да играм пред сјајним навијачима", закључио је нови фудбалер норвешког шампиона.

Из бијељинског прволигаша стигла је честитка, те захвалност за све оно што је млади дефанзивац урадио за Радник.

"ФК Радник Бијељина ће од овог трансфера остварити одређену накнаду за уступање уговора чија висина остаје у домену пословне тајне. Шерба, хвала на врхунском односу према навијачима, саиграчима, клубу и својим обавезама. Било је задовољство имати те у клубу! Срећно у наставку каријере", поручено је из Радника.

Спортски директор клуба Стиг Инге Бјорнеби рекао је да су за услуге талентованог играча били заинтересовани бројни клубови.

"Бесим је пружао сјајне партије упркос младости и дуго смо га пратили. Висок је (194цм), брз, јак и добар у дуелу. Колико знамо, био је изузетно атрактиван на фудбалској 'пијаци'", рекао је Бјорнеби.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар