Маротин глас: Балотели - НЕ! Де Фрај - НЕ! Џан - ДА!

План је јасан, само га треба спровести у дело. . .

Фудбал 26.01.2018 | 19:00
Маротин глас: Балотели - НЕ! Де Фрај - НЕ! Џан - ДА!
Реч Ђузепеа Мароте у Јувентусу је закон! Када он каже да је неко вредан потписивања, издваја се и 90.000.000 евра (пример Гонзала Игуаина). Али, када неко није у Јувентусовој орбити, нема шансе да ће поред њега бити завршен посао.

Тако се током јутарњих часова појавила информација британског Сана да ће Марио Балотели од лета задужити опрему Јувентуса. Уме познати таблоид да погоди неке послове, али уме и дебело да омаши. А, поводом вести да ће Балотели бити Игуаиновазамена Марота се само насмејао и поручио - глупост. 

„Спекулације о Балотелију? Чиста фантазија, лаж. Балотели није профил играча какав је потребан Јувентусу“, рекао је Марота и тако експресно поништио приче о трансферу који би подигао озбиљну прашину на Чизми. 

Подсетимо, минулих дана се чак говоркало и о томе да суперагент Мино Рајола ради на томе да Балотели на лето постане играч Наполија. 

Последњих недеља италијанска штампа спекулисала је да би Јувентус могао Интеру пред носом да украде Стефана де Фраја. Марота је у истом маху желео да затвори још једно трач поглавље на зимској пијаци.

"Де Фрај? Он није наш циљ", јасан је први оперативац Старе даме. 

У међувремену осванула је вест да је Де Фрај договорио продужетак сарадње са Лацијем на још једну годину, односно до лета 2019. године, уз откупну клаузулу од 25.000.000 евра како би клубу помогао да заради на његовом трансферу на лето. И то све као знак поштовања што је Лацио био уз њега када је био повређен и када му је била потребна подршка. 

После два гласна и јасна "НЕ" Бепе Марота је још једном поручио да Јувентус жели Емреа Џана. Али...

"Не могу да кажем да ћемо у томе успети јер Џан има уговор са Ливерпулом, који би могао чак и да продужи. Такође, још је неколико потенцијалних купаца у игри. Емре Џан је свакако неко кога желимо да доведемо", каже искусни спортски радник. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар