Ко тражи привођење Додика?!

Институције Босне и Херцеговине су прошле године од Републике Србије затражиле да приведу предсједника Републике Српске Милорада Додика због "неке виле". Казао је то у интервјуу за Телевизију Хаппy предсједник Републике Србије Александар Вучић.

Република Српска 23.01.2018 | 13:04
Ко тражи привођење Додика?!
''Био је званичан захтјев за привођење предсједника РС прије годину дана. Замислите да Србија приводи предсједника РС. Јесте ли ви нормални? Шта хоћете, да правимо границу онакву каква је некада раније прављена? Да не пуштамо наш народ да уђе у Србију, да не дамо нашем народу који хоће да иде у РС и у БиХ да пређе границу? Тако нешто се никада неће догодити'', казао је Вучић.

Званичан захтјев институција БиХ према институцијама Републике Србије, који се односи на Милорада Додика, је заиста послат прошле године. Потврдио је то у разговору за Фактор министар безбједности БиХ Драган Мектић. Међутим, захтјев се, супротно Вучићевим тврдњама, није односио на привођење предсједника РС.

''То иде на терет оних који су требали да информишу предсједника Вучића. То није био никакав захтјев за привођење или за хапшење, али је био захтјев за међународну кривично-правну помоћ, да се провјери једна финансијска трансакција Милорада Додика, коју је он негдје у првој половини прошле године из Павловић банке упутио на Комерцијалну банку Београд. Ради се о финансијској трансакцији од 750.000 евра. Овдје се сумњало у поријекло тог новца те се само тражило да се истражи та финансијска трансакција'', појаснио је Мектић.



Ради се, како је навео, о тоталној небулози и неистини. 

"Шта значи тражити од Београда да ухапси Милорада Додика? Шта онда? Не можемо ми тражити то од Београда. Додик је позиван у Тужилаштво БиХ у Сарајеву, па иако је говорио да никада неће доћи и дати изјаву, ипак је то урадио. Што да тражимо од Београда? Како би Београд даље са њим поступао? Не може га Београд испоручити БиХ када Додик има држављанство Србије. Све је то бесмислица и заблуда у коју је доведен предсједник Вучић", поручио је Мектић.

Казао је да претпоставља да је ова прича скројена у Кабинету предсједника РС.

"Вјерујем да је био циљ да се представи да је Савез за промјене имао један такав захтјев, те да ми који вршимо власт у Сарајеву будемо погрешно представљени", навео је министар безбједности БиХ. 

БиХ и Република Србија су још 24. фебруара 2005. године потписале Уговор о правној помоћи у грађанским и кривичним стварима, који подразумијева и размјену информација у ситуацијама попут "неке виле".

''Сасвим смо регуларно преко Министарства правде БиХ упутили захтјев Министарству правде Србије да се провјери та трансакција и то је у интересу спрјечавања прања новца. Нико није никакву тражио мјеру према Милораду Додику. Ако треба приводити Милорада Додика, онда требају радити институције БиХ'', додао је министар безбједности БиХ.



"Нека вила" је вила у власништву Милорада Додика у београдском насељу Дедиње, а њена је куповина предмет истраге у случају названом "Павловић банка". Изјаву у оквиру те истраге је у просторијама Тужилаштва БиХ у Сарајеву дао и Милорад Додик. Тај предмет се још увијек налази у рукама Тужилаштва БиХ, а повратна информација из Републике Србије се, наводно, још увијек чека.

''Нисмо добили никакав одговор. Та је информација отишла негдје у првој половини прошле године из нашег Министарства правде ка Министарству правде Републике Србије и ми никад нисмо добили никакву информацију. Осим тога, упућивали су неке друге информације за неке друге провјере и то све функционира, али ово за Додика нисмо добили никакав одговор. Тај нам предмет стоји у Тужилаштву. Размјена тих података је свакодневница. Србија тражи од нас, ми тражимо од Србије и то функционише. Није ваљда да се тај споразум односи само на "обичне смртнике". Ако је у питању неки функционер, у овом случају Милорад Додик, да он буде искључен из једне такве провјере'', изјавио је Мектић.

У могућност да је неко погрешно информисао Вучића о садржају захтјева који се односио на Милорада Додика је тешко повјеровати. Много је логичније његов посљедњи иступ и истицање "заштитничке улоге" у односу на српски народ у БиХ повезати са предстојећим изборима у Београду, али и покушај јачања позиције Милорада Додика његовим представљањем као особе коју "због неке виле" прогањају институције БиХ.

(БН/Фактор)

Коментари / 116

Оставите коментар
Name

Зоол

23.01.2018 12:12

Србија је сигурна куца за политичаре из БиХ а раније и из ХР.Сви они раде по налогу Београда и тамо имају имовину у коју могу да побјегну као у сигурну кућу уколико некада изгубе власт и неко их позове на одговорност за криминал који су оставили иза себе.Сутра да опет зарате они би имали своје виле и милионе тамо а народ би опет у колоне и шаторе.Сви су се они накрали и имају резервну државу а ти обични народе памет у главу и не дозволите да вас овакав олос хушка једне на друге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

23.01.2018 12:12

Вуцицу све мање веровати.Поцео је измисљати и правити од себе политицара слицног Додику. Мислио сам на поцетку да би могло бити несто од њега ал у последње време вара народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

23.01.2018 12:18

Конацно два најјаца лика српскога народа да су постали једно. Идемо заједно,најјаци смо!! Поз за хејтере који су мислили да је Вуциц против Додика

Name

Неко тамо

23.01.2018 12:20

У Србији му мало ко верује. Наместио је изборе!

Name

Лакташи

23.01.2018 12:28

Биби у праву сте да вучић све више личи боби и увлачи се у његове прљаве игрице

Name

Нарцису

23.01.2018 12:30

Вучић ће на крају завршити као луди Нерон , ја му не вјерујем ништа , сваки дан на ТВ прича којекакве глупости , у Србију идем често , тамо је живот"умро" прођите од Раче према Новом Саду па погледајте то "богатство" о ком он прича, ваљда због тога потенцира исте приче као прије 30 година, трула јабука Милошевићевог режима никако да оде из Србије.Нико им више не може помоћи

Name

Последњи кинески цар

23.01.2018 12:36

Ово да није смијешно било би жалосно. Каже " Институције БиХ су од Србије тражиле привођење Милорада Додика" ?! Па, зашто те исте институције нису привеле и ухапсиле Додика у БиХ гдје живи? РС је још дио БиХ, или сам ја нешто пропустио?! Која је ово спрдачина и бламажа. Институције Бих немогу хапсити своје држављане у БиХ, али зато могу тражити њихово хапшење када су исти ван БиХ?!

Name

ТАНДАРА МАНДАРА

23.01.2018 12:39

Гледај у Вуцица уста!! Бозе мили каква багра води народ , премијерка лезбејка, овај уста напунио силиконом, господе бозе , због оваквих српски народ губи на свим фронтовима, а Додик и пицоусти су исти...

Name

Истина

23.01.2018 13:05

А убили су Оливера Ивановића ови Вучићеви Смрадикали , шта очекивати од покондирене тикве

Name

Паљанин ре Бања лука

23.01.2018 13:22

Ви горе у Бл.ко на криво насадзени, како вам хрват Миле Додик преузе све гусле утинусе поодавно, срам вас било, ни С од србина горе нема, додзите код нас да видите ста је српство, гусле се цују на сваком углу, ми смо створили у ист.дјелу Рс на Палама, а ви у крајини је русите. Марс

Name

075

23.01.2018 13:26

Предсједник Србије Александар Вучић имао је јучер своје редовито гостовање у "талк схоwу Ћирилица" на тамошњој "Хаппy ТВ" у којему је два сата уз суздржане и повремене упадице водитеља Миломира Марића држао монолог о свему и свачему!!

Name

Обострана Подршка

23.01.2018 13:44

Додик је на председничким изборима орворено подржао Вучића ишао у емисије(Ћирилица) и на митинге(Арена) са њим и још сада улетео на важан састанак да оправда Вучића што није отишао на сахрану Оливеру Ивановићу. Сада му овај враћа тако што његов лајавац Вучићевић у Информеру пише како ће Додик растуриити Сарајево уз помоћ Хрвата када буде узабран за српског члана председништва БиХ. Прави од њwга Рамба у политици.Вечерас га шаље код Марића у "Ћирилицу" да га Марић уздигне до епских висина.Пошто је Вучић синоћ баш код Марића отворено подржао и рекао да ће му дати новац пореских обвезника Србије да праве обданишта по Хеерцеговини(вероватно ће старци да рађају децу јер све Херцеговце које знам када заврше факултет нико се невраћа доле).То како ће у октобру да га подржи то ће бити тек жестоко,зато сви који нисте за Додика утичите на своје ближње који живе у Београду да негласају за СНС него за његове опоненте-Бели Прелетачевић.Ако изгуби власт у Београду мораће да се бави са својим проблемима и неће му подршка Додику бити приоритет.

Name

БЛ за Паљанина

23.01.2018 13:49

Показао си колико си васпитан и културан!

Name

Ок

23.01.2018 13:49

Овај кад лазе лазе тако слатко лазе,да би се и мало дјете увјерило да лазе . Цовјек сједи на двије столице и сам воду плаца.Изглега имамо новог добрицу.

Name

АМГ

23.01.2018 13:49

Наставља се кмецање ботова сзп и ових зелених

Name

коле

23.01.2018 13:50

Вучићу, вјеровао сам да си човјек који гледа реално, али си ме дебело разочарао због мјешања у унутрашње ствари БиХ и Републике Српске, прво си изокрено да се ради о захтјеву за хапшење, што је обмањивање јавности, ради се о захтјеву за провјеру која важи за свакога грађанина. зашто нисте одговорили тужилаштву на тражену провјеру. Видиш ли ти да ти штитиш криминал и криминалце , коњу један!!!!

Name

Ре кинески цар

23.01.2018 15:02

Ви размиљјате логицно,само у овом слуцају Вуциц вјероватно измисља да би глумио свесрпског заститника,сваки дан измисља несто ново,вјерујте ,он је велико разоцарење,нема он ста народу понудити осим провидних спинова.

Name

Ре Коле

23.01.2018 15:06

да нема ових коментара не бисте бнедници имали чиме да се занимте и паметујете. Шта сте завршили од шјоле када стетако паметни благо нама, па све знате.

Name

Ми Сами

23.01.2018 15:09

Вуциц овом отвореном подрском Додику пола градјана РС гура да помоц у борби од лопова и криминалаца у РС тразе на другој страни.Морацемо гледати у Сарајево и СИПУ.И Вуциц је велико разоцарење.Мислио сам да се он бори против криминалаца а он их је све окупио око себе.Оне са сјевера Косова,насе око Додика...А ко не мисли као они сатанизују га преко својих медија а на крају буде скуп на новом гробљу...Мораце нам запад помоци да се ресимо ове гамади и лопова у РС.Нико други не зели.Е мој Вуцицу.Бицес ти веце зло од свих других водјс Србије заједно.

Name

Стеван Мали

23.01.2018 15:13

Или га погрешно информишу плаћени доушници или он лупета

Name

Пролетер

23.01.2018 15:21

"Последњи кинески цар" , нико није ни тражио Додиково хапшење, а детаље ти је појаснио Мектић, само што ти ниси ни прочитао чланак. Фино ти он каже, да је то апсурдно, јер Додик има држављанство Србије, а то га спашава од хапшења. На жалост, мислио сам да ће Вучић повући Србију напријед, па и РС, али то се није десило. Он је упао у исту бару из које нам се редовно јављају Додик, Бакир и Човић. Да га ебем, ко може доказати да је Вучић ишта бољи и утицајнији од њих. Заправо, ту је и Чоколинда, кад мало боље размислим. Обични кокошаро због којих у свијету на нас, гледају као на индијанска племена. Нико их не шљиви ни за шта, осим ових лудих народа. Е да, заправо, ми јесмо индијанци, па нам је зато власт таква!

Name

Политицки Побацај

23.01.2018 17:21

Вуциц криминалац као и Додик...зиви били па видјели...

Name

Турбоскара за истину

24.01.2018 07:18

Свака част за коментар бас ИСТИНА

Name

Последњи кинески цар

24.01.2018 10:39

Каква телевизија такав и водитељ. Какав гост, таква и изјава. Једно вече гост АВ, друго вече гост МД. А РТРС преноси синоћ ту накарадну емисију. Госта и његове коментаре нема потребе ни коментарисати. Паметније ствари чујем када одем на каву у локалну кафану.

Name

КОГДЕ

23.01.2018 12:12

да има закона обојица би били у затвору, или прије да би у нормалним дрзавам смјестени у психијатрију неку. обојица, лазови, манипулатори, мазохисти, крадљивци, кокосари, преваранти..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браца

23.01.2018 12:16

Исти обојица, ниста им не треба вјеровати. Диктатори!

Name

Фараон

23.01.2018 12:17

Ти си за психијатра дебилу бакиров..

Name

БЛ комуниста

23.01.2018 12:34

Један у Лазу у БГ, а други на Соколац опасно да буду заједно запалиће болницу.Нису они глупи већ ми који смо изабрали нагов.

Name

Когде

23.01.2018 12:35

Да .ја психијаттар да будем а њих двојица лазива пацијенти . А исто и за њихове гласаце.

Name

Михајло

23.01.2018 12:41

Ре Фараон Па цему срдзба, цовјек је изнио свој став о обојици. Ја исто мислим и вјерујем да има људи који даље виде и висе разумију од других. Посјети ти хитно психијатра.

Name

Ре фараон

23.01.2018 12:47

Како то мрзим ко год другације мисли одма је бакиров. Знас ли ти да сви ови који доду хвале су бас бакирови. Сви до једног це гласати за њега само да доунисти РС. А вуциц исто срање само друго паковање.

Name

Нисам ја, Тита ми.

23.01.2018 12:54

Како је лијепо слушати кмечање ове нејачи из СзП. Па јбм му миша, шта би, заклињали сте се у Вучића.

Name

НИСАМ ЈА,ТИТА МИ.

23.01.2018 13:09

Сзп це помести пропалог месара милета ко празан шпајз!

Name

РЕ ПАЉАНИН

23.01.2018 14:32

ЈОЈ БИСЕРУ ПА КРАЈИСКИ КОРПУС ЈЕ НОСИО ПОЛА СРПСКЕ НА ЛЕДЈИМА И ТИ СМРАДУ ГОВОРИС О БАЊАЛУЦАНИМА МОРОНЦИНО..

Name

Ре Истина,

23.01.2018 14:56

Колико видим да се много разумес у технолоска достигнуца ,мајмуне осуђивати некога за несто уколико немас доказа ,буди срета да сигурностне слузбе не уклопе апаратуре за ислеђивање порука и телефона "па цес после тако танко пискити ;скоте покварени ти јос не сватас колико је та силна техника напредовала ,мислим да сам ти мало оци отворио "ђубре си од цовека ).

Name

ПАЉАНИН ЗА РЕ

24.01.2018 06:51

Јесте смраду носио ал телевизоре и спорете преко ледза , сути поклопи се, на Нисицима с бањалуцки корпус показо, бјезали сте к зецеви да не би екипе из Бијељнеи Маузерови специјалаца обрали би бостан, побјегли сте с линије , ви сте с устасама цитав рат суровали од Купреса до Саве, Пале је колијевка српства , КЛОЦУ

Name

Семберија

23.01.2018 12:14

Вучић слаже кад зине.То знају и птице на грани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ БРАЦА

23.01.2018 12:39

ПА СТА СЕ ПРАВИТЕ ЛУДИ И БОСИЦ И ТАДИЦ СУ ИСЛИ У БЕОГРАД И ПРЕДАВАЛИ ТУЗБЕ ПРОТИВ ДОДИКА А МЕКТИЦ ПОСЕБНО А САД СЕ ЦУДИТЕ АЛИ ОПЕТ ЦЕ ПОБЈЕДИТИ.ПА ВИ И ДАЉЕ УДАРАЈТЕ ПО ЊЕМУ

Name

П

23.01.2018 13:50

ПРИВОДЈЕЊЕ ТРАЖИ ПОШТЕНИ И ИЗВАРАНИ НАРОД РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Name

Ре Семберија

24.01.2018 19:28

Ста имате да се правдате? Криминалац је и покренуо то наклапање да би се ви из опозиције бранили од његових лоповлука. Па једина правда је да КРИМИНИЛАЦ БУДЕ ПРИВЕДЕН, УХАПСЕН и упуцен у Зеницу на окајавање својих лоповлука. Природно је да опљацкано врати народу.

Name

вучко

23.01.2018 12:16

Не разумијем засто Вучић вуче и рекламира овог криминалца,а отворено је био на Тадићевој страни...или имају неки заједнички интерес,мада ми Вучић не личи на криминалца ...стварно ми нејасно

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре вућко

23.01.2018 14:34

Од некад најмлађег министра у Милошевићевој влади па до болесника обољелог од тоталне амнезије до заштитника криминала у РС-у драги Срби нек' нам је бог на помоћи.

Name

Гидра

23.01.2018 14:44

Додик је врло лукав и пргав. Он је узео Вуцица под своје. Зна Додик да је Вуциц болестан на експонирању и понудио му опходњу српског народа. Додик је и врло непопуларан у истоцној Херцеговини, а уз Вуцица тамо мозе да се промовира. Вуциц је невидјени демагог то вец савако види. Он саље поруке Албанцима, па је у Сарајеву искрени пријатељ БиХ, а онда се пари са Додиком. Свеукупно лосе нам се писе. Ово је и промоција и подрска Додику од стране Вуцица. Опозиција у Рс је сад нигдје.

Name

ЖИКА Ж

23.01.2018 12:16

Е МОЈ ВУЧИЋУ, ДА СИ НЕШТО БИО БИ ВУК ИЛИ ВУЧИНА, АЛ ШТА ЈЕ ТУ ЈЕ. ТИ СИ КАТАСТРОФА ЗА СРБИЈУ и РЕПУБЛИКУ СРПСКУ. СМАЊИ ГАС, ВЕЋ СИ СЛЕТИО СА КОЛОВОЗА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кнез

23.01.2018 12:16

Никада јадни Срби на зелену грану са политичким лидерима! Шта смо ми оволико Богу згријешили па су нас овакви баксузи снашли?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

23.01.2018 12:38

Нисмо колега згријешили Богу него себи. На гласању друже, ваљда је то јасно свима.

Name

Ре

23.01.2018 12:49

Сто ?????????,, добро је да се неко пита. Има бога стигне сваког заслузено.

Name

пинокио који не лазе

23.01.2018 12:18

Да, да, под хитно истразивати одакле, како и на који нацин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖУЋО

23.01.2018 12:18

НЕ МОГУ ВЈЕРОВАТИ ДА ВУЧИЋ СА СЛУЖБАМА КОЈИМА РАСПОЛАЖЕ НЕ МОЖЕ РАСКРИНКАТИ КРИМИНАЛ ОВЕ ВЛАСТИ У РС. ЗНА ОН ДА СУ СВЕ СРБИЈАНСКЕ ФИРМЕ НАПУСТИЛЕ РС И ПРЕШЛЕ У ФЕДЕРАЦИЈУ, ЗНА ДА ОВДЕ НИСУ ИМАЛЕ УСЛОВЕ ЗА РАД, ПОРЕЗИ, РЕКЕТИ ИТД. ПОСТАВЉА СЕ ПИТАЊЕ ЗАШТО ВУЧИЋ ТО ПОДРЖАВА. МИСЛИМ ДА ЈЕ ИОЛЕ ПИСМЕНОМ ГРАЂАНУ РС ЈАСНО ЗАШТО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

23.01.2018 12:57

Фино цовјек неку ноц објаснио на фејс телевизији од Сенада Хађифејзовица, и о Додику и о Вуцицу и то је тако.Западу се нигдје не жури Вуциц је инсталиран да заврши Косово а Додик Р.Српску.И само залудзена будала то невиди да је тако.Р.Српска је на кољенима нема даље уништена је економски скроз.Миле це нажалост добити и ове изборе и то је то крај Р.Српске.Једноставно це се економски урушити,државни ниво це преузет неке дугове и гаранције али под условом реорганизације устава.

Name

ДАКЛЕ, ЛАЖЕ!!!

23.01.2018 12:19

Свака част господине Мектићу!!! Ако је то тачно, онда си јавно указао на ВУЧИЋЕВУ ЛАЖ?! Требао би то поткријепити и КОПИЈОМ ТОГ ЗВАНИЧНОГ ЗАХТЈЕВА од МИНИСТАРСТВА ПРАВДЕ БиХ!!! Тако бисмо видјели да је "ЦАР ГО"?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

АМГ

23.01.2018 13:36

Извини видје ли ти јадо колико Сзп има подрзку гласаца

Name

мрки

23.01.2018 14:01

Мектићу, зашто не учиниш доступним захтјев за провјеру у вези "нека вила" па нека народ види да је и тај вучић ГО?? ово шта ради, он је саучесник наше несреће и помаже да се још мало ојади овај преостали народ у РС, ово је подршка нашем пљачкашу??

Name

Драско

23.01.2018 14:59

Вуциц јасно и гласно подрзава Додика.

Name

Зика.

23.01.2018 18:50

Наравно да је тацно, купио га тракториста народним парама ( милионима)

Name

055

23.01.2018 12:22

Вуцицу требало би да смо сви једнаки пред Законом!Због цега би доказани ратни профитер,дезертер,лопов био амнестиран!Јесу ли то постулати на којима зелис даградис Србију?Како те није срамота то говорити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАБА11ЦЦ

23.01.2018 12:23

Србија треба одмах да ухапси највецег сербског криминалца у Европи месара милета!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.01.2018 02:46

Јест баба заломила зуб на милета. Удри га баба оклагијом.

Name

БЛ

23.01.2018 12:23

О цему ти ти Вуце,нико не помиње затварање границе и забране преласка Срба.Овдје се ради о приводјењу Додика а ви га поистовјецујете као да је он народ и дрзава Срамота Вуцицу,исти сте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исти су

23.01.2018 12:27

Вуциц је задузио Србију у задњих 5 година 10 милијарди евра преко ММФ-а висе него све владе у историји новије Србије.Задузио би и овај нас јос висе али се аранзман са ММфом договара на нивоу БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ру

23.01.2018 12:27

Би се осевапио да си ухапсио овог лопова,и што њега поистовјећујеш с народом Рс...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

23.01.2018 15:03

Па, како ти није јасно да Вуциц јасно подрзава Милета. Не интересује га криминал Додика. Све сто га интересује је да се њих двојица збилизе и играју улогу спаситеља Срба. Иде сад промоција по Херцеговини. Све је јасно. Само је народ невидјено глуп вјерујуци да Вуцко некакав лидер.

Name

бризла

25.01.2018 13:59

Вуцко, Вуцко.. олимпијскеигре у Сарајеву су одавно просле. Него како стоје ствари са Косовом?

Name

ПЕРО

23.01.2018 12:31

НЕ ВУЦИЦУ СВАКА ЦАСТ И ПРАВИ ЈЕ ПРЕДСЕДНИК АЛ ДОДИК НУЛА ОД ПРЕДСЕДНИКА НАРОД МУ УМИРЕ ОД ГЛАДИ ДОК ОН ЗАСЈЕДА СА БРАТОМ ЦОВИЦОМ ИСТИ СУ ДОДИК ВУЦЕ ЗА ХРВАЦКИ НАРОД А НЕ ЗАСВОЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харис

23.01.2018 12:32

Па и сам Вучић подржаје Милетов лоповлук,срамота од Вучића изненадио ме право мислио сам да је паметнији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није него

23.01.2018 12:33

Надати се даће банда једног дана одговарати за сву ову пропаст. Срећно народе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МК

23.01.2018 12:34

ШТИТЕЋИ ДОДИКА НЕШТИТИТЕ ВИ ВУЧИЋУ СРПСКИ НАРОД ЈЕР САМ ДОДИК 1992 НИЈЕ ШТИТИО СВОЈ СРПСКИ НАРОД НЕГО ЈЕ СВОЈУ ГУЗИЦУ САКРИО У ВАШЕМ ОКРИЉУ А ВИ ВУЧИЋУ САМО ГУБИТЕ ПОЕНЕ УПРАВО КОД СРПСКОГ НАРОДА ОД КАКО СТЕ ПОСТАЛИ ЛИЧНИ БРАНИТЕЉ МИЛОКРАДА РОНХИЛА ДОДИКА ДЕЗЕРТЕРА И ИЗДАЈНИКА СРПСКОГ ВАМ НАРОДА .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спинови

23.01.2018 12:43

В И Д.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Веле

23.01.2018 12:47

Е мој вуцицу лазовцино. Не брани се Србија лазима и преварама као сто ти радис. А исто за додика вази.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузно

23.01.2018 12:50

Мој Вуцицу, народ је вјеровао у тебе и надао се да је лик Тита васкрсао кроз тебе, али назалост ти се спетља са Милокрадом и откри своје право лице. Само тако наставите, унистоте и ово мало сто је остало...

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

23.01.2018 12:53

Вуциц и Додик у истом колу играју.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.01.2018 13:49

И Цовиц.Паника фата.

Name

Брчак

23.01.2018 12:55

Који је ово сероња....невјероватно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛУПЕТАЊУ НИКАД КРАЈА

23.01.2018 12:55

ВУЦИЦ ЛУПА КО МАXИМ ПО ДИВИЗИЈИ,БОЗЕ САЦУВАЈ ЈАДА И БЈЕДЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТРН

23.01.2018 13:00

Имали вецих лазова од Срба бас је Цоса погодио бас су лазови нико им није раван....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

23.01.2018 13:11

Вучић лажима стаје на страну Милорада Додика и то јавно. Почео је предизборну кампању величањем Додика, као да је њихов шеф предизборне кампање. Само још треба да се и Патријарх стави на страну Додика и да шоу крене. Наравно сви они који немисле као Додиков режим, немогу добити подршку Вучића и Патријарха Иринеја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

25.01.2018 09:46

Дилетанти из Сзп су се лосе поњели према Србима из "Србска цаст" и то је утицало и на Вуцица.

Name

Петyр Баелисх

23.01.2018 13:16

Не зна се ко је већа љига од ове двојице. Мислим да је Вучић мало већа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Воја

23.01.2018 13:54

Чекај, не разумијем те, па ви у Србији сте хапсили своје предсједнике па зашто не би онда наше. ПС: Како то да ти ниси дао оставку на мјесто предсједнија странке као и Томо Николић кад је изабран за предсједника Србије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГЛАСАЈ НАРОДЕ

23.01.2018 14:03

Гласајте стоко,гините за своје душмане, боље нисте ни заслужили, јебо вас отац будаласти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

23.01.2018 14:15

Вуцицу изгубицес Београдске изборе , дзаба ти подрска Милетових Срба у Београду..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

23.01.2018 14:17

Губис Београдске Изборе,дзаба ти Милетови Срби у Београду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јуле БЛ

23.01.2018 14:18

Овај Александар је процитани Демагог ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туба

23.01.2018 14:19

Ко трази па они сто га се боје сдс и пдп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није него

23.01.2018 14:43

Мало је рећи да си ти АМГ ретард, јер сам ти покушао објаснити неке ствари али ти као и твоји пајташи секташи немате ништа у својим главама. А против вас нису само из опозиције, већ свако онај ко има нешто у глави, морал и достајанство, а што ви не знате ни шта значи. Ђаво да вас све носи који учествујете у увој народној несрећи. Срећно народе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.01.2018 21:43

Пратим твоје коментаре,и мој утисак је да ти ниси цист,теби су сви глупи који не мисле као вас 10-15%.

Name

Милан

23.01.2018 14:44

Вуцицу, твој највеци промасај је Додик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

један

23.01.2018 14:49

Не би се миле оволико дигао да нема подршку вучића. бас би они "хуманитарци" могли доци у РС да то није вуле аминовао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Л

23.01.2018 18:10

Такојјјјјјјјјјјјјје сто постп коменер наместу.

Name

Куфераш

23.01.2018 14:59

Дебело су девластирани и до бола понижени грађани платили ту љубав између сличних, гдје је уз помоћ Патријарха стимулисан политички побачај, и то није никаква тајна, па стога сличан сличног брани, и непрестано се састају као неке двије бабе у комшилуку, а да не спомињем отварање кратких дионица пута у Републици Српској и Србији непосредно пред било које изборе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

профа

23.01.2018 15:10

Миле покусава да скрене пазњу на себе, увлацеци при томе и Вуцица. Наравно представљајуци се као зртва. Да није тузно било би смјесно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борик

23.01.2018 15:20

Нама треба друго политицко окузење и опредјељење. Ово стварно не води никуд. Београд се игра са нама као са каквим промо материјалом. Ово су вагони глупости и демагогије. Нама треба Саровиц и нова политика. Та политика треба да смири климу са Сарајевом и ради на тој сарадњи и на том савезниству. Ово са некад Тадицем и сад са Вуцицем и одувјек са Цовицем је катастрофа. Никакве користи а ни добра од сталних сукоба и мрзњом према Сарајеву. У ствари и немамо неки избор, или наставити по старом или мијењати курс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ккк

23.01.2018 16:17

Посебно нам треба Саровиц, као нова опција.Цовјек је 30 година у политици и ниста.Никада ниста није урадио.

Name

ре ккк

23.01.2018 21:48

Па зар није овај дезертер исто толико година у политици и не смета ти, шта је то он урадио осим што нас је посвађао са цијелим свијетом, смета ти поштен човјек, волиш криминалце, благо нама???

Name

Борик

24.01.2018 12:01

Колико знам Шаривић има резултате. Барем, покушава да ради свој посао што је у овој земљи рјеткост. Рекох, ако хоћемо промјену, мислим да их већина још размишља као'ккк'. Све је јасно.

Name

Борац рс

23.01.2018 15:28

ВУЦИЦУ НИСИ НИ СВЈЕСТАН КАКВУ БИТАНГУ БРАНИС. СА ЊИМ НИСТА НЕМОЗЕС ДОБИТ САМО ЦЕС ИЗГУБИТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељинац

23.01.2018 15:58

Зна он добро шта ради, не буди наиван, он више зна о Додику него ти сам о себи.

Name

Није него

23.01.2018 15:38

Теби сам АМГ рекао гдје припадаш, прочитај ако ниси у коментару испод чланка који говори колико постотака народа подржава поједине странке. На такве као ти не треба трошити ријечи. Сви припадници секте и ваши симпатизери сте за психијатрије. Ђаво нека носи свакога које учествовао у несрећи овог народа. Срећно народе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цвеле

23.01.2018 16:09

Устани народе у октобру 2018 и заувјек отјерај црвену банду која без нимало гризе савјести тлаци годинама нас српски народ! Немамо вајде од писања порука, него ухватимо се оловке у октобру и вратимо достојанство насој мајци Републици Српској!!!

Name

АМГ

23.01.2018 21:13

Има вас 20% и паметујете нама којих има 80%..па се запитај ко је ко.

Name

Ре Није него

23.01.2018 22:34

Ти си јаране преспавао резултате локалних избора.

Name

Бијељинац

23.01.2018 15:56

Значи Вучић се укључио у изборну кампању Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нисам ја.Тита ми.

23.01.2018 17:19

Додик је окорели криминалац Вуциц то зна тренутна подрска је само затисје пред буру...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.01.2018 17:44

То Мектицу гњидо суго говнару јебат ЦЕ ти србски народ знање плуват ЦЕ те КО год стигне фукаретино.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ре

23.01.2018 18:14

А тек додика како це да пљују,зиви били па видјели..

Name

ре-ре

23.01.2018 21:56

Срам те било, црвени боте, не можеш познати поштена човјека који се борио за РС, а подржаваш дезертера који није био нигдје у борби неги и тада је вирио из Београда као и сада, вјероватно си и ти један од њих, или си се продао за паре овог народа-буџетске паре????

Name

Ин

23.01.2018 20:10

Паљанин. Немој пријатељу тако вредјас србе у крајини непореди бањалуцане са свим крајишницима. Ни бањалуцани нису сви за ове криминалце а о свим краисницима да и неприцамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Може Бити

23.01.2018 21:37

Али откуд тај проценат гласова за Додика,Павића,Ђокића и Стевандића када није већина Крајишника и Бањалучана.Међу Србима горе,бахатије,подлије,криминогеневође нико није подарио као то подручје.

Name

Ин

24.01.2018 00:00

Догод се будемо делили на краиснике паљане херцеговце а исти народ баја це нам бити на власти он их је направио јер му одговара то , за мене и многе краиснике су и паљани и херцеговци и посавци мој народ . Крајње је вријеме да без обзира на регију сви на изборима задамо одлуцан ударац тиранину

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биљана

24.01.2018 05:54

Није то"НЕКА ВИЛА",она коста 750000еура?!Мало???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

24.01.2018 07:37

Да је само вила, било би добро. Цовјек приватизовао цијелу РС и опустосио.

Name

Турбоскара

24.01.2018 07:12

Вуцицу не се...и Кад си фаца што не идеш на Косово тако ларж.Треба ти виза одобрење.Остави ти нас на миру чисти смеће по Србији имаш га и превише.Кад нам не можеш помоћи немој ни одмагати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лав

24.01.2018 13:55

Мислим да Вуцко мало лаже мало серки мора за такве наводе објаснити котача је то тражио, јел БиХ има своје и институције ако је у питању истрага и хапсење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

24.01.2018 14:16

ЉУДЕ СПАЈАЈУ ИСТЕ МУКЕ ТАКО И ЊИХ ЈЕ СПОИЛА ОПОЗИЦИЈА ШТО ВИШЕ ОПОЗИЦИЈА РАЗОТКРИВА ИСТИНУ ЊИХ ВИШЕ СПАЈА КО О ЧЕМУ ВУЧИЋ И ДОДИК САМО О НАЦИЈОНАЛНИМ ИНТЕРЕСИМА. ИМАМО ЛИ МИ ПРОБЛЕМА КОРУПЦИЈЕ, ОДЛАСКА ОМЛАДИНЕ А И ПОРОДИЦА ЗА ЊИХ НАРАВНО НЕМА ОНИ СЕ ДРЖЕ ДА ШТО ВИШЕ УЧВРСТЕ СВОЈУ ВЛАСТ.ДА ЖИВЕ ОД АПЛАУЗА.КАД ИХ ПОСМАТРАТЕ СВИЈЕТ ЈЕ ЊИХОВ ОВО ЈЕ ЗА ЊИХ БОРАНИЈА.СРЕТНО НАРОДЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДА ЛИ

24.01.2018 18:10

Није ли Вучић некад давно , док је био у радикалима, показао слику те виле на ТВ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Непознаница

24.01.2018 18:17

Разумијем да Вучић не познаје ситуацију у Херцеговини али ми није јасно да Додик не зна колики је број новорођенчади и уписане дјеце у први разред у Хецеговини. Коме требају обданишта, можда старачки домови.

ОДГОВОРИТЕ