Теодосић: Ја као Маравич? Имам још да радим!

Милош Теодосић оправдава очекивања која су пред њега постављена када је као један од најбољих европских играча дошао у НБА лигу.

Кошарка 23.01.2018 | 17:30
Теодосић: Ја као Маравич? Имам још да радим!
Упрскос проблемима са повредом, Теодосић се наметнуо као један од носилаца игре Лос Анђелес Клиперса.

Теодосић у руки сезони бележи просечно 9,5 поена уз 5,4 асистенција и 3,1 скокова по мечу, а на последњих десет има просек од 10,5 поена и 5,6 проигравања.

"Тренутно сам бољи али ми је потребно још времена да се вратим у форму. Уживам играјући, трудим се да сваког дана напредујем. Давно сам желео да дођем, али се одужило из неколико разлога. Пре свега, желео сам да освојим Евролигу, а други је уговор, нисам могао да напустим Европу", рекао је Теодосић.



Због стила игре, али и порекла, многи га пореде са легендарним плејмејкером Атланте, Њу Орлеанса и Бостона "Пистол" Питом Маравичем.

"Сјајно је чути такве ствари, али не волим да се поредим. Он је био невероватан, сјајан играч. Ја момам још да радим да достигнем тај ниво", истакао је српски кошаркаш.

Протекле ноћи Теодосић је постигао 15 поена уз шест асистенција, три скока и једну украдену лопту, у поразу Клиперса од Минесота Тимбервулвса.

"Имамо доста проблема са повредама ове сезоне", додао је Теодосић.

Погодио је пет од девет шутева из игре, тројке је погађао 3/6.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар