Жена преминула због богиња

Нишлијка стара 21 годину преминула је јутрос око шест сати на Инфективној клиници у Нишу од компликација изазваним морбилама, преносе медији.

Србија 22.01.2018 | 18:44
Жена преминула због богиња
Директор Инфективне клинике у Нишу Миодраг Врбић саопштио је да је пацијенткиња примљена 16. јануара у тешком општем стању са клиничком сликом морбила, компликованом са упалом плућа.
 
''На основу њеног стања, претпостављамо да је била болесна бар двије недјеље прије него што се јавила љекару. Примила је антибиотску и полисимптоматску терапију, али је поред свих примјењених мјера лијечења јутрос преминула'', саопштио је Врбић у Нишу.

Он је казао да је жена била подложнија инфекцији пошто се породила почетком децембра.

За сада нема информација да ли је преминула жена била вакцинисана од морбила и да ли у њеној породици има још заражених, укључујући и новорђенче.

Породиља је друга жртва малих богиња на подручју Ниша, преноси Тањуг.

Од компликација изазваним овом болешћу 2. јануара преминуо је двогодишњи дјечак који није био вакцинисан и који је, такође, подлегао упали плућа.

(Агенције)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

глас народа

22.01.2018 22:21

Ја не могу да вјерујем колико је Србија окупирана и колико сви њихови окупаторски медији лобирају и застрашују народ са овим глупостима! Стоп вакцинама!

ОДГОВОРИТЕ