Вујовић увриједио Хрвате: Шта да радимо у овој вукоје**ини?!

Тенер Словеније Веселин Вујовић увредио је своје домаћине у Хрватској током паузе између два меча на Европском првенству.

Остали спортови 22.01.2018 | 16:30
Вујовић увриједио Хрвате: Шта да радимо у овој вукоје**ини?!
Словеначки рукометаши су добили чак три слободна дана између дуела са Данском и Шпанијом, а смештени су у у сеоцету Свети Мартин који има тек око 2.600 становника.

Српски стручњак је чак размишљао за незапамћен потез да усред великог турнира пусти играче кући.

"Никада у каријери, ни као играч ни као тренер, нисам имао тако дугу паузу на великом такмичењу. Не знам шта да радимо у тој вуко**бини, Богу иза ногу, Сан Мартину или тако нешто. Размишљао сам да пустим играче на један дан кући јер смо ионако близу границе Словеније, али сам се предомислио", рекао јеВујовић.

"Али добро, исто нам је као и осталим репрезентацијама, нисмо ни бољи ни лошији од других. Нисам знао како бих играчима испунио дан, потонули су емотивно након пораза од Данске. Као да су им потонуле све лађе. Рекао сам им да изгледају као ауто без горива па сам их одвео на бензинску пумпу, тј. у дворану на тренинг како би напунили резерваре", додао је сликовито селектор Словеније.

С Вујовићем, који од почетка ЕП у Хрватској води прави мали "рат" са судијама и ЕХФ, чије је челника назвао "дебилима", очигледно никада није досадно.

Словенија игра против Шпаније у уторак од 18:15, у четвртом колу Групе 2. "Змајчеки" имају само један бод, последњи су на табели, са три мање од "Фурије" и Немачке које деле друге место које води у полуфинале.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар