Азар се јавио: Шта ће нам Џеко?!

Азар о доласку Џека: Нису нам потребна појачања! Најбољи фудбалер Челсија Еден Азар изјавио је да његовом тиму није потребан Един Џеко, пошто у нападу већ има Алвара Морату и Мичија Батшуаија.  Не само да се "десетка" Челсија супротставила довођењу новог центарфора, већ је довела у питање и намјеру Контеа да доведе "таргет" центарфора.

Фудбал 23.01.2018 | 17:00
Азар се јавио: Шта ће нам Џеко?!
Британски и италијански медији пренели су да је Челси близу комплетирања трансфера двојца из Роме Џека и Емерсона Палмијерија за укупно 60 милиона евра.

"Срећан сам са постојећим саставом. Све зависи како играш. Имамо добре нападаче Алвара и Мишија, а чак могу и ја да будем на тој позицији. Зато мислим да нам није потребно појачање. Када промашујемо људи говоре да нам је потребан нападач, а када смо распуцани онда смо најбољи нападачи у лиги и нико не тражи појачање", рекао је Азар за Ивнинг Стандард. 

Као прави пример навео је Манчестер Сити, најбољи тим Премијер лиге ове сезоне на основу табеле, али и мишљења Белгијанца. 

"Манчестер Сити је најбољи тим, а има само два нападача на располагању, Габријела Жезуса и Серхија Агуера и они нису велики, односно нису "таргет мен". Једноставно је, све зависи који стил форсираш. Ако желиш дуге лопте потребан ти је "таргет мен", а за чување лопте и пас онда ниже фудбалере", објаснио је Азар. 

Челси је у енглеском првенству дао 45 голова на 24 утакмице, скоро два поготка по мечу у просеку, и налази се на четвртом месту са 50 бодова, 15 мање од лидера Ситија.

Не само против доласка Едина Џека (или неког другог), већ и против идеје о томе да је проблем Челсија тај што нема такозваног "таргет ман" нападача.

Најбољи фудбалер Челсија Еден Азар изјавио је да његовом тиму није потребан Един Џеко, пошто у нападу већ има Алвара Морату и Мичија Батшуаија, а онда довео у питање и став менаџера, Антонија Контеа, који инсистира на довођењу високог и снажног центарфора (каквог је љетос отписао - Дијега Кошту).

Британски и италијански медији пренијели су да је Челси близу комплетирања трансфера двојца из Роме Џека и Емерсона Палмијерија за укупно 60 милиона евра.

"Срећан сам са постојећим саставом. Све зависи како играш. Имамо добре нападаче Алвара и Мишија, а чак могу и ја да будем на тој позицији. Зато мислим да нам није потребно појачање. Када промашујемо људи говоре да нам је потребан нападач, а када смо распуцани онда смо најбољи нападачи у лиги и нико не тражи појачање", рекао је Азар за "Евенинг Стандард".

Као прави примјер навео је Манчестер сити, најбољи тим Премијер лиге ове сезоне на основу табеле, али и мишљења Белгијанца.

"Манчестер сити је најбољи тим, а има само два нападача на располагању, Габријела Жезуса и Серхија Агуера и они нису велики, односно нису 'таргет ман'. Једноставно је, све зависи који стил форсираш. Ако желиш дуге лопте потребан ти је "таргет мен", а за чување лопте и пас онда ниже фудбалере", објаснио је Азар.

Челси је у енглеском првенству дао 45 голова на 24 утакмице, скоро два поготка по мечу у просеку, и налази се на четвртом мјесту са 50 бодова, 15 мање од лидера Ситија.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар