Пантић: У Партизану сам пронашао срећу!

Данило Пантић је јесенас показао да Партизан није погрешио што га је вратио на позајмицу, али се од пролећа очекује да покаже зашто га је купио Челси.

Фудбал 27.01.2018 | 21:15
Пантић: У Партизану сам пронашао срећу!
Са два гола и пет асистенција на 27 утакмица био је један од битнијих шрафова у систему Мирослава Ђукића.

Међутим, црно-бели су "пројектовали" да Пантић експлодира тек на пролеће и у другом делу сезоне полаже свој раскошан таленат.

"Веома сам задовољан са ових првих шест месеци након повратка у Партизан. Од самог старта сам знао да је мој повратак у клуб прави потез и зато се надам да ће наредних шест месеци бити још бољи. Остварили смо велики успех и заиста сам задовољан. У Партизану се осећам срећним, испуњеним и задовољним", рекао је Пантић за клупски сајт. 

За Партизан је дебитовао са свега 16 година, а Хумску је напустио већ са 19, после свега 24 наступа за први тим. 

"Партизан живи од продаје играча, те је стога природно да млади играчи рано добијају шансу у првом тиму, иако можда нису спремни за такав корак. Сигурно је да сам искуснији и зрелији, јер сам провео две тешке године у иностранству, које су на срећу иза мене. Имао сам много тешких тренутака који су учинили своје", додаје млади везиста. 

Тренер Ђукић му је указао поверење и на европским утакмицама, а он га је оправдао. 

"Истина је, добио сам шансу у најважнијој утакмици године за Партизан и надам се да сам оправдао поверење. Та утакмица је круна лепе полусезоне", истакао је Пантић. 

Црно-бели су већ десетак дана на зимским припремама, а за месец дана Партизан игра двомеч са Викторијом Плзењ у шеснаестини финала Лиге Европе. 

"Напорно је, много се ради физика која је неопходна. Ноге су уморне, али је све то нормално", закључио је Пантић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар