Шпирић због сина моли Изетбеговића

Високи функционер СНСД Никола Шпирић ових дана ужурбано лобира да његов син Александар из Београда буде враћен на службу у Регионални центар ОБА у Бањалуци, не либећи се да моли чак и у самом врху СДА.

Република Српска 21.01.2018 | 14:45
Шпирић због сина моли Изетбеговића
Након што му је истекао и други мандат у амбасади БиХ у Београду, кадровска служба Обавјештајно-безбједносне агенције БиХ (ОБА) распоредила је Александра Шпирића, сина високог функционера СНСД Николе Шпирића, на послове у мултилатерали у Сарајеву.

Извори Истинито наводе да се ово нимало није допало млађем Шпирићу, јер је очекивао повратак у Регионални центар ОБА у Бањалуци.

Због тога се, како наводе исти извори, Никола Шпирић крајем децембра састао са директором ОБА Османом Мехмедагићем-Осмицом у сарајевском кафићу Цаппуцино, гдје је покушао издејствовати позицију за сина у Бањалуци.

Свједоци разговора тврде да је Шпирић старији Осмици тврдио да нема ништа против њега, да је он добар директор и професионалац и да је све што је јавно рекао за њега у вези са афером наводног прислушкивања званичника Србије, ''само политика''.

Осмица је остао чврст, због чега је, како сазнајемо из извора у Предсједништву БиХ, Шпирић ових дана посјетио лично Бакира Изетбеговића и замолио га да његов насљедник буде распоређен у Бањалуку.



"Изетбеговићу је Шпирић такође тврдио да нема ништа против Осмице, да су сви напади на ОБА политичког карактера и више усмјерени ка Савезу за промјене и замјенику директора ОБА Трифку Бухи", тврди извор Истинито из Предсједништва БиХ.

Исти извор наводи и да је Изетбеговић након тога замолио Мехмедагића да ''не дира Шпирићевог малог''.

Извор: Истинито

Коментари / 100

Оставите коментар
Name

Никола

21.01.2018 13:59

"Изетбеговићу је Шпирић такође тврдио да нема ништа против Осмице, да су сви напади на ОБА политичког карактера и више усмјерени ка Савезу за промјене..." ова реченица управо све говори,јер тиме потврдјују да је искљуцива мета напада Савез за промјене и борба за власт,а не оно што од СНСД мегафона слусамо сваки дан,а то је наводна брига за Српску,надлежности и сл...па и сам Додик је после 2016 рекао "мрцварити их на сваком кораку док се ми не докопамо власти у БиХ институцијана"!? Закључак: Додик и његова олигархија само желе власт и пљачку,а Република Српска за њих је само један инструмент тј. споредна ствар!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

21.01.2018 14:12

Све речено о издајничкој и манипулаторској секти СНСД-а!

Name

Лука

21.01.2018 14:13

То је тај "патриотски" СНСД!

Name

Тете

21.01.2018 14:23

Који су то јадовани.Шпирић би продао и РС да сина намјести да бере плату и мешетари.Народе мој ко нас води добро још постоји РС додуше постоји да би је крали све под геслом ВИТАЛНИ ИНТЕРЕСИ РС.Људи ову јадну РС гуле као овна и кад нестане онда они у БГ а ви народе куд знате.То Вам је порука власти а ви мислите гдје ћете после ?

Name

Ристо

21.01.2018 14:29

Исто мишљење и начин рада има и тзв Савез за промјене,и њима је само власт битна ,то је уствари лице и наличје истог новчића.Та власт и позиција раде само за себе и своје ,ту обичан народ и обични градјани немају чему да се надају,сем да напуштају БИХ трбухом за крухом.

Name

Ре ристо

21.01.2018 15:22

Какве везе има савез за промјене са Шпирићем, Шпирић је највећи љигавац, лопов , дупеувлакач, криминалац, то је човјек који нема ни образа , ни карактера и највеће зло Српског народа , никада већи издајник и такав љигавац се неће појавити у држави, , он је данас Србин , сутра муслиман а прекосутра Хрват , има ли већег љигавца од таквог човјека, Шпирић је прочитана књига коју треба затворити!

Name

Борац

21.01.2018 15:37

Ови из СНСД-а су на власти 12 година и довели су нас до просјачког штапа. Очито је да немају рјешења како ствари поправити и стално нас плаше некаквом угроженошћу. Па кад ће овим убогим и испрепаданим људима бити јасно да се дејтон неможе мијењати без српских гласова. Па они су пренијели више од 80 надлажности на БиХ, и они ће је и укинути уколико гласате за њих. Сваком нормалном је јасно да се власт мора промјенити уколико желимо напријед и зауставити овај суноврат у који нас воде СНСД, ДНС и СП.

Name

Шековљанин

21.01.2018 16:08

Ево ко и због чега сарађује са Бакиром Изетбеговићем и СДА и како се издају српски интереси !!! Али због тога они нису издајници !! Опет ће народ гласати за њега јер ће бити на листи СНСД-а !!

Name

Спирке прелетац

21.01.2018 17:00

Све це то бити средјено-ово је представа за народ.Спирицева супруга је Босњакиња.Средице тазбина све..То инаце не смета његовом родји из истог села и самозваном Великом Србину др.Ненаду.Спирке је инаце један од највецих прелетаца од СКЈ,па наовамо.Као цлан Партије(СКЈ) је побјегао ис своје Прекаје(селеднра испод Сатор планине)у Дрвар,па у Сарајево.Каријера се наставила цланством у СДСу И свим владајуцим странкама,закљуцно са Снсд.Сад гледа коме це се приклонити кад Леми отресе.Мали је у ОБА да прикрије све породицне афере.

Name

075

21.01.2018 17:31

Народе или народи, како вам није јасно да нас је.у у мозак? Шпирићева супруга Нада(Наида Салковић дјевојачко име и презиме), Изетбеговићеви рођаци Аљоша и Дубравко Чампара, "чиста муслиманска" имена, влада Р, Српске- осам министара српске, пет бошњачке и три хрватске националности, хало што сте јели, ако сте јели данас, што не "прогледате" јер раднику је радник најближи, сељаку сељак без обзира на "вјеру и нацију"!!

Name

075

21.01.2018 17:33

@ Спирке прелетац Зна то сваки рођени Тузлак! Наиме, Нада Шпирић некад се звала Наида Салковић, али је голема љубав учинила да Наида промјени своје име. О љубави брачног пара Шпирић, која се десила давно у Сарајеву, са много хвале причају они који их познају. Кажу да се нико није тако лудо волио као њих двоје и да су стално били заједно. Љубав траје и чини се да су њих двоје космички повезан пар, писали су својевремено медији. Можда је само то разлог што је Наида Салковић, удајом промијенивши презиме, недавно промијенила и име, и од Наиде постала Нада. Да ли је тиме промијенила и вјеру, није познато. Такођер, у мушким политичким круговима круже приче како је Никола Шпирић највећи "папучар" међу бх. званичницима. Мало позната чињеница је и да је Нада сестра познатог бх. пјевача Неџада Салковића.

Name

ре Ристо

21.01.2018 18:09

Е мој 'црвени Ристо'- тај "твој тзв.Савез за Промјене" за 100 година кад би био на власти не може нам зла учинити колико твоји црвендаћи за ових 12 година. Само да вам видимо ледја- дјаво да вас носи такве црвене и да вас више никад нама не врати.

Name

ре ре Ристо

21.01.2018 18:32

Нит сам црвен нити сам црвендаћ,упознао сам их све ,сви исти у пет дека, и кад би побиједио савез за преваре кукали би људи исто и хватали се за главе као што се хватају и данас....

Name

Љубиша Прелетачевић Шпирке

21.01.2018 23:56

У том случају би Никола Шпирић одмах прелетио у СЗП. Човјек је промијенио више партија него Маја Гојковић, и то буквално. Шпирке шије Мају, ако не вјерујете, погледајте им биографије.

Name

075 ака Едо полутан Тузла

23.01.2018 12:12

Црвена Тузла, мулти-култи, комунисти, титоисти, братство и јединство, исл. ретардације,.....

Name

Спики

23.01.2018 15:22

Познати патриота Шпирић који не би вјеру продао за вечеру,то никаконего би вјеру продао за кафу

Name

Нема Спириц, али имају Срби из Републике Српске

24.01.2018 11:10

Спириц је највеци муслиман медју Србима. Он је као Алија Изетбеговиц, који је потписавси споразум са Перезом Де Куељаром у Лисабону по доласку на сарајевски аеродром у микрофон муслиманске БХ телевизије рекао - за мене казу да сам цовјек који ујутро мисли једно, а поподне друго. Као сто знате, вратио сам се из Лисабона гдје сам потписао са Де Куељаром мировни споразум за БиХ, али ја сам одлуцио да зртвујем мир за Босну. И, тако је вољом овог превртљивог балије, а на наговор Дзордза Буса Јр, у Босни и Херцеговини поцео је страсни градјански рат који нису Срби зељели. Потурице и Тудјманове устасе су јос прије тога, одмах након висестранацких избора прослављали и везали муслиманску и устаску заставу. Свако, иоле паметан знао је ста предстоји пред дојуцерасњом "брацом". А то су одавно планирали америцки сатрапи и Клинтонова администрација доврсила срамним бомбардовањем Срба и створили исламску дрзаву на Балкану. Ето, таква су "браца" и Милокрад Додик и Никола Спириц. Не цуди ни мало сто "Лактасенко" није дао никакву изјаву за стампу, јер он и Спириц све раде и координирају свој "патриотизам" заједно! Дјубрад једна издајницка! Зато и Бакир Спирицеву изјаву не схвата "као несто лицно", јер су Спириц, Додик и Бакир једна лицност лоцирана у три тијела!

Name

Гласам за промјене

21.01.2018 14:00

Ма ја, не дирају се они измедју себе само ове јадне народе уништавају. Рођени смо да служимо на њиховим пољима памука. Гласајте за промјене јер ови сада су катастрофа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пролетер

21.01.2018 15:21

Сви они имају "кодекс части", да једни другима, запосле сву фамилију, на све самим државним радним мјестима и да се ухљебе на нашој грбачи. Присјетите се Жељкиног сина из "Електропреноса БиХ". Запослио се у пуном јеку тобожњих патриотских свађа између СНСД и СДА. О Шпирићу довољно говори и број странака којима је био вјеран, а како ми се чини, сад ће се и у СДА учланити, само да се паре млате.

Name

XXЛ

21.01.2018 18:19

А ЈЕСУ СЕ СВИ УХЉЕБИЛИ И ТО КАКО ДОБРО..МА ГДЈЕ ТРОСЕ ТОЛИКЕ ПЛАТЕ...НЕ КОНТАМ..

Name

дзони

21.01.2018 22:16

Стари увлакац и тип без карактера као и сеф Миле!Дно!

Name

П

22.01.2018 10:01

Шпирићева љубавница му је дупло младја од сина!Ако му је ово син на слици.Иначе човјек је зло за свој народ.У Дрвару га не могу видјети очима!

Name

%%%%

23.01.2018 12:06

Кмет досао код аге, љуби му руку, пузи, моли.....

Name

Мира

26.09.2018 01:03

П ти си љубоморна на предивну Спирицеву зену. Никад нико не мозе бити као она њој су сви вјерни ама сви који је иоле знају.. Краљица еx Yу Спирицка. Волим те супер зено!!!

Name

Далај Лама

21.01.2018 14:00

Ста друго реци ЛИЗИГУЗ И ДУПЕУВЛАКАЦ био цијели зивот.Љигавац и полтрон мајмун из Дрвара. Увијек је гледао свој интерес преко грбаце народа. ЦРКНИ СТОКО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира

26.09.2018 00:53

Спириц никад није имао љубавнице

Name

Конструктиван приједлог -

21.01.2018 14:04

Обојицу директно вратити у Дрвар, одакле су досли - нека тамо иду цувати овце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

21.01.2018 14:10

Нека сију кромпир то спиркету иде од руке

Name

Дрварцанин!

21.01.2018 14:32

У Дрвар вратити 100%, на брда одакле и потицу...заборавили су од силе ста је биједа и како народ у Дрвару зиви. И то да се вози на брда метроом који је Николица и обецао прије пар година, а мозе и у Беми радити коју је Никола такодје обецао... Дакле у Дрвар на брда!!!

Name

Сцепан

21.01.2018 16:27

И онај Радојициц је твитао из крумпјериста.... Проце као волови у купусу. Ваљда само ти разумију.

Name

ЛАКА

21.01.2018 20:42

РЕ СДС,НЕМАШ ТИ ПОЈМА, КАКО ЈЕ ПИСМЕН КАД ЈЕ ПРОФЕСОР КРАВАРУШИЋ ЗАВРШИО ПОД ЗЕМЉОМ ЗАТО ШТО МАЛОМ НИЈЕ ДАО ШЕСТИЦУ. НЕКА МЕ НЕКО ДЕМАНТУЈЕ АЛИ ТО СВИ У Б.ЛУЦИ ЗНАЈУ. ШПИРИЋ ЈЕ ВОДЕЋИ ЉИГАВАЦ ЉИГАВОГ СНСД-А И САМО СТЕВАНДИЋ МОЖЕ ДА ГА НАДМАШИ

Name

Мира

26.09.2018 00:59

Никола и воли Дрвар него мора ради стоке остати у БЛ

Name

Баке

21.01.2018 14:34

Оставите малог!!! Немојте малог дират!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брест

21.01.2018 17:08

Са оваквим нема напретка!!!

Name

СДС

21.01.2018 19:31

Ово не подрзавам никако,лицно знам децка и супер је момак,нормалан одгојен и писмен децко.Дјеца никоме нису крива ниста и овај муљ не треба да се објављује.СДС сам ал не подрзавам оај ниво кампање.

Name

реСДС

21.01.2018 22:29

Ма ста казес Спиркетова синцина обавјестајац је писмен.Зна сва слова латинице па је писмен!?? Гдје се описмени на економском факултету у Бања Луци сигурно није али је због њега отјеран познати професор Краварусиц

Name

дусанцули

23.01.2018 00:07

Ти што за неког кажеш да је одгојен а не васпитан нам говори да је снсд ангажовао чак и Човићеве Хрвате за своје прљаво интернет дивљање.

Name

XXЛ

23.01.2018 07:35

Због овог малог и осталих малих од ових из СНСД-а нормални и образовани немогу да раде. А ви господо који мислите како су само они добри водите их кући па нека вам они заметну паметних као они.

Name

Мира

26.09.2018 00:58

Да сте и ви паметни ко мали то би радили овако фурај!!!

Name

Дарко Модрица

21.01.2018 14:41

Који љигавац и полтрон и прелетач и лажов...Хе, кад се само сјетим ,, браћо и сестре,, на митинзима....који муфљуз...

ОДГОВОРИТЕ
Name

интерс

21.01.2018 16:09

Супруга Н. С. је из реда босњацког народа, моцне породице. Никола је од југословена постао националиста. Највеци ПРЕЛЕТАЦЕВИЦ РС, сваки прелаз наплатио. Нормално је да сина запосли преко тазбине.

Name

Шећернавуна

21.01.2018 14:42

Чуди ме да није тражио да му сина релоцирају у Беч. Ем има домаћих вехабија тамо па би нешто као и радио, ем има стан па би му син могао плаћати кирију , ем већа плата и разни додатци ,ем град са најквалитетнијим животом у ЕВропи ем нек неко још шта дода ,ако се сјети...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котлар

21.01.2018 14:42

Спира, именуј малог за директора ове нове еко-спорет топлане у Бањалуци. Свакако је твоја. Проваљен си и без седмице, Осмице, деветке....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Столе

21.01.2018 14:52

И ја сам цуо да је његово власниство ова нова топлана,,,, Онај Куртеси и Хамидзиц су само клОВНОВИ док је Спира цобан... Бице топлана на брабоњке...то је биомаса из Дрвара

Name

Симо

21.01.2018 15:37

Ово Радојичић забацује траг на Шпирића. Еко Топлану прави Игор својим момцима са градским новцима.

Name

Ре котлар

21.01.2018 16:00

Знаш ли ти котлар, какву пљачку праве Топлане, вреловода и читавог топловодног система спрема Радојичић уз помоћ Шпирићевих шегрта за продају диплома. Неће страдати толико био-маса колико ће страдати будзет града. А градјани Бањалуке ће се још више смрзавати.

Name

Лозац

21.01.2018 16:15

То су сад нове технологије и бекапи за пљацку будзета...Нека вјезба мало нас Игор. Истјерало га са ЕТФ као вјецитог асистента па сад има луде идеје... Треба му поклонити ЛЕГО коцкице за дан града...

Name

Мута

21.01.2018 16:18

Ахаааа Лего Ниндзаго по опстинском будзету... Фиксни и варијабилни дио али кад на врби засврби

Name

Одзачар

21.01.2018 16:26

Игор прво прогласи Топлану мртвом а онда опљачка мртваца. Срам га било то не раде ни гробари. А онда мртваца изнајми својој фирми која се води на несвршеном студенту.

Name

К4

21.01.2018 16:26

Твитерас има бас луде идеје... На вријеме је он нас упозорио само му нисмо вјеровали. Ваљда је он бијела јакница тајни сигнал за акцију. Сигурно је имао и црвене царапице али то це се видјети кад тресне на ледја због побуне народа ики заморцади како нас он дозивљава. Нарцисоидни леват

Name

За лозача

21.01.2018 16:34

Игора су са Факултета отјерати. А из Града ће га одвести. Директно и индиректно грабе милионе из будзета. Фиксни дио за калориметре укида суд, а Игор и компанија на робију због пљачке градјана. Пада му Одлука као и Драгина за комуналну таксу на Уставном суду.

Name

Дјетиц

21.01.2018 16:44

Тај Радојициц је апсолутно и невјероватно разоцарење... Цовјек је пиле у куцинама и гуска у магли у исто вријеме. Спиран бар зна лапити а овај није кадар ни то... Срамота ме сто сам гласао за њега

Name

Ду Дјетићу

21.01.2018 17:11

Радојичић је сам себе прогласио за чувара кокошињца. Све Коке изгубио. Сад је чувар празног кокошињца. Имао је и Топлану па је упропастио. Сад би је као пропалу изнајмио за багателу момку са којим има фирму. Тако да ће будзет плаћати, стара Топлана гријати а Еко наплаћивати по већим цијенама. Оде још један кокошињац у Игоров лонац. Борко лози ватру, Срдјан кува а Игор једе. Ко ће коме забиберити, видјеће се.

Name

лемилица

21.01.2018 14:43

Ма неее.није он а ни остали СрББББски поитичари такви ...и опо и позиција...стоко народе иди да гласаш...САМО БОЈКОТ ИЗБОРА..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Избори

21.01.2018 15:41

Ко бојкотује изборе, он је гласао за ову власт јер ће они гласати и твоје име. Зато изаћи на изборе и искористити свој глас.

Name

невазеци

21.01.2018 16:18

Није бојкот избора, само, неизлазак на изборе него и опција прављења невазецих гласацких листица. Изадји и прекризи сав бескорисни сљам.

Name

ре лемилица

21.01.2018 18:06

У праву је човјек,ни ја нећу изаћи на изборе, а то што ће неко злоупотребити моје име и презиме и гласати умјесто мене,то се зове крадја, а мени је важно пред мојом личном савјести да нисам ни једним ни другим фукарама дао свој глас и чист сам пред Богом....

Name

лемилица

21.01.2018 19:15

Ја то бојкотујем,неизласком од почетка избора..НЕВИН 100% И ТО МИ ЈЕ ДРАЖЕ НЕГО УЧЕШЋЕ У РАТУ ОД ПРВОГ ДО ЗАДЊЕГ ДАНА.И са и без мене,неко је изабран и опет су сви причали о крађи,а сви крали..Само се код нас по мјесец дана пребројавају гласови..Како год то звали,НЕТРЕБА изаћи..ваљда постоји неки"целзијус"и за број изашлих на гласање..друго је ово што су до сад штелали колико је изашло.Упамтите и овај закон о изборима,што "жуља"свјет проћи ће по питању усвајања као и акцизе..."фик и готово"што би рекао пријатељ Митар из Дубича.Причу о крађи гласова у случају неизласка форсирају они који се надају у задњи тренутак да ће им се дати глас.

Name

Ре ШПИРИЋ

21.01.2018 14:43

Само у Сарајево...а дођи и ти... да поновис градиво..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХЕ ХЕ

21.01.2018 14:52

А ДО САДА ДРВЉЕ И КАМЕЊЕ НА ОСМИЦУ, А САДА ОСМИЦА ЈАРАН...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Американц

21.01.2018 14:53

Сви ми гледамо само Додика али Спириц је највеца опасност за БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

како сам уништен од идиота

21.01.2018 15:56

и ја мислим да је он главни кум

Name

Ре Амер,

21.01.2018 20:46

Све унистисе ,нема спаса сто је је "све гори од горега ,моземо само гледати и туговати 'туга немозе бити веца.

Name

Мора Све Ваг Узети,

21.01.2018 14:57

ево како се то ради ,проклетници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

21.01.2018 15:11

Мени је битно да ми имамо РС. Ко је води, мање је битно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Јоја

21.01.2018 17:06

А што је наша РС из мјесеца у мјесец све задуженија, што је из дана у дан све више демобилисаних бораца по контејнерима у свим градовима, што у просторије скупштине саграђене народним новцима се улази као у забачену сеоску кафану и на стотине тога још претпостављам Јоја да ти уопште није битно. Браво Јоја

Name

Приуцени удбас

21.01.2018 15:25

Ипак је Спиркан приуцени удбас и превртљивац.Не мозе се тек тако оптузити једна институција као сто је ОБА да прислускује функционере Србије и да она ради на русењу РС и послије се лицемјерно извињавати ради лицне користи.Са друге стране МУП РС редовно тразиизвјестаје од ОБЕ и сарадјује са њом сто је и нормално

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

21.01.2018 15:27

Упамтио Бакир колико је Шпирић помогао Алији са изборном паролом " Додик - Зивко и Биљана, Алијина три Љиљана . Сад му Бакир враћа услугу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амидза

21.01.2018 15:31

Бухе једу гњиде, па ће Тривун појести Николу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Варум

21.01.2018 16:35

А што малог не запосле у ОБА, пардон БИА Србије..??!! Па већ је тамо, навикао се, има и све папире.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па јес..

21.01.2018 17:09

а чему служе те паралелне конекције ако не да се дјеци помогне, да се на конкретним лично породичним питањима не осјети нека корист од њих.

Name

Wарум ?

21.01.2018 17:15

У Србији нема крадје као у СА и БЛ.

Name

Боц Боц

21.01.2018 16:56

Мали треба бити кандидат за цлана Предсједниства Бих,идеалан је,генетика усаврсена,а вец се стационирао у Са. На татицу се бацио,благо нана!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Топлана

21.01.2018 17:27

Лако је Игору радити шта хоће кад дрзи ВД будале за директора. Директор ће у затвор па мисли да ће му Игор слати пакете. А не знају да ће видјати само на шетњи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сока

21.01.2018 18:29

Е овај лоповлук са гријањем це упамтити добро. Ово му је поцетак каријере. Е вала Игоре и ако је од тебе превисе је. Испаде Драго Давидовиц господин од формата за ове пионирске лопове и сјецикесе

Name

сарајево

21.01.2018 17:37

Видите како се банда нагадја па нас онда завадја,а све због лицних њхових интереса ти мени ја теби јасно свакоме ко није глуп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пазња

21.01.2018 17:41

Три секте постоје и док се њих нересимо нема спаса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лемилица

21.01.2018 19:19

Е тако се то ради "пазња"...кратко али јебитачно..све си рекао у овој реченици...,али шта ће сви они ухљебљени,ваља им се одужити што су добили посао...тек кад се освјесте сви они што им је обећано и изневјере очекивања ових што су им обећали,тада се може десити..бум

Name

Ратко

21.01.2018 18:38

Сектаска посла,лоповска посла,непостена посла,криминална посла,е то је снсд..банда под црвеном заставом

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕМАЊА КОМСИЈА

21.01.2018 19:14

Спреман је он и клањати за лицне интересе. Фукара је то и лицемјер. Истјерати фукару из ОБА, ако је лопуза као прклети спиркан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лоповлук

21.01.2018 19:20

Спириц се зали на Буху засто зато сто му гања где је покрадена лова Најбоље би било да постави сина на то мјесто тада би мали могао без проблема бити у сарајеву

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

21.01.2018 20:07

Спириц је 1997 на једном тргу као радикал позивао народ да не гласа за Дудука како га је тада звао ....Спирц ма дај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опзиција

21.01.2018 21:03

Спиридрон, И остали полтрони, су сампиони у лажима и корупцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајево

21.01.2018 21:10

"Сецерни" Спириц је велики љубитељ града Беца...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТРАСНО

21.01.2018 22:31

Страсно да страсније немозе биту.Ухљебице он сина у институције РС.Има времена само ова Опозиција губи вријеме сваки дан умјесто да туве у главу људима СТА СЕ РАДИ и да МОРАЈУ ИЗАЦИ НА ИЗБОРЕ И ДА АНГАЗУЈУ ПРЕКО МИНИСТАРСТВА СПЉЊИХ ПОСЛОВА ДА СВИ КОЈИ ИМАЈУ БОРАВАК У ИНОСТРАНСТВУ МОГУ ДА ГЛАСАЈУ ОТИСЛО ЈЕ ДОСТА ЉУДИ КОЈИ СУ ЗЕЉЕЛИ ПРОМЈЕНЕ АЛИ НИСУ МОГЛИ ВИСЕ ТРПИТИ БАХАТОСТ И УГЊЕТАВАЊЕ ОД ТАТА И ЊИХОВИХ СИНОВА

ОДГОВОРИТЕ
Name

боосанац

21.01.2018 22:39

Ста јос реци! Јадни сте, увукли би сте се босњацима у д*пе ради лицне корист или некога интереса. Сад размислите сто вас нико неволи кад сте дволицни. Прицате и писете сљам а са друге стране би се дубоко увукли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаране мој...

22.01.2018 10:50

Сви смо ми балканског менталитета,ста се цудис и осудјујес?? И преко ограде је иста ствар,ниста боље.

Name

Огорцени

21.01.2018 22:49

ФУЈ Спирицу.КАКО МИ СЕ ГАДИС, БИЈЕДО ОД ЦОВЈЕКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рјесење

21.01.2018 22:52

Нек младјег Спиркета избаци скроз из оте ОБЕ није то за њег теско је то и нек га стави да посље временске прогнозе јавља стање на путевима,да сири породицни бизнис па кад се власт промјени да тим путем негдје прелети

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да се разумијемо..

22.01.2018 07:42

Он не би да ради у ОБИ. Он би у ОБИ плату да прима. Има таквих колико волиш. И не само у ОБИ.

Name

22.01.2018 01:07

МА ОТКАЗ,НАМАХ,СТА ЦЕ МУ ПОС'О ПУН КО БРОД ПА ЈОС И БИРА 'ДЈЕ ЦЕ РАДИТ..ИДИ КОД ТАТЕ,ВИДЕ МОЛИ БАКЕТА..АЈ ЗАПЛАЦИ МАТЕРЕТИ...Е ЈЕСТЕ СМРАДОВИ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сиријац

22.01.2018 05:53

Одо ја у своја Сирију јабам ти вака земља овде сваки лопов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Турбоскара

22.01.2018 09:38

Народе о народе па ко је спиричев син и колико такви бајиним спиричев жељкицини синова има да им се мјеста налазе овако онако а насу синови на бироу по 10/20 год.Народе дижу се и послати стоку и њихове синове ако нећеш због себе онда због дјеце а дјеца од немочи због овакви шпиричеви синова већ одлазе.Нису они криви криви смо ми.Докле више гдје граница трпљења имамо ли је уопште или су успјели направити робове од нас и наше дјеце а себе неписмене и њихову дјецу као неприкосвене владаре продаваче магле неспособне неморалне политичке карикатуре.Народр дижу се и узми ствар у своје руке јер ако сам себи не помогнем они сигурно неће

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сељак

22.01.2018 09:55

Ста це амбасада у БГ, једни тврде да су браца други нису им нико и ниста е онда је довољно да Амбасадор ради само Петком кад су једни на молитви или у понедељак кад су сви мамурни од теског посла. Засто за тако невазно мјесто мора бити изабран нај јаци или нај неспособни?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан Мд

22.01.2018 10:12

Стара његова фраза ,,БРАЋО И СЕСТРЕ,, на предизборним кампањама...хехехе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

боба

22.01.2018 11:13

тако се пролазило и у рату. једни су гинули били у рову док су други имали разне трансакције то се види и данас и траје читав овај период. поздрав часним борцима, часним инвалидима и часним породицама а највише дјеци која напустише рс као и онима који су то урадили 92. зато што су били паметнији од других.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пензионер

22.01.2018 13:59

Немој Спирке да се молис Бакиру ја цу га примит на бренту нетреба ти никаква веза

Name

Бања лука

22.01.2018 14:19

Цуј син му ради у оси а глуп ко ноц своје се сјене боји него назад у Дрвар баје

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

23.01.2018 10:57

Запосли га на градјевину или у дрина обуцу уплати ти газда на банку 400 км а ти му после вратис 100 а суботе радис дзаба да би он јадан успио направити викендицу не заноцио уњој

ОДГОВОРИТЕ
Name

Критичар

07.08.2018 14:31

Малоприје читам вијест како Никола Шпирић прозива Говедарицу да је ратни дезертер и да није био са својим суграђанима у гатачкој ратној бригади која је основана 1992. год.када је Говедарица имао 16 година. Баш ме занима гдје је био Николин син Александар за вријеме рата и да ли је он био на првој борбеној линији? Који је лицемјер овај Шпирић!!!!!!!!! ,,Воли он РС и овај народ ,, све зарад свога пуног џепа. Буса се да је велики патриота само да би имао своје личне користи и ништа друго. Гаде ми се овакви људи а још више они који гласају за оваквог лезилебовића!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ